Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 559
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро! Охх, как не ми се ставаше тази сутрин....Беше 5 сутринта и цялото ми същество се противеше, но...По този повод да ви кажа една смешка, на която сигурно и вие сте попадали, но точно пасва на сутрешните ми неволи със ставането. Ранна утрин. Съпругът нежно побутва половинката си: "Милооо, часовникът звъни". А тя: "Кажи му, че аз ще му звънна по-късно"  Simple Smile Нооо, вече започнах лека-полека да идвам на себе си. До обед ще ми светне  Simple Smile
Фло, много мило да ме споменаваш редом с Шеф Манчев, но съм не на светлинни години, ами на цели галактики от него  Laughing Само ще ти кажа, че моето момче ме нарича "Г-жа Стихийно бедствие в кухнята"  Joy Но пък иначе с интерес следя "Мастър Шеф" и "Кошмари в кухнята", и разни други готварски програми. Старателно си събирам рецепти, които обаче отлежават в тефтера. И така.
Патенце, много се радвам, че отметна и тази толкова важна стъпка от подготовката за прекрасното събитие. Очакваме подробен разказ-как изглежда, от каква материя, цвят... На главата какво ще имаш-воал или цвете? Много ми е миличко и интересно, разкажи.
Сети Бети, при теб ли спят котетата? Аз отказах категорично да деля едно легло с нашата палавница. Пробвахме по необходимост 1-2 вечери да я вземаме при нас, защото имахме гости с преспиване и да не ги притеснява. Ами тя не дава да се прегърнем с моето момче, все между нас да е. Все да целува единия или другия  Joy Така че категорично заявих-или аз в леглото, или тя. И спечелих де  Simple Smile
И при нас има обратно броене-до края на учебната година. Остават точно 5 дни с днешния.
Стеф, Лунно цветенце, има ли усмивки вече?
Дунди, за малко да изпусна кафето, добре, че се посбутахме на изхода  Simple Smile Благодаря!
Крайно време е да започна да работя. Приятен и слънчев ден на всички!  Hug

# 631
  • Ямбол
Добро утро и от мен момичета! Хубав слънчев ден, днес имам настроение не знам защо ама ми е хубаво Simple Smile
Фло, да , ужас , оказа се пулпит и сега ще има да ходя насам натам да се занимавам с него, че и кариес имам се оказа на един друг зъб. Пулпита ми е на горен ляв мъдрец, който бил много здрав зъб и затова нямало да го вадим, ще го лекуваме....да видим какво ще излезе.Ама оставете вие моите зъбарски неволи...Сесил ...желая и на теб успех с лекуването на зъба....
Патенце, много се радам за теб ,най накрая най важното е налице, от тук нататък да става каквото ще Simple Smile
Сега се замислих за моята сватба, беше наистина хубаво ... Heart Eyes Знаете ли от много чудене когато решихме да се "Вземем" с моичкия се паднаха едни великденски пости и празници и докато дочакаме дата за сватбата аз вече бях в петия месец бременна...ноооо това не ми попречи никак даже да се забавлявам на сватбата си, нямах нужда от алкохол например за да си надигна адреналина...Таа Патенце желая ти наистина едно хубаво и незабравимо сватбено тържество и много много неудържима любов   bouquet
А на тези дето чакат картите искрено им стискам палци. Аз така миналата година си взех карта по телефона след като бях звъняла безуспешмо цели три дни и на четврътия с последни сили и без грам надежда взех че се свързах че и карта си резервирах и то в разгара на сезона юли-август, така че ще успеете момичета няма страшнооо  Peace
Ади ще побачкам ама и тук ще наглеждам Simple Smile

# 632
Здравейте, мили мои Simple Smile  Мн благодаря, че се вълнувате с мен. Роклята е точно такава каквото си я представях: изчистена с мн малко дантела и няколко камъчета, цветът е шампанско, защото тенът ми по рождение не пасва със снежно бяла рокля, не че някога съм де се представяла с такава Simple Smile  За официалната част, ще имам було със средна дължина под кока Simple Smile  ММ също се сдоби с мечтания костюм, хем мн елегантен, хем младежки и втален (мн ми е хубаво момчето с костюм), останаха ни само обувките и за двамата, но това не е проблем Simple Smile  спирам със сватба, за да изкажа и аз своето възхищение от Фло и нейната емоционалност, светоусещане и голямо сърце  Hug мн адмирации и за Фей, Фло ни по разказа за нея и нещата с които се занимава  newsm20.  
За Стефи и Лунното цвете Hug момичета мн се надявам, всичко лошо при вас да е вече в миналото и занапред само хубави неща да ви се случват.
Ники, сигурна съм, че мн сте се забавлявали- тези срещи са страхотни- ние миналата година правихме 10 год от завършването и се бъзикахме, че сега всички сме мн по-готини и беше мн емоционално.
Сети Бети, какво стана с разкрасяването на приятелката Simple Smile
За матурите 20 и 22 ри се включвам в стискането на палците. Успех на всички ученици. А на по-малките които този месец приключват мн весела и безгрижна ваканция.
За всички които съм пропуснала   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet. Малко съм разпиляна с писането, но съм на работа и пиша с прекъсвания и от телефона, по-късно пак ще ви навестя.
П.П. Сесил    bouquet благодаря за бързите отговори и инфото Simple Smile
Данити, благодаря и на теб (малко се сбутахме), надявам се съвсем скоро всичко със зъба ти да е наред, знам колко е неприятно да те боли. А за сватбата си мн права като отметнах този ангажимент и ми олекна- щом имам рокля всичко ще бъде наред Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 11:16 от патенце-то

# 633
  • София
Добро утро военни красавици. Който по нощите се забавлява, сега по обедно време ще поздравява с " Добро утро" и ще гледа с едно око.
ДУНДИ, gracias, за кафето Hug Отворих и другото...
ЛУННО ЦВЕТЕ, кога набра тоз букет? Е друго си е. Създава настроение. А за Флото, не си права! Флото се намеси, когато темата " тичаше", благодарение на всички вас  bouquet Е така е весело!
СЕСИЛ, не си падам по ваденето, когато може да се спаси. Майсторлък е да направиш един зъб, а не да го извадиш, но к сожалению, понякога се налага. И при мен трите ми мъдреца, както при Дунди, порастваха развалени и директно ги вадеха. Имахме в поликлиниката един доктор, светла му памет-Паганини на клещата. Раз и готово.
ДАНИТИ, дано да стане лечението, както трябва. Не случайно попитах кой зъб е. Мъдрецът не е от най-добрите за кореново лечение. Непредсказуем е- каналите може да са 2,3,4,5. Щом колегата се е захванал...Успех за него, късмет за теб. Доколкото разбрах си със здрави зъби, та едва ли е толкова важно да се спасява точно този . Един умъртвен зъб в главата в повече, може да ти създаде проблеми.
СЕТИ_БЕТИ, Hug
SAD_WOMAN, винаги звучиш много свежо Simple Smile. От както чух и гласчето ти, ми е още по-приятно да те чета.
НИКИТО, хубави са тези срещи, да запазите купонджийският дух. Аз на кои години съм, а все още ми се лудее.
Момичета, време е за кафе пауза. Станете от работните места и разкършете тела, с Рики Мартин. За настроение. Wink

ПП. Ей ПАТЕНЦЕ,:oops: Изчервявам се... Радвам се за роклята ти, за Твоята рокля! Много интелигентен цвят е този-шампанското. Като вече познавам и момчето ти, каква стойка и фигура има...представям си ви-сладури. Той с какъв цвят костюм ще е? Ох, колко е хубаво да се говори за такива неща...
Хубав ден на всички. Хайде сега - раз, два с Рики Мартин. Само шефовете да не видят.. newsm68 newsm68 newsm68 А защо пък не, може и те да потанцуват... Simple Smile

# 634
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 включвам се активно в танците Simple Smile  мн добре ми дойде това раздвижване- дано никой не ме гледа  Crazy За костюма- е мн тъмно син, точно му лепна, страхотен е Simple Smile  По този случай да ви разкажа една смешка. Вчера докато ходи напред назад облича и съблича костюми( той не носи такива дрехи- по спортен тип е ) установих, че явно като видя висок мъж с костюм, който закопчава и откопчава сако на всяка крачка, се сещам за Слави Трифонов  Joy Joy Joy не, че съм му луд фен, но е първата ми асоциация на висок мъж и костюм, явно Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 11:17 от патенце-то

# 635
  • Ямбол
Рики Мартин го пропускам, току що се върнах от обиколката си в завода и достатъчно се раздвижих. Сега засядам и мисля до обедната почивка да се отдам на клюкини в нета.
Патенце, честно да ти кажа по повод на асоциацията ти , аз много харесвам високи мъже с костюми ( а пропо, не знам защо но моят не е висок Simple Smile че исках да кажа че определено харесвам и Слави Трифонов. И като го споменах някоя от вас случайно да беше на концерта му, е аз нямаше как да се уредя но много ми се искаше.
Фло, не разбрах какво ще рече това че един мъртъв зъб в главата може да ми създаде проблеми. Нали ще е умъртвен вече...??!?!?А и правих му снимка и колегата ти каза че ще е лесно.!?!? Взе да ме хваща шубето пак... baby_neutral

# 636
  • Пловдив
промъквам се на пръсти и моля, да ми простите, че не се отчитам по-често...
От няколко седмици сме се захванали тук с няколко от съседските семейства, да облагородим пространството пред входа... Градинките вече са градинки, измолихме Общината за пейка, сега е ред на мъжете - стягат пясъчник, люлки... Всичко става чудесно, лошото е само, че има хора, които явно са свикнали да си хвърлят отпадъците, където им падне Sad
Вчера, докато премитахме площадката, някой си хвърли неизгасения фас от терасата #Cussing out Падна върху главата на едно от децата #2gunfire...е може ли да са толкова...прости...без извинание #Cussing out
Сега съм се захванала с подмяната на гардеробите и после ще мина с мопа, докато ги няма зверчетата Simple Smile

Гледам вече почивките са на дневен ред - и аз допълвам уикендите, когато и двамата почиваме Simple Smile Тук е момента, да благодаря на sad_woman - покрай 24, ако не стигнем до Бургас, ще посетим Триград.
И Търново ми е напред в списъка, че сина в момента е точно на вълна история. Ще съчетаем приятното за нас с полезното за него Mr. Green

И по другия коментиран въпрос - мъдреците... Болна тема - 4 броя излезнали, 3 операции, един брой на лице, но и него ще го вадя Sad Създават ми огромни проблеми - растат навътре, точно като при Мира, получават ми се инфекции Sad  Първият като го вадих, даже и в болница искаха да ме оставят - не можех да се храня... Абе кошмарна работа...

И сега да питам Фло относно ел. четките за зъби - лично аз съм много доволна, затова покрай НГ взехме и на баткото... До тук добре, но при профилактичния преглед, нашия зъболекар се изказа негативно за детските - учели децата "на лесното"... Да, но пък ние, откакто сме с тези четки, като си мием зъбите с обикновени и все едно не сме си ги мили hahaha Поне моето чувство е такова Whistling
...Та да те питам и за твоето мнение newsm78
...а и още нещо - за 2 годишно - паста с флуор или без newsm78 #Crazy
Много благодаря  bouquet  

През тефона съм и не мога да видя кой какви вълнения го терзаят, но да си кажа, че и от мен имате много положителна енергия и стиснати палчета за изпитите!
Сигурна съм, че булката ще е най-красивата Heart Eyes ...И ние се замисляме за подобна крачка, но ще е най-рано догодина  Mr. Green Нека пораснат още малко шаферите hahaha

...уж за малко влезнах, пък цял ферман изписах... Отивам да подреждам дрехи, че на малката кифличка гардероба заема все по-застрашителни размери Whistling

Hug на всички ви и хубав, слънчев и не много горещ ден Simple Smile

# 637
Фло, той е наистина  майстор...а и аз си държа на зъбите в устата. Този си ми беше израснал.здрав...чак сега след 10г е направил  кариес, или както там го наричате. Правих и снимка и не е проблем да се направи, поне така каза. 

# 638
  • София
В телеграфен стил ще отговоря, че трябва да яхам метлата и газ към тръстиката.
МЪНИЧЕ,радвам се, че се появи. Мнението ми за детските ел. четки не е особено добро. И за да не съм голословна, или да ме обвините в незнание, се допитах до моя състудентка, доцент в Стоматолигичния факултет в Пловдив. Мненията ни съвпадат. Всичко е въпрос на реклама и търговия. Тези четки, с две глави, не почистват добре в областта на шийките. Остава налеп, възпалява се венеца, стават шиечни кариеси. Емайла на децата още не е достигнал добра минерализация и се страхувам, да не се " изтрива" с ел. четка. Най добре е обикновената зъбна четчица, с изкуствено влакно. Зъбките се четкат отвесно. Особено внимание да се обръща на дъвкателните повърхности, защото децата най-малко там четкат и първите кариеси се появяват точно там, по улейчетата на зъбите. От мен - толкова Simple Smile В практиката си 40 години се ръководя от принципа: Направи на пациента си това, което би направил на децата си и на себе си. Много верен принцип. Моите 4 внучета са с обикновени четки, като две от внучетата ми са деца на стоматолози Simple Smile. В никакъв случай не е въпрос на финанси. Нашият зъболекарски отбор мисли така-обикновена четка - класика в жанра Simple Smile

СЕСИЛ, ако колегата преценява, че ще има добър достъп и видимост към каналите, да действан но ти каза, че е " полегнал" на 45 градуса. Зъбът де, не колегата Wink Ако беше само кариес е друго. И още нещо. Полуретинираните мъдреци могат да бъдат активни огнища, да задържат плака и да не могат да се почистват добре, да предизвикат кариес на съседния зъб в контактната повърхност.  Като не е в правилната позиция( на 45 градуса спрямо съседните е), той не може да влезе в контакт с антагониста си и не може да дъвче. Освен това, не може да се ползва за мостоносител. Според моите разбирания и дългогодишна практика много минуси, а плюсове не виждам. Сега малко шега. Да не се разсърдиш, ей. Да не би да си симпатична на доктора и за това да се занимава с един обречен зъб?

Чао до довечера. wavey Отивам на тръстиката. Като за начало имам да извадя 3 корена. Simple Smile

# 639
Flo 51, то малко тъпо тук и снимката му да размятам, ама уж толкова градуси запомних. Simple Smile За симпатичното ,отдавна съм му симпатична, ама едва ли ще да е баш от това. Wink
Като цяло той каза, че ще повдигне пломбата, така че да направи плътна и равна повърхност, ама какво точно се случва в устата ми докато работи...идея си нямам. Simple Smile чак накрая ми показва какво се е получило.
Каквото стане в крайна сметка, и 5г. да изкара така....за мен е ок.
Изпитвам ужас от вадене на зъби честно казано.

# 640
Качиха картите.

# 641
  • Пловдив

Мдаааа, има избор и количества свободни карти. Особено за двама /без деца/  Grinning,
утре ММ ще е на телефона, да видим какво ще нацели.
Обаче не са пуснали планинските. Че Пампорово или Рибарица ми бяха резервен вариант.

# 642
На Рибарица места винаги има....след затварянето, никак не и върви на базата.

Толкова много карти има, че и за апартаменти.
Чак ме е яд за нашата....

# 643
Тъкмо ги разгледах и аз. Дано да успеем да се класираме, че сме две семейства заедно. Да, на пръв поглед картите изглеждат много, но сигурно и тези, които ще разчитат на тях, също не са малко. От утре почваме да звъним. Успех на всички, пък после ще видим кой какво е направил, къде ще ходи и т.н.

# 644
  • Пловдив
Като казахте две семейства, дали ще е възможно един човек да запази две карти - за нас и колега на ММ /даже сега са в две различни в.ф./  newsm78 Или всеки си звъни сам.
Че нашият приятел е един оправен, хич го няма в тия работи.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт