Желая ви приятен ден. Ако има празнуващи - честит имен ден на тях и семействата им.
Днес само духовна храна ( по съвета на Фейщицата ) Даже и кафе няма

дано ви се разминат изследванията ...
:

. Чудесно, че няма нищо притеснително!
. Ето за какво става въпрос: http://fhlbg.blogspot.com/2011/12/blog-post_1972.html

.
. Та преди да захлопна капака на лапчо , наминах да ви нагледам още един път и... ООО, имаме и закуска, благодарение на СГГ
, имаме и кафе от ранобудната АИР
Е благодаря момичета, много сте мили. Още една седмица ще се вихря в кухнята, а после ще сервирам от закуската на СГГ, че и ММ, и аз определено имаме нужда от вталяване. С фитбол не знам дали ще се занимавам, въпреки, че имам такава топка, ама ако я спукам...но с агрофитнес на вилата-задължително. Трябва да си приготвя терена за засаждане на цветята. Изпих си и кафето. Прегръщам ви всички
направо голямо събитие.

- ще мога само да Ви чета,но и това ми доставя достатъчно настроение
Ще има ли вечерна проверка? Май всички са в разход. Хайде Свободно! Няма проверка!

.. То и без това понеделник съм дневен наряд, какво му пречи от сега да подкарам
Навярно бих могла да я прочета някъде, но си е друго да пиеш вода от извора. Ето, след като си го правила, нанасяш леки корекции. Ще се съобразя с тях. После ще рапортувам. Имам и такава къдрава форма. Дано да се получи.
от кога пък дневалните правят питки? АИР, я ако имаш желание напиши какво замеси ти? От скоро правя една погача, видях я в you tube - погачата на баба. Много е сполучлива. Моите рецепти за сега са в лист на чакащи, въпреки, че са хубави.