Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 608
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро красавици. Започва нов ден, нов късмет. Започва поредица от красиви пролетни празници!

Желая ви приятен ден. Ако има празнуващи - честит имен ден на тях и семействата им.

Днес само духовна храна ( по съвета на Фейщицата ) Даже и кафе няма  Simple Smile

# 151
Закуска ... 

ЧЕСТИТ ЛАЗАРОВДЕН! Честит имен ден! /ако има празнуващи/
Бързо оздравяване на болните ...  Hug
stef87 синът ми преди няколко месеца /ноември/ 6 дни беше с температура между 37,5-39, минах през няколко педиатри - едния изписва антибиотик /не съм го давала/, другия - какъв антибитик, според изследванията детето е здраво, третия на трето мнение и така се лутахме докато на 7 ден нямаше температура
Изследванията, които правихме бяха ПКК, урина и Ц-реактивен протеин
 Praynig дано ви се разминат изследванията ...
Лек, приятен и усмихнат ден на всички.

# 152
Добро утро мили дами.Днес наистина се вижда слънце.Надявам се да е така през целия ден че щерката цяла зима иска да кара ролери....е май днес е момента😊. Хубав слънчев и усмихнат ден ви желая Flutter

# 153
  • Някъде в Европа...
Добро утро!

Честит Лазаровден!

АА, Фло, не може без кафенце  Wink :

Айде сега вече - добро утро, момичета! И въпреки мноого студеното време навън (поне е слънчево), ви желая прекрасен уикенд, зипълнен с много усмивки. Това са най-хубаите пролетни празници, жалко че времето ни предава тази година  Twisted Evil

DIDI_BILI, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet
stef87, за жалост малчовците са така..да стане на 5-6 години, да укрепне и тогава болестите са и по-леки, а някои се карат на крак  Wink. Чудесно, че няма нищо притеснително!
Сесил, майсторка си, браво!
sad_woman, фитбол е аеробиката с големите топки, ако мога така да се изразя. Никога не съм предполагала, че може да е такова натоварване, особено за мускулите на корема, бедрата, прасците....Много добре влияе и на гърба...Абе изобщо търкалянето по тези топки си е доста изморително  Simple Smile. Ето за какво става въпрос: http://fhlbg.blogspot.com/2011/12/blog-post_1972.html

При нас е много студено за априлско утро и вятър има пак  #Cussing out #2gunfire
Днес ще е ден за чистене май и най-много до мола да отскоча (живея точно срещу главния му вход). Ще прекарам времето в събиране на инфо за Истанбул, така че някоя ако може да се включи с полезни съвети, ще съм й безкрайно благодарна Wink.
Желая ви прекрасна събота!
П.С. Трикси и СГГ ме изпревариха на финала  Grinning

# 154
  • София
Поразходих се в и-нет пространството. Сама съм. Няма внучета, няма кучета ( ММ замина за Перник да се среща с приятели още вчера, внучетата са си при родителите ) Ударила съм го на почивка-и баба е хора все пак Wink. Та преди да захлопна капака на лапчо , наминах да ви нагледам още един път и... ООО, имаме и закуска, благодарение на СГГ Simple Smile, имаме и кафе от ранобудната АИР Hug Е благодаря момичета, много сте мили. Още една седмица ще се вихря в кухнята, а после ще сервирам от закуската на СГГ, че и ММ, и аз определено имаме нужда от вталяване. С фитбол не знам дали ще се занимавам, въпреки, че имам такава топка, ама ако я спукам...но с агрофитнес на вилата-задължително. Трябва да си приготвя терена за засаждане на цветята. Изпих си и кафето. Прегръщам ви всички Hug

# 155
  • Пловдив
Честит Празник на днешните именници, да се готвят утрешните. Аз у нас си имам една китка, още мисля какво да й забъркам за десерт.
Иначе аз си кашлям юнашки, пия си АБ и сиропчето и се надявам скоро да мине.
От вчера съм вкъщи като пъдар на седмокласничката. Има строен график с домашни по български и математика. Вчерашното изоставане е с 15% т.е. не изпълни всички поставени задачи и днес има да наваксва. Ще полудея с нея тази седмица, но сме на финалната права. Още малко и ще почиваме. Има-няма месец и половина остана.  Mr. Green
Лек и приятен ден на всички. Аз отивам да я нагледам докъде стигна с глаголите и причастията.  Grinning

# 156
Момичета честит Лазаров ден!Това е моята лазарка дано се е получило че съм мн.боса в поставянето на снимки,никога не мога  Sad а толкова ми се иска............

# 157
Здравейте и от мен. Simple Smile

При нас времето бива, но си е студено. Поне го няма ураганния вятър от предните 2дни.
Чакам още малко да се постопли и извеждам децата, че пощуряха 2дни само в къщи.
Малкия от както се е събудил само се лигави, циври, не се търпи. Не закуси, сега яде уж някаква вафла (при положение, че има домашен кекс), но повече маза по себе си и стола за хранене.

Снощи кекса ми пожъна успех в танцовата група, и беше един от редките пъти, в които се събрахме всички. Simple Smile направо голямо събитие. Simple Smile
Вторник ще ходим малко на заведение (леко импровизирано), но ще си поиграем надявам се.

# 158
  • Плевен/Пловдив
Благодаря Ви момичета за милите пожелания  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на всички именници - да са живи, здрави, и много Обичани newsm51

Честит Лазаров ден - имам си две прекрасни Лазарки - каката от сутринта е с носийка и обикаля с кошничка за яйца. А бебка само мрънка - зъбче ни е натиснало - оф пустото да излиза, че вече гледам стерео #Crazy

ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ - изпълнени с много позитивни емоции и най-вече здраве на вас и семействата Ви.

Ние поемаме на път car003- ще мога само да Ви чета,но и това ми доставя достатъчно настроение newsm03  

# 159
  • София
 newsm78 Ще има ли вечерна проверка? Май всички са в разход. Хайде Свободно! Няма проверка!

На ДИДИ_БИЛИ - приятен път. Представям си малката лазарка колко сладка е била. Днес на улицата пред блока мина едно момиченце в носия, та много му се радвах. Решила съм да купя носии за трите си внучки, но ги чакам още малко да пораснат.

СЕСИЛ, всеки ден ме изненадваш с кулинарни подвизи. Я кажи какъв е този кекс. Предай своя опит на другаря си Simple Smile

РАДИНКА, сигурно и твоята лазарка е била сладурана. Не се отказвай. Опитвай да слагаш снимки. И аз не мога Embarassed, ама се надявам да се науча. Имам си любима приказка: Едни се учат докато умрат, а други умират докато се научат. Дай Боже да сме от първите Simple Smile

ДУНДИ, спука му гьона на твоето дете, ама така трябва. Хайде, огън не остана. Като наближи ще стискам палци. Зачертала съм си датите 20 и 22.05 като важни, и по-малко важните 26, 27 и 28.05.

ФЕЙЩИЦЕ, как мина базара? Имаше ли посетители?

СТЕФИ, как сте днес? Много искам да кажеш, че сте добре Simple Smile

Момичета, завивайте се, че като гледам днес няма дневални. Хайде, лека нощ  sleepuu

# 160
  • Някъде в Европа...

Момичета, завивайте се, че като гледам днес няма дневални. Хайде, лека нощ  sleepuu

Имаа, имааа...ама правиха питка  Simple Smile.. То и без това понеделник съм дневен наряд, какво му пречи от сега да подкарам  Laughing - тъкмо повече компенсация после  Laughing

# 161
Тук съм аз, сега седнах. Simple Smile
Днес излизахме малко на разходка и след това при свекървата до 20ч. почти. После вечеря....и т.н.

Flo 51, ето я рецептата, става прекрасен и е много бърз. Аз слагам само 1бр. бял шоколад и малко увеличавам количеството олио.

http://www.evatoneva.com/index.php?option=com_content&view=a … shi&Itemid=12

# 162
  • София
СЕСИЛ, благодаря ти за рецептата. Аз като един доста консервативен рак, не си падам много по експериментите, но явно моите рецепти ми поомръзнаха, та ще пробвам тази. Звучи ми доста вкусно и примамливо. Simple Smile Навярно бих могла да я прочета някъде, но си е друго да пиеш вода от извора. Ето, след като си го правила, нанасяш леки корекции. Ще се съобразя с тях. После ще рапортувам. Имам и такава къдрава форма. Дано да се получи.

rotfImbo от кога пък дневалните правят питки? АИР, я ако имаш желание напиши какво замеси ти? От скоро правя една погача, видях я в you tube - погачата на баба. Много е сполучлива. Моите рецепти за сега са в лист на чакащи, въпреки, че са хубави.

Идва и времето на козунаците. Вие млади домакини правите ли, или разчитате на мама и на магазина?

Хайде пак лека нощ Simple Smile

# 163
Аз тази година ще пропусна козунакоправенето. Ще разчитам на магазина. Минали години правех козунаци с помощта на хлебопекарната - там ги месех, но си ги печах във фурната. Ставаха много вкусни. Тази година ще мързелувам.  Wink

# 164
До сега помагах на майка ми, но сега мисля да взема по дейно участие в правенето на козунаците. От магазина  не  харесвам,  ужасни са.

Общи условия

Активация на акаунт