Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 574
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Няма кой да ходи да чака 2 дни в София. Ако стане по телефона, стане. Ако ли не, ще мислим друг вариант за почивка.  Peace

# 616
Да ще има проверки, първата е в 8 довечера и тогава ще се разберат как да се проверяват. От агенцията са казали ще пуснат GSM номера за връзка.

# 617
УжасТ, не бих си причинила такова нещо. Винаги съм взимала каквото искам по телефона. То не че имам избор де, но и в София да бях, не мисля че щях да вися отпред. Но всеки си знае....

# 618
Абе как така уж от 14-ти ,а вече списъци и номерца ....и това какво ще рече.На обявената дата вече може и да няма за какво да се ходи ако се редят от днес.Много се чудим с мъжа дали да се чака като миналата година или да се организираме за друго място.Иначе на Адмирал миналото лято ... нямам забележки - беше чудесно.Но четох тук ,че имаше хора които и по телефон успяха да се запишат за Адмирал.Как е историята там - обаждане и после в определен срок потвърждение или!?

# 619
Когато резервирате по телефона срокът за плащане е една седмица (5 работни дни). Същото е както и ако сте я взели от Агенцията.

# 620
Това със списъците  е от поне 4г, не е нещо ново. Взимали са карти и тези  отишли на деня. Както и по телефона  ако изобщо  се свърже човек. Аз едната година  не можах,  въпреки 3дни знънене.

# 621
Виждам , че темата ври и кипи по въпроса за картите, но мн искам да ви се похваля Simple Smile ИМАМ СИ РОКЛЯ  newsm44 newsm68 smile3535, не че всичко мина по мед и масло, но важен е крайния резултат, имам си най красивата рокля Simple Smile Да спомен и аз за бала си преди 11 год ( кога минаха толкова - леле ) За ужас на мама, две седмици преди бала още нямах тоалет, тогава имах други важни неща като кандидат-студентски изпити. 10 дни преди бала си харесах плат, за 5-6 дни едно момиче ми уши едно симпатично сетче с панталон и бюстие и така, смея да се похваля, че за разлика от момичетата в класа ни се забавлявах истински и танцувах много, докато те вадеха обръчи и късаха скъпарските си рокли. Не съжалявам, беше страхотно , а и ме приеха да уча точно каквото и където исках Simple Smile

# 622
  • София
Привет военни красавици Hug. Два дни не съм се появявала, а ми се струва цяла вечност. Simple Smile
Да, наистина най-много сили хвърлих при бабите от КГБ, но нещо ме развълнува там, та се поразгорещих и писах едни фермани...почти като Война и мир. Получи се размяна на мисли, а това винаги е интересно.
А вие пък много сте се активизирали Simple Smile и понеже искам да ви обърна внимание на всичките, ще видя дали ще успея.
За момичетата с домашни проблеми СТЕФИ и ЛУННО ЦВЕТЕ, се радвам, че лошотиите и тревогите са останали назад.  Hug Hug СТЕФИ, грабвай количката и на разходка с малечко. ЛУННО ЦВЕТЕ, ти пък стягай тоалета и празнувай с младежите.
ДАНИТИ, пулпит излезе, нали? Лечението е в няколко сеанса. Кой зъб е пострадал? Не бързай. Много е важно нервите да се отстранят напълно, колегата да запълни добре корените. Ако има апарат за йонофореза ( попитай го ), не е лошо да ти направи една процедура, преди запълването на каналите. Жалко, че си го изпуснала този зъб. И перфектно да го излекува доктора, пак си е " умрял " зъб, с всичките здравословни проблеми, които може да ти се струпат от него Sad
Мило ПАТЕНЦЕ, как приключи днешният ден? С рокля или без рокля? Похвали се. Simple Smile
ДУНДИ, започна ли обратното броене? Коя от двете ви е по-спокойна?
SAD_WOMAN, не знам колко си висока, ама като стъпиш на кулинарните си успехи и ще настигнеш шеф Манчев. Навярно си квасила домашно прясно мляко. Браво на теб. Вдъхваш доверие Wink Обещавам ти най - подробно да разкажа за абитуриентският бал, но утре. Simple Smile
СЕТИ_БЕТИ, слушат ли котарачетата? 11 години гледахме у дома една улична превъзходна, накрая така ме ухапа и надра по ръцете и краката, че кухня беше като кланница. Синът ми я занесе в Бистрица, при свой съученик и повече не я чух и видях...
ФЕЙЩИЦЕ, караш ме да се изчервявам на стари години Embarassed. Да попитам: Когато правите базари от къде набавяте стоките и какво предимно предлагате на тези благотворителни базари?
НИКИТО, променили ли сте се за тези 5-6 години, в които не сте се виждали? Много са приятни такива срещи.
РАДИНКА, как е малечка? Надявам се да е по-добре. Ако повръща или има разстройство, давай течности, да не се обезводни.
КАТИВИТА, ти си за завиждане. Откри сезона на морето. Смяхме се с ММ на репликата от култовия филм С деца на море Joy Как е твоя юнак?
Момичета, наваксах ли си за отсъствието от два дни? Хайде стига, че още малко ще стане утре. На всички неспоменати  Hug Hug Hug
 1dating Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose luvbed txtloves Желая ви щастие и рози и нови пози Embarassed. Никаква лека нощ и спокойни сънища Simple Smile. Това ще го пожелая на наборките от КГБ-то smile3533

ПП ПАТЕНЦЕЕЕЕ, честито, миличка! Нашата булка ще е най-красивата! Никой да не се съмнява!  smile3521

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 23:01 от Flo 51

# 623
Ооо и аз със зъболекарски неволи...
Отидох за един зъб...той реши да погледне съседния...и ето го проблема.
Ретинирал мъдрец..обърнат на 45градуса...т.е. горната му част се пада към другите зъби. И хоп...дупчица...ама като тръгна да чисти се отвори голяма...а нерва боли, ужас.
Плясна ми арсен, прати ме на снимка и днес продължи.

# 624
  • София
СЕСИЛ, ето повод да те спомена Simple Smile Това с ретинирания мъдрец е кофти. Надявам се, че колегата няма намерение да лекува кореново този зъб, а е сложил Арсен, за да не те боли. Ще трябва да го извади. В Плевен имам познат колега хирург. Ако имаш нужда от помощ викай SOS. Настройвай се психически за вадене. Пиши как се развиват " бойните действия". Късмет Hug

# 625

Добро утро, момичета!
Слънцето вече изгря, така че е време да ставате. Очертава се страхотен ден!
Друго си е да се намеси ФЛО, за да тръгне темата...А за голямото ѝ сърце може много да се пише, не е случайно, че Вселената ни срещна с тази Жена.   bouquet
Патенце, сигурна съм, че ще бъдеш най-красивата булка Hug
На учениците им остана малко време до матурите и НВО, майките трябва да са максимално спокойни....знам, че не е възможно, но всички ще стискаме палци на 20 и 22.05. Всичко ще бъде наред, сигурна съм, че децата са се подготвили.

# 626
Фло, ааа няма да го вадя....той си ми стои от 10г. Имам и един друг подобен лекуван и никакви  проблеми  не съм имала.

# 627
Здравейте!
Патенце - искаме подробности около роклята  Flutter
Фло, котетата слушат, само сутрин много рано се събуждат и започват да си играят та ме порансънват  Crossing Arms
Успешен ден на всички!

# 628
Патенце, честита ти нова рокля Simple Smile Ще бъдеш най-красивата булка!
Flo май малко сме се променили и в телосложение и в мислене, едни имат деца други им предстой  и така, но важното е че всички сме си останали големи купонджий Simple Smile
Хубав ден от мен!

# 629
  • Пловдив
Добро утро, момичета. Няма ли кафе?
хайде от мен да е

да си нарисувате по едно четвърто листо на детелината, да ви е късметлийско кафето.  Grinning
Скрит текст:
картинката не ще да се покаже  #Cussing out
пфууу, на н-тия път
Фло, аз обратното броене го започнах още през септември. И тогава бях доста по-притеснена. Обаче мързелът и инатът на моя дзвер ме излекуваха. Примирих се и я оставих да си се готви, както тя намери за добре, с умерен натиск от моя страна. Но тези дни усещам, че е притеснена. Притискат ги отвсякъде. Особено в училище. Че нали са "елитно" и гонят резултат, че как иначе се пълнят по 9-10 паралелки в 5-ти клас. Учи в училището с най-много деца в Пловдив, голям наплив има за него.
Немалка част от децата ходят само за часовете по БЕЛ и МАТ, аз не смятам да я спирам от училище, за да не се изнервя вкъщи. А и ще си губи времето. Вкъщи имам валериана - хранителна добавка, мога да прибегна до нея, ако я видя, че не може да се наспива. Но тя се разтоварва вечер на тъмно със слушалките в ушите. Ле ле, роман написах.

Патенце, радвам се за най-хубавата рокля. Ще чакаме да се покажеш след събитието.

Sesylle, аз съм помъдряла на 1/4, щото само едни мъдрец тръгна да излиза, ама се показа много развален. Тогавашната ми зъболекарка каза, че е за вадене, и ме изпрати в стоматологичния факултет при един професор. Еми майстор, с едно движение и зъбът беше вън, цял целеничък. После сложи дренче, предписа антибиотик. На контролния преглед имаше студенти, на които обясни, че не е важно само да извадиш зъба, а да се погрижиш за пациента след това. Та десетина младежи ми надничаха в устата.  Grinning

Хайде да дават списъка с картите, че ММ много държи първа да ги обсъдим, ама по телефона не ставало, трябвало да седнем и де четем и мислим ... какво ли толкова има за мислене, ама щом е рекъл.  Laughing

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 09:21 от dundi73

Общи условия

Активация на акаунт