Съпруги на военнослужещи - 11

• 53 607
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Може, Дунди. Това го знам от няколко места от хора, които така са запазвали карти. Все пак ако някой има друго инфо, да сподели, че всички да знаем.

# 646
Преди 2г  не разрешаваха. Това при положение че мъжа ми е с колежката на работа. Той се свързва от служебния  и просто казва че ще предаде телефона и на колежката си за карта. От агенцията  му се троснали колежката да си звъни отделно.
Мтого зависи на какъв служител ще се хопадне.

# 647
Май наистина зависи кой ще се падне. По-миналото лято един колега на ММ резервира три карти наведнъж. И за миналата година знам, че е ставало, но дали при всеки минава....

# 648
Ами според  мен не винаги минава, така че  човек  не бива да разчита.  Най добре  да си звъни сам.

# 649
Принципно може да запази ,но трябва да има всичките му данни имена, ЕГН ,статут ,в.ф. , както и тези на лицата, които ще са с него.
Определено бройката на картите тази година е голяма. Предни години от 11.07 до 10.08 Флагман и Созопол само нули  Simple Smile

# 650
Кати, това "статут" означава какъв чин ли има? Не съм запозната.

# 651
Да и аз за сефте виждам толкова.карти...и не само.за Флагман а като цяло.

# 652
Кати, това "статут" означава какъв чин ли има? Не съм запозната.

А ,не това е роднинската връзка-съпруг / съпруга, дъщеря, син, внук. .... Simple Smile
 Понеже в таблицата на приложението , което се изпраща в агенцията е така-статут на придружаващите лица и аз така го пляснах ,но и званието разбира се.... Grinning

# 653
Да, да, с този статут, всеки път питат мъжа ми аз каква съм му.

Успех на всички с картите утре, да вземете желаните от вас. Simple Smile

# 654
а като пише стая парк 3 основни легла и после 40 толкова свободни карти ли са и друго това 3 отделни легла ли са?Нищо не ми е ясно,моля някой да ми обясни

# 655
Кажи конкретно за коя база , за да може с конкретни цифри да ти напиша. Не знам дали има стая парк с 3легла ,но това означава ,че максимум 3души могат да бъдат настанени на нормални легла,няма дивани и фотьйоли. А за всяка смяна е посочено колко карти има .

# 656
Става въпрос за сарафово,може ли аз и ММ с малката да я заемем.Смяната от 11.07

# 657
Става въпрос за сарафово,може ли аз и ММ с малката да я заемем.Смяната от 11.07
в Сарафово всички стаи са с по три легла,там са блокчета на по два етажа и са в парка има само няколко които са в близост до басейна

# 658
Може ,разбира се и шансът е доста голям-това са 40 карти! Искрено ви го желая,както и на всички за които утре ще е борбата за карта. Очаквам утре темата да е пълна с похвали със желаните места и смени! Успех на всички!

# 659
  • Пловдив
Все си мисля, че от близо 200+ карти, които ми пасват като място, период и брой легла в стая, все ще уцелим нещо.

Общи условия

Активация на акаунт