Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 606
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
Добро утро и от мен. Защо лошо време? Тук при нас едно слънце като е изгряло, малко е хладно но е рано още.  Успешен ден на всички. Аз както винаги неотлъчно на работното си място Simple Smile

# 136
ДОБРО УТРООО ...  Hug
didi_bili Здраве, щастие, късмет и винаги на гледаш напред ...

Към тортата предгалам и едно кафе ...

danity_79 ужасен вятър ни вее ..., дано само не  Wear Umbrella

Лек и успешен петъчен ден, аз ми предстои преглед на макия на пулмолог и избиране на очила пак за малкото човече.

# 137
  • Ямбол
ЕЕЕ, да и тук вече е ужасно студено ветровито и мрачно.....кошмар....
Аз съм леко притеснена, днес заведох малкото на ясла но имам чувството че нещо не е наред. Сутринта гласът му сякаш беше променен и не искаше да ходи на ясла( по принцип ходи с огромно желание) а като отидохме там и той като се запъна на вратата...не знам ...има нещо....дано не се разболяваме..Sad

# 138
Здравейте и от мен! Вчера четох от засада, днес да се включа набързо.
Диди-Били, повод ли имаш? Да си жива и здрава, обичаща и обичана!   bouquet  Hug Благодаря за почерпката, а на СГГ огромно мерси за кафенцето, че имам нужда заради хроничното ми недоспиване. Ама така е, с милитъри-мъж и ремонт е така....  Laughing
 danity_79, пиши дали всичко е наред с детенце. Дано да е добре!  Heart Eyes
Фло, и аз снощи по късните часове се занимавах с миене на прозорци. Мога да докладвам, че първата част от ремонта е почти пред приключване. Остават леки довършителни работи, след което още утре се местим в детската стая-да е готова, докато детето се върне от баба и дядо. За Великден, да се похваля, мислим да замразим обекта и ще ходим в Копривщица с милото. Нямам търпение-малко да сменим обстановката, само двамата, да си починем, малко красота да видим....
Сесил, майсторка си, браво!
AIR, много съм загубена, не знам какво е фитбол, обясни, моля.
Стеф, как е мъничето?
Оставям ви и продължавам на тръстиката. Тук е много ветровито и мрачно, докарва ме на сън, но се стягам в кръста, че работата не чака. Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug

# 139
При нас е ураганен вятър, с код жълто сме. Много гадно време, а иначе пече слънце.

Днес ще правя един кекс със заквасена сметана и бял шоколад за танцовата ни група. Simple Smile Много го харесаха на картинки и обещах един кекс и за тях. Simple Smile Та ще се почерпим след танците. Simple Smile

# 140
Мирама , с тези вкусни неща ще объркаш режима на хората с диетите.... Аз съм голям фен на всичко с тесто и това пиде изглежда примамливо, ама като знам ,че само аз ще си го ям и се отказвам. Винаги се възхищавам на майки  с две и повече деца , които имат  време и за творене в кухнята.
 Иначе ние го раздаваме ваканционно, поотхвърляме и някои задачи, за да не е само забавления. Но днес много лошо време, май няма да излизаме.
 ТРИКСИ ,не съм те засичала в първокласната тема....
 На всичи ,които днес празнуват - весело празнично настроение!

# 141
Мирама , с тези вкусни неща ще объркаш режима на хората с диетите.... Аз съм голям фен на всичко с тесто и това пиде изглежда примамливо, ама като знам ,че само аз ще си го ям и се отказвам. Винаги се възхищавам на майки  с две и повече деца , които имат  време и за творене в кухнята.
 Иначе ние го раздаваме ваканционно, поотхвърляме и някои задачи, за да не е само забавления. Но днес много лошо време, май няма да излизаме.
 ТРИКСИ ,не съм те засичала в първокласната тема....
 На всичи ,които днес празнуват - весело празнично настроение!
Досега само ви четях и много разпусках с вас.Затова иначе съпруга ми е офицер а пък аз съм ц.сл.в в.ф.😊

# 142
Добре дошла, Трикси!    bouquet  Дано да ти е приятно с нас и се включвай в дискусиите, когато пожелаеш!

# 143
Сигурно не се изразих добре- ТРИКСИ тук ми се струва, че съм я засичала чат-пат ,но понеже писа ,че има първокласничка , в темата за първи клас не съм я виждала  (не че е задължително).
Иначе комбинацията офицер/ц.сл. ми е много позната Wink...

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 17:36 от kativita

# 144
Сигурно не се изразих добре- ТРИКСИ тук ми се струва, че съм я засичала чат-пат ,но понеже писа ,че има първокласничка , в темата за първи клас не съм я виждала  (не че е задължително).
Иначе комбинацията офицер/ц.сл. ми е много позната Wink...
Много добре си се изразила,но няма кой да прочете добре...Да рядко пиша все не мога да се докопам до компа,пиша от телефона.Ами няма как на днешно време човек се хваща за всичко😊

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 19:09 от TRIKSI

# 145
Добре дошла, Трикси!    bouquet  Дано да ти е приятно с нас и се включвай в дискусиите, когато пожелаеш!
Много благодаря...Когато съм изморена и най накрая се докопам до дивана разпускам и ви се радвам като ви чета.☺

# 146
  • Пловдив
минавам само да ви видя, докато зверчетата вечерят Simple Smile

Диди-Били, весел празник!

Аз приключих тъкмо навреме - неделята може да заповяда с всичка сила hahaha
Остава ми да довърша само картонената торта за яслата, но и тя е почти готова - остава да я напълня и завържа само

# 147
  • София

DIDI_BILI, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОЛКО СИ, БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, ВИНАГИ С БОДЪР ДУХ!

СТЕФИ, какво каза лекарката?
СЕСИЛ, големи изкущения показваш. Ще се пробвам Simple Smile
МЪНИЧЕ,  Hug
ТРИКСИ, радвам се, че софийската група " набъбва ". Готви се за среща в последната неделя на април.
SAD_WOMAN, браво на вас. Ремонта няма да избяга. Само двамата...мммм супер Wink
DANITY, дано се разминете с вирусите и болестите.
СГГ и FLEURE DE LUNE да се радват на ваканцията, а после да разкажат как са я изкарали.

Момичета, хубава вечер и лека нощ Hug

# 148
Привет  Hug
Да дам отчет от педиатърката - всичко е наред. Изглежда здрав. Но все още с 37,1 - 37,3. Иска да му пуска кръв и урина. Оставихме го за понеделник, при условие че и през уикенда поддържа тези стойности.
TRIKSI  welcome smile3525 Дано ти бъде приятно с нас! Споделяй когато и каквото пожелаеш  Hug
Честито на празнуващите вчера и днес!  Tada
От мен толкова, че ме чака един огромен панер с дрешки за гладене  1ironing
Лека и спокойна нощ  Hug

# 149
  • на правилното място, в точното време
DIDI_BILI  bouquet Честито ти порастване или какъвто ти е повода! Много мир и любов у дома!
Ще се карам на тия девойки, дето само сервират изкушенията. Аааа, някой хора дебелеят и от гледане. Едно кафенце и стига! Че и с тая сметанка от горе пак ще ми се лепне някъде. Всъщност някъде е на талията, дето я няма вече и на  bombs Ако някой иска материал ,предлагам естествен, малко употребяван. Капитана няма да е много въодушевен, но не ги носи той. 
И при нас сутринта пекна и се зарадвах, но после стана едно брррр, духливо и студено. Дано утре поне вятър да няма, че сме цял ден навън и ще ни издуха яйцата и кошниците. Една година в един вятър правихме базар, като дигна шатрата, летяха яйца, пилета, кошници...Луда работа. 
Довършвам си едни кутийки и се мятам в леглото, че утре денят ми ще е дъъъълъг.
Стеф, много е възможно е да са зъби, дори да не се усещат още. Всъщност дано е това, че тази година вирусите са с едни високи температури и много продължават.
 Embarassed Чудих се какво е ц.сл.в в.ф, но после от поста на кативита се сетих. явно не съм много в час с терминологията.
Последно питам и отлитам: Някой на Адмирал има ли тази година? Ако има, кога? Трепетно следя и чета, но за сега като че ли никой няма  newsm78
Погледнах , завити сте! Спете спокойно, деца!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт