Съпруги на военнослужещи - 11

• 53 581
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
А аз да попитам ,утре на мобилните телефони ли ще се звъни?Че аз така разбрах , а пък след 18,05 на стационарните -правилно ли съм разбрала? Thinking

# 661
  • Пловдив
охаааа, какво оживление Simple Smile
Стискам палци на всички утре, да се сдобиете с желаните карти.

Фло, много ти благодаря за мнението. Ще я прибирам четката - двама професионалисти са против - няма да рискувам. Още утре ще отидем, да си избере обикновена. Благодаря ти Hug

# 662
А аз да попитам ,утре на мобилните телефони ли ще се звъни?Че аз така разбрах , а пък след 18,05 на стационарните -правилно ли съм разбрала? Thinking

Tочно така. Аз си мисля,че ако наистина се събират 200-300 души са решили първите дни да се преместят в Шипка , за да  се избегне струпването на толкова хора баш в центъра. Представям си каква гледка е толкова народ в 9 ч. пред Военния клуб в най-голямото задръстване...

А сега и аз с един въпрос. Не познавам базата в Сарафово, а искам да помогна на една колежка. Всички ли стаи имат тв,климатик и хладилник.Чувала съм ,че там има и нереновирани стаи. Най-добре ако може някой да ми ги степенува по удобства от изброените свободни ,за да знае и тя как да резервира. Става въпрос за двама души.

# 663
То не е само през деня струпването, 2дни напред се случва. Simple Smile
Мъжа ми разказва големи майтапи, особено като пристигнат и полицаите да видят какво се случва. А после се нареждат и те на опашка. Simple Smile

В Сарафово има и нереновирани, но не знам къде са.
Наши приятели бяха ходили преди 2г., хич не са доволни. Плажа е кофти, храната не особено добра.
За Сарафово бих си взела карта в краен случай.

# 664
Успех на всички, който искат карти за море. Дано се свържете лесно Simple Smile

# 665
Може ли да помоля за номерата на мобилните телефони  Praynig

# 666
  • Пловдив
Както вече съм споменавала, мой колега със съпруга войник миналата година бяха на Сарафово в нереновирана стая. Да, няма нито климатик, нито хладилник, но той си носеше хладилниче в колата. Много са доволни от базата. Тази година пак са там. За ориентир - ами цената. Нереновираните стаи за двама души са около 340 лв, другите са на цена 380.

ММ също е бил в Сарафово с карта-награда преди 6 години. Супер доволен и само за Сарафово говори.
Та, ако не се докопаме до бунгало в Обзор, на втора позиция е Сарафово.  Peace

Еко, поне си направи усилието да отвориш страницата на военните клубове. Всичко си е дадено.
Не че нещо, ама защо някой друг трябва да я отвори и да ги "сервира" във форума, като това спокойно можеш да свършиш и ти. Ако искаш, приеми написаното от мен като чисто заяждане.

http://www.militaryclubs.bg/

# 667
Ето ги номерата, има ги на страницата на агенцията. Всеки може да си ги види....
0892606763, 0892606764, 0892606771

Изглежда си има голямо значение и хората какви са, и очакванията и т.н.
Половината ми познати изобщо не харесват Сарафово и не биха повторили. Другите (обикновено млади, без деца) са си ок с базата.

# 668
  • Ямбол
Добро утро!
Гледам че пишете за Сарафово. Миналата година бях там, тази година пак ще съм там. Базата е хубава но е отделена от лудницата, намира се на около два километра от Сарафово. Състои се от блокчета на по два етажа със стаи с три легла и някои и друг апартамент. Два от блоковете се намират до басейна и само те имат климатици и хладилници. Другите нямат климатици но някъде има хладилник, когато запазвате карта трябва да попитате задължително...Всички блокове се намират в гориста месност, прохладно е, плажа е само за базата, няма външни хора. Има футболно, баскетболно и волейболно игрище. Много пейки навсякъде и беседки до басейна и морето. Плажа е охраняем, има спасител но не е много чист , но пък е спокойно. Аз съм с две деца и за мен беше много удобно. Ако с нещо друго мога да помогна. А храната не е лоша но става на две смени защото столовата не е достатъчна да побере всички наведнъж.
Ще поработя сега, успех на всички с картите!!!

# 669
  • Пловдив
...

Изглежда си има голямо значение и хората какви са, и очакванията и т.н.
Половината ми познати изобщо не харесват Сарафово и не биха повторили. Другите (обикновено млади, без деца) са си ок с базата.

Колегата ми е с малко дата и му е било супер добре там - място за игра, плаж наблизо. Даже сам е искал да са в най-отдалечените блокчета заради спокойствието.
Ами то същото е и с Чайка - има хора, които не искат да чуят за къмпинг, а на мен ми хареса и то много.

# 670
Добро утро!
Гледам че пишете за Сарафово. Миналата година бях там, тази година пак ще съм там. Базата е хубава но е отделена от лудницата, намира се на около два километра от Сарафово. Състои се от блокчета на по два етажа със стаи с три легла и някои и друг апартамент. Два от блоковете се намират до басейна и само те имат климатици и хладилници. Другите нямат климатици но някъде има хладилник, когато запазвате карта трябва да попитате задължително...Всички блокове се намират в гориста месност, прохладно е, плажа е само за базата, няма външни хора. Има футболно, баскетболно и волейболно игрище. Много пейки навсякъде и беседки до басейна и морето. Плажа е охраняем, има спасител но не е много чист , но пък е спокойно. Аз съм с две деца и за мен беше много удобно. Ако с нещо друго мога да помогна. А храната не е лоша но става на две смени защото столовата не е достатъчна да побере всички наведнъж.
Ще поработя сега, успех на всички с картите!!!

Имаш ли снимки от там, не съм ходила и ми е любопитно да го видя Simple Smile
Благодаря ти предварително!

# 671
И на нея Сарафово ще и е краен вариант, но като нищо не знам за тази база и затова помолих за съдействие. Макар ,че от форума съм останала с впечатление, че не е много лошо, но наистина са важни очакванията. А тя предната година е била на Созопол и това, което ми пишете май и от краен вариант ще й отпадне.

# 672
Извинете ме! Embarassed

# 673
  • Сливен
И аз май съм се навила за Сарафово ,защото сме с кака на 7 год и бебе на 5 месеца.За Несебър ще ми дойде в повече ходенето на плаж.Храната наистина ли е по различна от другите бази?

# 674
  • Пловдив
По отношение на храната. Лични впечатления нямам, но на сайта имаха обяви за набиране на персонал за всички бази, та май не се знае каква ще бъде храната където и да е било. В крайна сметка всичко си зависи от готвачите.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт