На море в Гърция 2015 - II

• 100 105
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
Ako погледнеш първите ми постове в темата ще видиш, че съм питала, но бях обвинена в какво ли не!

Това изобщо не е вярно. Достатъчно хора ти зададоха много уточняващи въпроси за да могат да ти помогнат. Ти не отговори на нито един. Напротив. На общ въпрос получи общи отговори.

# 166
  • София
Аз съм спокойна, ако визираш мен. Даже много се радвам за теб - страхотно място си избрала и ще пътуваш със самолет до там, супер!

# 167
Споко бе, хотелът й не е толкова зле и ще джиткат до Солун за социален живот, нали това искаха.

Другия път ще се сети (евентуално), че от Атина може да лети за островите, а не за някое тъпо село, до което се стига за 4 ч. с кола от България. Ако има друг път.

# 168
Ako погледнеш първите ми постове в темата ще видиш, че съм питала, но бях обвинена в какво ли не!

Това изобщо не е вярно. Достатъчно хора ти зададоха много уточняващи въпроси за да могат да ти помогнат. Ти не отговори на нито един. Напротив. На общ въпрос получи общи отговори.

Върни се да ме прочетеш! Всъщност ти беше единствената, която ми даде някаква информация, за което благодаря.

# 169
Споко бе, хотелът й не е толкова зле и ще джиткат до Солун за социален живот, нали това искаха.

Другия път ще се сети (евентуално), че от Атина може да лети за островите, а не за някое тъпо село, до което се стига за 4 ч. с кола от България. Ако има друг път.
Охххх, казах от самото начало, че логистиката няма да ми е проблем до която и да било точка на Гърция ( стига да има летище) ! С кола ще пътувам единствено от летището до хотела и след това за разходки! А да пътувам от Бг до Гърция с кола е просто абсурд Wink.
Казах ви вече, че нямам нужда от помощ за логистика, а за място!
Вече съм избрала, така че дали на вас ви харесва или не, определено не е мой проблем.

# 170
  • софия

Иначе така да ми се ходи на море вече, да се оправя това време...

# 171
  • София
Охххх, ти май наистина не разбираш Simple Smile От София до Флогита е 370 км. От Атина до Флогита е 570 км. Надявам се поне с математиката да си ок, пък ти ако искаш с хфърчи и с делта планер до там  Laughing

# 172

Охххх, казах от самото начало, че логистиката няма да ми е проблем до която и да било точка на Гърция ( стига да има летище) ! С кола ще пътувам единствено от летището до хотела и след това за разходки! А да пътувам от Бг до Гърция с кола е просто абсурд Wink.
Казах ви вече, че нямам нужда от помощ за логистика, а за място!
Вече съм избрала, така че дали на вас ви харесва или не, определено не е мой проблем.

Атина - Флогита 5,34 мин., 570 км.
София - Флогита 4,41 мин., 371 км.
Не мисля, че е абсурдно да пътуваш с кола от България до Флогита. Мисля, че по абсурдното е това, което ти в крайна сметка реши да направиш.

Никой не ти предлагаше помощ за логистиката, а те питаха с оглед това къде да ти предложат подходящо място. Ти не отговори. Ако беше казала още първия път като те попитаха до къде ще летиш ( а този въпрос беше зададен не веднъж) щяхме да те ориентираме за места доста по-близо до Атина. И доста по интересни от гледна точка плажове, хотели, забележителности.
Ако не ти е късно да откажеш резервацията можеш да погледнеш Южна Евия, Нафплио, някой от островите, та дори и о. Елафонисос (с един от най прекрасните плажове в Гърция).  

# 173
От къде ще летя няма никакво значение в случая, тъй като ви казах за него нямам нужда от помощ. Интересуваха ме места, а как ще се придвижвам до тях е само и единствено мой проблем! Толкова ли е трудно да се разбере, че за мен определящо е мястото и вече според него си организирам транспорта!

# 174
Охххх, ти май наистина не разбираш Simple Smile От София до Флогита е 370 км. От Атина до Флогита е 570 км. Надявам се поне с математиката да си ок, пък ти ако искаш с хфърчи и с делта планер до там  Laughing
И ако съм от Варна пак ли толкова са километрите!
В Атина ще се видя с колега и ще останем там 3 дена. След това до Солун пак самолет! Не обичам да пътувам с кола повече от час!  За мене такива дълги преходи са абсурдни.

# 175
Толкова ли е трудно да се разбере, че за мен определящо е мястото и вече според него си организирам транспорта!
Добре де - от толкоз възможни места, как избра баш Флогита да определи посоката ти? Не се заяждам ни най-малко, просто ми е любопитно.
Барем на Миконос да беше отишла, като искаш нощен живот, там има летище и е по-близо до Атина дори.

# 176
От къде ще летя няма никакво значение в случая, тъй като ви казах за него нямам нужда от помощ. Интересуваха ме места, а как ще се придвижвам до тях е само и единствено мой проблем! Толкова ли е трудно да се разбере, че за мен определящо е мястото и вече според него си организирам транспорта!

Ма хубаво де. Сливи ли има в устата да кажеш, че ще летиш първо до Атина. Хич не ме интересува от къде летиш. Хайде казах ти още първоначално Пелопонес.... в пъти по близо до Атина от Флогита. В пъти по интересно и с огромен брой забележителности. И безброй вариации на плажове и селища (големи и малки).

За пръв път ми се случва някой да се държи като теб. Искаш от купата със сено да ти извадим точната сламка, която да отговаря на изискванията ти. По начина по който подходи няма как да ти помогнем с препоръки.

# 177
Тук явно наистина има проблем с разбирането! Казах вече 100 пъти че не познавам Гърция, за това и избора ми може да ви се струва неудачен! Погледнах в букинг.ком и просто попаднах на хотела, прочетох ревютата и воала- реших че отиваме там. Вие като че ли като избирате хотел, получавате просветление свисше, че толков ви е чуден моя избор  Joy

# 178
А, ОК.
Ако отиваш на хотел, а не да пообиколиш и опознаеш ново интересно място, в държава, която не си посещавал досега - това е съвсем различна работа.
Прощавай, че не сме схванали целта ти.

# 179
  • София
Вижте сега, кикимората си е резервирала вече. Аз предлагам да й пожелаем весело изкарване и повече да не се занимаваме с организацията й. Явно тя си я харесва и държи да отиде точно във Флогита. Пък, ако някой се запъти към Ю.Франиция, да има едно на ум от кой ще взима съвети  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт