На море в Гърция 2015 - II

• 99 934
  • 789
  •   1
Отговори
# 30
Бихте ли ми дали линк към къмпинга до Кавала? Благодаря предварително.

# 31
Bliss мерси за плажчетата на Евия bouquet, сега ще порзагледам къде може да се спи в близост.

Букетчетата май наистина не работят Simple Smile

В Лутра тези ми бяха хванали окото, но на място не съм ги търсила: http://www.booking.com/hotel/gr/studios-asteria.bg.html?aid=3976 … l&#map_closed

А иначе другите бяха тези: http://www.booking.com/hotel/gr/oversea-rooms.bg.html?aid=397639 … c67efd1596;dcid=4

# 32
Здравейте отново   bouquet
Да попитам и в тази тема за къщите които ме вълнуват.Ето ги и тях:
http://www.feelgreece.com/en/maria-village-apartments
За тук само плажа ме притенява пред къщата как е че нещо не ми става ясно.Иначе за Вурвуру като селце съм наясно....
Тази къща се намира почти в края на плажа, в посока Кариди. Не е на 1-ва линия, има 2 къщи пред нея, но плажът е буквално на 1 мин. Точно в пряката водеща до таверна Парис се намира. От другата страна на главната вурвурска улицата  Laughing има супермаркет. Като местоположение е много добре. Плажът отпред не е много хубав, има камъчета в морето, но Кариди е на 10 мин. пеша. А пък на 10-15 мин. с колата има няколко прекрасни плажа  Heart Eyes

# 33
  • София
Бихте ли ми дали линк към къмпинга до Кавала? Благодаря предварително.

http://www.batis-sa.gr/index.php/en/

# 34
Здравейте дами,
Тук има една чуденка - според вас дали си заслужава Парос или Наксос за почивните дни на Великден? По принцип сега е извън сезона, няма толкова туристи, слънце, а и водата е студена. Дали ще има работещи хотели, таверни и какво да се прави? Дали човек няма да се окаже в ситуация местните да го псуват, че им развали рахата по празника?
Някой посещавал ли е тези места, извън сезона да сподели идеи и впечатления?

# 35
Здравейте момичета, много ще съм ви благодарна да ме посъветвате. Голям фен съм на Гърция, досега всеки път ходя на Халкидики Касандра и сега искам да разнообразя и да отида на Ситония. Другия елемент на разнообразие, който търся, е в сезона - не искам да чакам до септември за море, а миналата година в  пика на сезона през август ми дойде малко в повече...Да съкратя историята - намерила съм си изгодна оферта за Никити, 7 нощувки от 6 юни, мислите ли че ще бъде достатъчно топло и заведенията ще бъдат отворени? Под заведения визирам ресторантите, защото със сина ми (6 г.) сме големи фенове на гръцката кухня. Освен това той обича водата и ако трябва да се лишава от къпане заради ниската температура на водата, по-добре наистина да го заведа в друг сезон...Благодаря много предварително!  bouquet

# 36
  • София
.Да съкратя историята - намерила съм си изгодна оферта за Никити, 7 нощувки от 6 юни, мислите ли че ще бъде достатъчно топло и заведенията ще бъдат отворени? Под заведения визирам ресторантите, защото със сина ми (6 г.) сме големи фенове на гръцката кухня. Освен това той обича водата и ако трябва да се лишава от къпане заради ниската температура на водата, по-добре наистина да го заведа в друг сезон...Благодаря много предварително!  bouquet
За мен е голяма вероятността водата да е студена. И да е топло, като цяло, което не е било последните две години, вода под 22 градуса, за мен си е студ. Иначе Никити е приятно градче.

# 37
.Да съкратя историята - намерила съм си изгодна оферта за Никити, 7 нощувки от 6 юни, мислите ли че ще бъде достатъчно топло и заведенията ще бъдат отворени? Под заведения визирам ресторантите, защото със сина ми (6 г.) сме големи фенове на гръцката кухня. Освен това той обича водата и ако трябва да се лишава от къпане заради ниската температура на водата, по-добре наистина да го заведа в друг сезон...Благодаря много предварително!  bouquet
За мен е голяма вероятността водата да е студена. И да е топло, като цяло, което не е било последните две години, вода под 22 градуса, за мен си е студ. Иначе Никити е приятно градче.
Ако е като миналата година времето най-вероятно няма да е за къпане.....към края на юни началото на юли вече става.Пожелавам си топъл юни-юли вече ще сме на морето  bouquet  bouquet  bouquet

# 38
  • зад парка
Здравейте дами,
Тук има една чуденка - според вас дали си заслужава Парос или Наксос за почивните дни на Великден? По принцип сега е извън сезона, няма толкова туристи, слънце, а и водата е студена. Дали ще има работещи хотели, таверни и какво да се прави? Дали човек няма да се окаже в ситуация местните да го псуват, че им развали рахата по празника?
Някой посещавал ли е тези места, извън сезона да сподели идеи и впечатления?

И двата острова са достатъчно големи и с места, които могат да се посетят и извън летния сезон, особено Наксос. Населени са и има живот /не кипи , разбира се/ и в по-хладните месеци.
Била съм и на двата през лятото, но бих ги посетила и през пролетта.
Как мислите да пътувате до там?

Благодаря ти за Хиос и Митилини. ...
 А с фериботите до там как стои въпроса - колко пътуват и от къде е най-кратко?

Относно фериботите трябва да потърсиш разписания и маршрути. Сменят ги постоянно и всеки сезон има нови разписания.
До там съм летяла от Солун.

# 39
Здравейте,

Имам нужда от помощ :

Как Ви се струва Каламици ? Чувала съм,че има хубави плажове.

Досега сме били на о-в Корфу,Тасос,Агиокампос,Торони и сме доволни.

Има ли таверни в Каламици защото от прочетеното дотук оставам с впечатлението,че е доста малко селце.

Извинавам се ако е коментирано вече но нямам възможност да изчета толкова много теми назад.

Предварително благодаря за отговорите newsm78 Embarassed

# 40
Аз да се оплача. Резервирах хотел Ирини в Керамоти  чрез сайта greek-hotels.ltd.bg. Всичко стана много бързо, бяха много учтиви докато уредят всичко  и си вземат процента за услугата. Изпратиха ми ваучер. Обаче реших да си удължа престоя с още 3 дни. Е тук вече ударих на камък. От миналата седмица им звъня. Уж поемат ангажимент да проверят, уж няма проблем, щели да ми пратят нов ваучер и дотук. Нито ваучер, нито нищо. И имейл им пращах, и вчера пак им звънях, дори ги попитах да им платя нещо за услугата, уж щяха да ми звъннат по- късно  и не го правят. Не ми отговарят и на имейлите. Незнам как да постъпя. А все пак искам да си направя сметка за планирана отпуска, финансови средства, все пак може тези дни да ги ползваме за друга дестинация, а  и ранните записвания свършват вече. Много съм разочарована, докато си вземат парите всичко  е точно и после те "отсвирват "дето се казва да се оправяш сам.

# 41
Как мислите да пътувате до там?
С кола до Атина и после ферибот от Пирея или Рафина. Сигурно ще е лудница по пътищата и фериботите обаче.
Дали ще има туристи по това време на годината или ще са си гърци основно е загадка.

# 42
Ееее най-накрая уж бил пристигнал новия ваучер с удължения престой. Сега го чакам по пощата си. А да видим.

# 43
Благодаря за отговорите ! Simple Smile

# 44
  • Варна
Bliss мерси за плажчетата на Евия bouquet, сега ще порзагледам къде може да се спи в близост.

Ако целта е основно плаж изобщо не гледайте Северна Евия , далеч по хубави са плажовете на юг .Ако отивам за плаж бих отседнал някъде Marmari ,Káristos Κάρυστος ,Paralia Kimis Παραλία Κύμης

Общи условия

Активация на акаунт