На море в Гърция 2015 - II

• 100 126
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!Можете ли да ми кажете,ще се радвам да споделите от опит, какво е времето около 27 -30 април на о-в Тасос?

# 151
  • София
Мохарет,
тези цени за полети с Астра ли са?
Да   Peace Скай не съм ги гледала, защото съм им сърдита за високите цени  Laughing

# 152
Благодаря ви за отговорите   bouquet Много странно, че на този сайт пише, че има опция Александруполис - Лесбос, може да е стара информация:

http://www.greece-ferries.com/ports/greece/alexandroupolis/

# 153
Включвам се специално за да благодаря на peterky2002 за препоръчаните студия в Каламици Nine muses.
Изглеждат прекрасно на снимките и вдругиден ще капарирам.
Спокойна съм тъй като е съвсем различно да отидеш на място с препоръки.

Благодаря отново.

# 154
  • София
Петър, ти ходил ли си в тези студиа? Питам, защото са от другата страна на главния път, а не в самото Каламици и не знам дали не е шумно там. Отдавна ги гледам, ама ме притеснява точно шума  Peace

# 155
"9 музи" са далече от плажа (всъщност единственото място в Каламици, което е далече от плажа - то селото е една носна кърпичка), но са може би единственият вариант за по-луксозно настаняване в селото.
Не съм била, но наши познати са отсядали там преди 5-6 години, когато комплексът беше нов. Доволни бяха, но слизаха с кола до плажа и киснеха цял ден на бара (то, друг е въпросът, че ние пътувахме от Торони почти всеки ден...) За хора, които държат на плаж на една крачка, не е вариант според мен. Поне 500 метра е разстоянието, има шосе да се пресича, баир и не е удобно за ходене. Ресторантите в селото също са долу на плажа, особено ако сте с дете, и до тях трябва да се ходи с кола. Обаче има някакво заведение май и в комплекса.

Когато съм гледала цените, са ми изглеждали високи за това, което мястото предлага. Сега хвърлих едно око как е -  предвид общото поскъпване на Халкидики, не изглежда фрапиращо.
Иначе къщичките са доста дръпнати назад от главния път и едва ли ще е шумно и прашно, а и то никой не минава по тоя път нощем.

# 156
  • No Line On The Horizon
Не е шумно, не се чува движението. За разстоянието до плажа, може би ще е тегаво за много малко дете. Ние нямахме проблеми, понякога ходехме на плаж два пъти дневно. Моите деца тогава бяха на 8 и 11 години.

# 157
  • София
Здравейте!Можете ли да ми кажете,ще се радвам да споделите от опит, какво е времето около 27 -30 април на о-в Тасос?

времето на Тасос не е много по-различно от времето в Южна България.

# 158
  • Варна
Изобщо не е ставало дума музите да са на плажа!Внучката беше на 10 месеца и целия катун ходехме с двете коли насам натам.
Съвсем не разбирам , защо трябва да се грабна от Атина да отида на плаж в Неа Флогита при положение , че само на час с кола са ми далеч по хубавите плажове на Южна Евия , а и от другата страна на Атина има хубави плажове , и към Коринт.........., ама - въпрос на вкус! Simple Smile

# 159
Представи си, че нямам никаква представа къде е хубаво в Гърция и къде не! Сега вече ясно ли ти е или да продължавам с обясненията?

# 160
E, час-два четене и разглеждане на картата можеха да помогнат много.
Ма като няма - няма.

Неа Флогита е тъпо място с посредствен плаж. Имам предвид, на фона на видяното в Гърция, иначе дори този регион много хора го предпочитат пред море у нас.

# 161
То в Гърция на хиляди места е хубаво. И затова се започва с изходни предпочитания свързани с логистика, местоположение, инфраструктура, природни дадености. стеняваш избора до няколкостотин км. Или например конкретно селище и започваш да търсиш хотел. Поне аз така правя.

# 162
Ako погледнеш първите ми постове в темата ще видиш, че съм питала, но бях обвинена в какво ли не! Избора е толкова голям, че човек който няма никаква представа, трудно би направил от раз правилния избор. Гърция не България, където има два курорта и половина и много лесно можеш да се ориентираш къде да отидеш! Както и да е, Смятам че дори да не сме очаровани, едва ли ще сме тотално разочаровани, а и имаме още лятна отпуска , така че загубата няма да е толкова голяма .

# 163
  • София
Кикимора, на нас ни е ясно. Моля, да си преосмислиш тона. Лично аз исках да помогна от самото начало, а ти не пожела да отговориш на нито един от въпросите ми, а само се правеше на интересна.

Петър, аз не търся настаняване на плажа, просто отдавна заглеждам Музите и все се спирам да буквам там, защото се притеснявах да не е шумно и прашно зареди пътя. Та мерси за отзивите, на fros и Параход също,  много полезна информация дадохте  Hug

# 164
Яяяя дай малко по- спокойно! Кога питаш те обвиняват в глупости, след това ти държат поучителен тон що не си букнала правилната дестинация! Та на кой въпрос не съм ти отговорила? Написах си ясно какви ми са изискванията ( на какво съм свикнала) но някои вместо да дадат смислени съвети, се опитаха да отровят темата!
Та дори да не съм подбрала правилната дестинация, за мен не е проблем! Имам достатъчно отпуска и средства да си организирам още една почивка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт