Съпруги на военнослужещи - 11

• 53 567
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Пожелавам на всички успех в свързването с госпожите от Военно-почивно дело. Дано си вземете най-слънчевите карти!
От толкова вълнения забравихме за кафе днес, а без него сме за никъде (поне за мен е от особено значение  Joy).
Хайде, аз черпя днес

# 676
  • Ямбол
Ами снимки, имам но не знам до колко се вижда базата. Ще потърся ама трябва да съм вкъщи. Иначе храната по принцип миналата година беше вкусна но бяха решили да ни ограничават, като се има впредвид че е като на Флагман -блок маса, което след няколко скандала от хората се оправи. Аз бях в блокчето до басейна и имахме климатик и хладилник и беше ок. Басейна е чист , има шезлонги и на басейна и на плажа.
Стеф, мерси за кафето и аз имам огромна нужда от него сутрин Simple Smile

# 677
Добро утро. stef87, благодаря за кафето   bouquet. Много сте писали, не смогвам да чета. Успех с картите. Аз сякаш дръпнах дявола за опашката като си резервирах санаториум - тотално ми се прецакаха краката и сега съм на хапове.
Прави ми впечатление, че не се разглежда подробно сайта - http://www.militaryclubs.bg/node/40
Тук има снимки от Сарафово. Лек ден.

# 678
  • Сливен
А когато има детски лагер в Сарафово ,заедно ли са с останалите почиващи?

# 679
  • София
В 9 блок бяхме в Сарафово-апартамент две стаи, хладилник, климатик, голяма баня.
Храната си зависи от персонала за сезона. Преди две години беше изобилие, и бутилирани сокове и вода за всеки на обяд и вечеря.

# 680
А когато има детски лагер в Сарафово ,заедно ли са с останалите почиващи?

Вероятно са заедно.

# 681
Датите за летния лагер ги има също на сайта. Може да се провери кога точно е и да се избягват тези смени, ако на някого му пречат децата.

# 682
  • Пловдив
Има ли вече някой свързал се? Постоянно заето е резултата при мен за сега.

# 683
  • Сливен
Има ли вече някой свързал се? Постоянно заето е резултата при мен за сега.

И при мен така Wink

# 684
Нормално момичета, сега им пушат главите. Simple Smile По 5човека са вътре едновременно.
Постоянство трябва, все някога ще освободят линиите. Simple Smile Ако не изгърми централата като преди 2г.  Joy

# 685
  • Пловдив
Нормално момичета, сега им пушат главите. Simple Smile По 5човека са вътре едновременно.
Постоянство трябва, все някога ще освободят линиите. Simple Smile Ако не изгърми централата като преди 2г.  Joy

Днес са на мобилни телефони. Трябва мобилният оператор да се срине.  Grinning

# 686
В 6.30 ч. познати са се записали под номер 270, но е имало към 150 човека.
Аз си мислех ,че като пуснаха мобилни номера може да има служители , които да приемат само заявки по телефона ,а другите без телефони да записват чакащите.  А те вероятно заради местенето са с мобилни телефони или вярно да не избуши централата... Laughing

# 687
Добро утро и успех на всички чакащи за карти! И аз съм сред тях, ако стане ще се похваля.
Стеф, благодаря за кафенцето!  Hug
Дунди, как сте с предстартовата треска? Стискам палци!
Днес и аз съм със зъбобол. То май като епидемия стана тук  Laughing Не мога да определя къде точно боли, мести се болката ту в един, ту в друг зъб. Правя се, че не забелязвам, поне засега.
Хубав слънчев ден ви пожелавам и дано ни зарадват добри новини!  Hug

# 688
  • Пловдив
Щом дава заето, значи говорят. иначе щеше да е "В момента няма връзка с този номер" или "Телефонът на абоната е изключен или е извън обхват"  Joy

малко извън темата за картите
При ММ тръгнал слух, че щели да вдигат порциона и да го изравнят с този на полицаите, за да им замажат очите заради пенсионната реформа. Аз му казвам, че това е поредната партенка, ама той питай, та питай.
Та да питам де, има ли нещо вярно или си е зловреден слух?  Laughing

sad_woman, 5 дена до матурите.  Shocked Уж сме спокойни, дано да удържа фронта до края.  Praynig

# 689
Дунди, матурите и ние ги чакаме, но по друг повод-за моя първокласник това означава КРАЙ НА УЧЕБНАТА ГОДИНААААА!!!!!!!! И в този ред на мисли да си похваля слънчицето-класната им казала кои деца минават с отличен във втори клас и моето злато било сред споменатите. Ще се пръсна от гордост!  Heart Eyes
Иначе за порциона не съм чувала ММ да споменава нещо. Ако чуя нещо, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт