, благодаря за информацията! И от твоя линк всичко са изтрили...

вярно е за Били- английски полковник го раздава, за срам на Кралството
...

вярно е за Били- английски полковник го раздава, за срам на Кралството
...

Колкото до този сериал, не го гледаме много редовно, аз прехвърлям на "Хамелеон" в 21 ч., така че, не бих казала, че има мнение. Просто се заприказвахме за историческите факти, за този полковник и какво са правили англичаните в Истанбул по това време /малко ми се губи историята за този период/ и тогава стана въпрос за униформите
Сега ще го изпратя в ъгъла да се срамува и след това да си прочете урока в Уики-то 
Интересни и странни хора, живеещи някак си в паралелна вселена....

, приятно моренце...Браво на половинката ти... 
За мен Курт никога истински не е обичал Шура...ако не беше баща му не виждам с какво щеше да се оправдава пред Али и Джелил защо не се е оженил за Шура...Не върви да каже истината, ще се прости с ореола на герой.
Шура също трябваше малко да поумнее и да види реалността...
За мен Курт никога истински не е обичал Шура...

За мен Курт никога истински не е обичал Шура...
Извън красивите му, но превзети думи, върха беше предложението за женитба, същата сцена като обяснението на Кузей на яхтата, който през целия филм има, няма ползваше 50 думи, но такава тирада спретна, не можахме да си познаем героя... убий ме, но нямам спомен за най-обикновен жест на внимание към Шура като любима жена...за 20 серии един букет купи, но не го поднесе, ами украси стаята с него...
Ама така ли се забравя истинската любов? Да се подиграваш и на писмата й...сигурно е от лИбоф...Май не разбирам нещо, нали...
Ама така ли се забравя истинската любов? Да се подиграваш и на писмата й...сигурно е от лИбоф...Май не разбирам нещо, нали...
Именно, или ти си слънцето, небето, звездите над моята алуща...
затова игнорирам всичко, което казва Курт...как да повярвам и на предложението, като ми е лицемерно и под натиск...затова сложиха в устата му думи, нетипични за офицерите, които по-правило са по-лаконични и семпли в изказа си...
Препоръчани теми