"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 3, Сезон 2

• 87 091
  • 732
  •   1
Отговори
# 615

Иначе добрата новина.. от петък сериалът ще се излъчва от 20.00 до 22.30, ха честито  Wink
Да не искат да ни претупат сериалчето...Обикновено когато нещо е вървежно по ТВ, се цепи на повече серии...колкото повече серии, толкова повече реклами...  newsm78

1 час и 51 мин, с рекламите 2 часа и 30 мин

# 616

Иначе добрата новина.. от петък сериалът ще се излъчва от 20.00 до 22.30, ха честито  Wink
Да не искат да ни претупат сериалчето...Обикновено когато нещо е вървежно по ТВ, се цепи на повече серии...колкото повече серии, толкова повече реклами...  newsm78

Ще рече, че сериите ще свършват не където трябва и ще си режат каквото им падне...все тая.
Дафне, и сега ли не си убедена, че старият Еминов изигра ключова роля за връзката на Сеит и Шура?
Laughing

ПП: Дизилер Hug, благодаря за информацията! И от твоя линк всичко са изтрили... ooooh!

# 617

Да не искат да ни претупат сериалчето...Обикновено когато нещо е вървежно по ТВ, се цепи на повече серии...колкото повече серии, толкова повече реклами...  newsm78

не съм много наясно, но ми се струва, че целта е да приключат с филма, ако са решили да режат още по-добре и да освободят праймтайма за нещо, което е по-леко за гледане...кой ти гледа турски драми насред лятото...

# 618
И аз мисля, че искат да свършат по-бързо със сериала - явно не се гледа толкова много. БТВ са заложили на името на Къванч, но.... явно не са си направили труда да получат повечко информация.

Колкото и да харесвам визуално Къванч, както и играта му в ЗП и "Езел", за съжаление сега само хвърлям по едно око, още повече, че съм пристрастена към историите на белогвардейците, руските аристократи и емигранти. Съгласна с написаното за руските девойки от висшата класа, по нищо не са отстъпвали на английските като възпитание, поведение, външна изява на чувства и т.н.

Този полковник какъв е по националност? Аз реших, че май е англичанин, мъжът ми каза, че униформата май била гръцка.... щяхме да гледаме в уикипедията за управлението на Истанбул по това време, както и за Крим,  ама вече стягаме куфарите за моренце, та не ми се задълбаваше много в исторически аналии Sunglasses

# 619
никой "не бърза да приключи", колкото си е толкоз... кратък сериал, в началото на юли най-вероятно ще си приключи.
Иначе ето откъс от 14 еп http://vbox7.com/play:3f8bb1ffdd

# 620
jfjallen, Hug вярно е за Били- английски полковник го раздава, за срам на Кралството ooooh!...
Не разбирам от униформи, ама половинката ти може и да е запознат много добре. И той ли гледа сериала? Браво на него и какво казва за историйката? Simple Smile
Няма как сериала да свърши по-рано, и без това си е късичък- 21 серии в оригинал. Та нима ще го разтягат цяло лято, абсурдно е... Thinking
Дизилер   bouquet

# 621
jfjallen, Hug вярно е за Били- английски полковник го раздава, за срам на Кралството ooooh!...
Не разбирам от униформи, ама половинката ти може и да е запознат много добре. И той ли гледа сериала? Браво на него и какво казва за историйката? Simple Smile
Няма как сериала да свърши по-рано, и без това си е късичък- 21 серии в оригинал. Та нима ще го разтягат цяло лято, абсурдно е... Thinking
Дизилер   bouquet

Ха-ха, покрай мен изгледа няколко, но от първите, които започнаха да дават. Но, и ЗП много му хареса. Даже тази вечер каза, че наистина Къванч е много красив Grinning Колкото до този сериал, не го гледаме много редовно, аз прехвърлям на "Хамелеон" в 21 ч., така че, не бих казала, че има мнение. Просто се заприказвахме за историческите факти, за този полковник и какво са правили англичаните в Истанбул по това време /малко ми се губи историята за този период/ и тогава стана въпрос за униформите newsm78 Сега ще го изпратя в ъгъла да се срамува и след това да си прочете урока в Уики-то  Sunglasses

А, аз, почти като невръстна девойка /завършила гимназия, де/, покрай майката на един приятел, имах удоволствието да се запозная с няколко представители /потомци/ на белогвардейци, даже и с един "светлейший княз". Ама какви купони правеха..... А една баба ни даваше мъдри съвети по отношение на мъжете, по-точно какви бижута би трябвало да ни се подаряват /спомняйки си нейните наследствени.../. Огромен самовар, сребърни прибори, изящен порцелан, икони, поезия ..... и много водка, хаха Joy Интересни и странни хора, живеещи някак си в паралелна вселена....

# 622
Дафне, и сега ли не си убедена, че старият Еминов изигра ключова роля за връзката на Сеит и Шура?[/b] Laughing

Никак не съм се убедила, ама не ми се коментират глупостите, които текат в момента...чакам си Мурка..Ключовият проблем е, че Курт не обича Шура...беше само увлечен по нея, и в момента са заедно заради случайността, която ги събра на гарата, обстоятелствата около бягството и заради самата Шура, която се впи в него..дори скокна и в лодката за Истанбул, що не дадоха, че Курт я търси....след фронта, много преди драмата в Алуща Курт беше забравил за обещанията, които пое...и които  между впрочем никога не е имал намерение да  изпълнява...
Затова по този начин  мотивираха раздялата:  компрометираха образа на рускинята, с нескрита симпатия  развиха образа на Мурка,  показаха ясно, че Курт се влюби в жена си и е щастлив с нея...не го видяхме  да страда вечно  заради раздялата с любимата Шура, както и не се ожени  само заради волята на баща си...Нали така...Не си ли спомняш с каква досада попита момчето  отново ли носи писмо от Шура...тя, в Париж, той женен, но продължава да го засипва с покани да отиде при нея...

Думите за бащата за мен са само част от пропагандните внушения на филма...комплимент към турските жени...много по-достойни от рускините.. думите, .можеха да бъдат причина за раздялата, ако преди това бяха показали, че за Курт Шура е жената на живота му...
Добро утро и хубав ден, дами...

# 623
Привет... Hug
Точно заради баща си, Сеит се отдалечи от Шура и я "покри"  с вина- "Тя е виновна...". Пълен глупак!
Грешките й са наивни и оправдани за годините й, но неговите са непростими...за мен!
 jfjallen Hug, приятно моренце...Браво на половинката ти...  bouquet

# 624
Цитат
"Кварталът на богатите" (MedCezir) - новият турски хит с Чаатай Улусой тръгва от 9 юли (четвъртък) в 20:00 часа по bTV. Сериалът ще се излъчва на мястото на "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Shura), който приключва на 8 юли (сряда). Едно от най-нашумелите турски заглавия "Кварталът на богатите" завърши само преди 5 дни в Турция след успешните 77 епизода и в България ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 часа в ефира на най-гледаната телевизия.

https://www.facebook.com/telenovellasnews

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Привет... Hug
Точно заради баща си, Сеит се отдалечи от Шура и я "покри"  с вина- "Тя е виновна...". Пълен глупак!
Грешките й са наивни и оправдани за годините й, но неговите са непростими...за мен!
 jfjallen Hug, приятно моренце...Браво на половинката ти...  bouquet

Hug За мен Курт никога истински не е обичал Шура...ако не беше баща му не виждам с какво щеше да се оправдава пред Али и Джелил защо не се е оженил за Шура...Не върви да каже истината, ще се прости с ореола на герой. Laughing..Ако някой е виновен за смъртта на родителите му, това е само Курт...нали с такава задача тръгна за Алуща...даже отиде да огледа района за скрити врагове... JoyШура също трябваше малко да поумнее и да види реалността...
По един коктейл, дами...

Изпуснахме Башака от контрол. Laughing..Ами с мъжкарско излъчване е...

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 16:00 от dafnе@

# 626

Hug За мен Курт никога истински не е обичал Шура...

Бих казала, че заради смъртта на родителите си, все повече се насилваше да се прави на щастлив с нея. И постепенно я игнорираше от живота си. Налагаше на дворянка турски табиети без да се е постарал да изкорени руското, а то винаги си доминираше в нея...Той ставаше все повече, турчин, тя- все повече търсеше роднините си. Голямо противоречие, непреодолимо както се оказа... Peace
Преследването на Сеит от болшевиките (аз все си мисля, че Миша точно това правеше) сееше смърт в Алуща, не само за Еминови. Интересно как Едже не заложи Shocked на картата Сеит да бъде привлечен от болшевиките, тогава ореолът му на герой би го превърнал в национален, като Ататюрк, нали му е бил и съратник... Grinning
Турските медии съобщават за смъртта на политика Сюлейман Демирел... Sad

Скрит текст:
Медия в САЩ: Балканите са отровена земя! Мистериозен рак убива за 1 година! Ето ги огнищата:
http://velikabulgaria.eu/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-% … 0%B5%D0%BC%D1%8F/ Sad

# 627

Hug За мен Курт никога истински не е обичал Шура...

Бих казала, че заради смъртта на родителите си, все повече се насилваше да се прави на щастлив с нея. И постепенно я игнорираше от живота си. Налагаше на дворянка турски табиети без да се е постарал да изкорени руското, а то винаги си доминираше в нея...Той ставаше все повече, турчин, тя- все повече търсеше роднините си. Голямо противоречие, непреодолимо както се оказа... Peace
Hug Извън красивите му, но превзети  думи, върха беше предложението за женитба, същата сцена като обяснението на Кузей на яхтата, който през целия филм има, няма ползваше 50 думи, но такава тирада спретна, не можахме да си познаем героя... убий ме, но нямам спомен за най-обикновен жест на внимание към Шура като любима жена...за 20 серии един букет купи, но не го поднесе, ами украси стаята с него... Laughing или вместо 2 мили думи за извинение,  демонстративно напуска стаята...докато гитовете бяха много...

# 628
Нарече Шура "моята чест" и накрая най-безчестно я заряза...
Като чета стари теми и попадна на мнение, че понеже много я обичал, решил той да се жертва и не можел да си прости за грешките Outta Joint Outta Joint Outta Joint Shocked Shocked Shocked...
Направо се вижда как  пропагандно и съзнателно ни е набивано, че това е истинската любов! ooooh! Ама така ли се забравя истинската любов? Да се подиграваш и на писмата й...сигурно е от лИбоф...Май не разбирам нещо, нали... Rolling Eyes

# 629
Нарече Шура "моята чест" и накрая най-безчестно я заряза...
Като чета стари теми и попадна на мнение, че понеже много я обичал, решил той да се жертва и не можел да си прости за грешките Outta Joint Outta Joint Outta Joint Shocked Shocked Shocked...
Направо се вижда как  пропагандно и съзнателно ни е набивано, че това е истинската любов! ooooh! Ама така ли се забравя истинската любов? Да се подиграваш и на писмата й...сигурно е от лИбоф...Май не разбирам нещо, нали... Rolling Eyes

Hug Именно, или ти си слънцето, небето, звездите над моята алуща... Simple Smile затова  игнорирам всичко, което казва Курт...как да повярвам и на предложението, като ми е лицемерно и под натиск...затова сложиха  в устата му думи, нетипични за   офицерите, които по-правило са по-лаконични и семпли в изказа си...
Има известно развитие при фенките на ВНЛ-то...обичал Шура, но не достатъчно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт