На море в Гърция 2015 - II

• 100 053
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
  • София
 bouquet  bouquet  bouquet

Много ви благодаря Simple Smile Места има и цените са еднакви.
Само още едно питане - дали е нужно да запазваме предарително места или на място ще има?
(не сме сигурни все още кога да тръгнем - дали стигнем за ферибота в 12.30ч и ли за този в 16.00ч)

Аз като ви гледам датите и от опит бих написала нещо,което да имаш като едно наум.Отивате в петък, признавам си че до Занте с ферибот не съм ходила и не знам колко често са,но до Кефалония доста пъти и в сезон са около 5 кораба от Килини, та в петък на обяд и следобяд съм виждала как феритата се пълнят на макс.Същото е и в неделя,хората от континента си ходят за уикенда по тези острови.Не те съветвам да резервираш за петъка,но да си оставиш поне два кораба от разписанието,че ако не успеете за първия,да се качите на втория.Колкото до неделята,когато се връщате, просто на острова си купете билети поне 4-5 дни преди да си тръгнете,за да си сигурна че ще има в желания от теб час,защото тези гърци дето са отишли в петък се връщат в неделя. Peace

# 586
Един конкретен въпрос, знам че сте спецове   bouquet  В началото на юни къде би била по-топла водата на Аммудия (Йонийско море) или Матаморфоси (Ситония)  Rolling Eyes ?

# 587
  • софия
Здравейте, искаме да наемем къща в Гърция, но няма идея къде, има ли агенция или фирма която може да ме консултира , за хотел бих се обърнала към тур оператор, но за къща newsm78
Много Ви Благодаря предварително   bouquet

# 588
Здравейте. Тъй като решихме най- накрая  ще летуваме на Никити / Дафни студиус/ моля за повече информация за Никити / добри кръчмички, пазарчета, магазинчета,  имали такива?/

# 589
Здравейте, искаме да наемем къща в Гърция, но няма идея къде, има ли агенция или фирма която може да ме консултира , за хотел бих се обърнала към тур оператор, но за къща newsm78
Много Ви Благодаря предварително   bouquet
Аз миналата година питах в наша туристическа агенция. Дадоха ми невероятно по-високи цени от тези да си уговориш сам. Ще ти дам за пример ние искахме студио в Тасос излезе ни 100лв на нощ същото в агенцията ни даваха двойна цена. Може и аз да съм нямала късмет, не знам но разликата беше значителна.
Според мен първо прецени дали искаш да си на остров или не колко ти се пътува и така... но мисля че повечето местенца предлагат страхотни чисти и поддържани къщи. После изписваш името на латиница house book rent или каквото се сетиш и почваш да пишеш подред на ел.пощи докато уцелиш нещо като цена.
Друг вариант е booking.com където цените се доближават до тия които ти предлага собственика.

# 590
  • софия
opelcorsa Благодаря ти за насоките. Hug въпроса е че не знам от къде да започна. Иска ми се къща за няколко семейства с двор, де близо до хубав плаж и не много далеч от България, че децата не могат да пътуват. И не на последно място бюджет 100 лева на вечер.

# 591
Здравейте,

Преди 2-3 дни се върнах от Крит и Санторини и мисля да драсна по няколко реда.
Нямам много време и затова искам да питам:
Това ли е най-подходящата тема (последната за Гърция) или има отделни теми за Крит и Санторини.
Предварително благодаря

# 592
  • София
opelcorsa Благодаря ти за насоките. Hug въпроса е че не знам от къде да започна. Иска ми се къща за няколко семейства с двор, де близо до хубав плаж и не много далеч от България, че децата не могат да пътуват. И не на последно място бюджет 100 лева на вечер.

Не го приемай за заяждане,но къща за няколко семейства с деца,до хубав плаж за 100 лв на вечер и в България не можеш да намериш! Peace 

# 593
На човек ли?

# 594
 То, че има легенди за евтиния в Гърция, има. Но чак да ти се струва възможно да се настаниш в къща за няколко семейства до хубав плаж, близо до България за 100 лева...Няма как да се случи.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 13:09 от Anna bel

# 595
  • София

Може да погледнеш тези сайтове, но както са писали и другите 100 лв. на вечер ако е за цяла къща няма как да стане.

http://www.holidaylettings.co.uk/content/rentals/cannot_be_found

http://www.ownersdirect.co.uk/?k_clickid=7362c790-83d5-4dd4-b08a … cUCFaTnwgod0HsAQA

https://www.airbnb.com/?af=1922719&c=A_TC%3D4krk99swdj%26G_M … cUCFcuUwgodPhQAGQ

# 596
  • софия
Разбира се не за цялата къща, за стая или апартамент не мисля, че е невъзможно Naughty
тодоричка Hug

# 597
Здравейте,

Преди 2-3 дни се върнах от Крит и Санторини и мисля да драсна по няколко реда.
Нямам много време и затова искам да питам:
Това ли е най-подходящата тема (последната за Гърция) или има отделни теми за Крит и Санторини.
Предварително благодаря

Давай тук, моля  bouquet

# 598
  • Варна
opelcorsa  И не на последно място бюджет 100 лева на вечер.

Този бюджет е за двама максимум в студио

# 599
  • софия
Може и аз да съм в грешка, но тук видях доста оферти за под 100 лева за апартаментhttp://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … -Villa-Eleni.html

Общи условия

Активация на акаунт