Честита месечинка на Ники!
monicat, при вас не остана, след 2 дни имате рожден ден, как върви подготовката?
anp, и аз знам, че само първият вид риба се въвежда, а останалите се дават все едно са въведени.
Genni, беше ми много интересно да прочета за Великден при вас!
djufinka, дано нямате повече проблеми със стомахчето!
Tsveteto_, аз също съм давала канела, но в минимални количества, предполагам че няма да имате проблем, все пак си дала еднократно.
Pancake_86, браво на вас, по-големи сте от нас с 3,6 кг и 8 см, да нацункаш младежа от нас с Елена!
Елена от петък насам започна да си хапва колкото преди, надявам се на следващата консултация да сме пораснали
! Днес си направихме разходка и за първи път откакто е с гръб към мен мрънкаше по пътя, предполагам че мрънка заради шапката, много не обича да има нещо на главата, постоянно опитва да я сваля, но аз и бутам ръцете. Същото е и с фибите, опитах няколко пъти да и вържа кукуригу, но безуспешно, как започна да и пипам косата и започва да върти главата, има си собствено мнение по въпроса Приятна вечер
!

днес от аптека на аптека намерих калгел,взех ги и двата 
да маааа с крака,да се уморява и да заспива вечер 
djufinka пожелавам бързо оздравяване

Кремчето го ползвах за следобедното млечно хранене, но след него додадох АМ иначе щеше да си остане гладен. Нашият си е много апетитно дете
и такива мини порцийки дето ги дават - просто не знам как очакват да му стигат и то ако ги давам без надробен сухар - той ще плаче до утре от глад (даже ако му давам и трите накуп), а лекарката постоянно ни казва, да не даваме хляб и т.н. понеже бил над нормите. Е да ама гладно детето не мога да си държа. И без това яде само 4 пъти на ден.
.
Че идва пролет и трябва малко да се вталим