Нооо, вече започнах лека-полека да идвам на себе си. До обед ще ми светне 
Фло, много мило да ме споменаваш редом с Шеф Манчев, но съм не на светлинни години, ами на цели галактики от него
Но пък иначе с интерес следя "Мастър Шеф" и "Кошмари в кухнята", и разни други готварски програми. Старателно си събирам рецепти, които обаче отлежават в тефтера. И така. Патенце, много се радвам, че отметна и тази толкова важна стъпка от подготовката за прекрасното събитие. Очакваме подробен разказ-как изглежда, от каква материя, цвят... На главата какво ще имаш-воал или цвете? Много ми е миличко и интересно, разкажи.
Сети Бети, при теб ли спят котетата? Аз отказах категорично да деля едно легло с нашата палавница. Пробвахме по необходимост 1-2 вечери да я вземаме при нас, защото имахме гости с преспиване и да не ги притеснява. Ами тя не дава да се прегърнем с моето момче, все между нас да е. Все да целува единия или другия
Така че категорично заявих-или аз в леглото, или тя. И спечелих де 
И при нас има обратно броене-до края на учебната година. Остават точно 5 дни с днешния.
Стеф, Лунно цветенце, има ли усмивки вече?
Дунди, за малко да изпусна кафето, добре, че се посбутахме на изхода
Благодаря!Крайно време е да започна да работя. Приятен и слънчев ден на всички!

Знаете ли от много чудене когато решихме да се "Вземем" с моичкия се паднаха едни великденски пости и празници и докато дочакаме дата за сватбата аз вече бях в петия месец бременна...ноооо това не ми попречи никак даже да се забавлявам на сватбата си, нямах нужда от алкохол например за да си надигна адреналина...Таа Патенце желая ти наистина едно хубаво и незабравимо сватбено тържество и много много неудържима любов 

. 
За костюма- е мн тъмно син, точно му лепна, страхотен е

Падна върху главата на едно от децата
...е може ли да са толкова...прости...без извинание
Поне моето чувство е такова 

Отивам на тръстиката. Като за начало имам да извадя 3 корена.
,