честит рожден ден,Genni!
с най-добри пожелания 
За прясното мляко и аз като Mgg знам. Първо давах серията лека нощ,после предлагах по някоя лъжичка нишесте
(кремче като следобедна закуска)
Наобиколиха ни хлапета, нашата започна да врещи и да им се радва, взе да дърпа едно момченце за главата
Учителките се посмяха с нея и се зарадваха, че е от общителните 
Канселирах ваксината, дано да не стане късно, тя нали на годинката се поставя, ние ще пробваме на 1 юли, вие закъснявали ли сте с ваксините с по месец и половина?
Размери вече носим 80 и 86.
След 2-3 дни сме на консултация. Надявам се да сме станали 7500. Док ми казва да не се притеснявам, че е слабичък нали е здрав. Но на мен си ми е притеснено. То вярно, че от баща му рода всички са дребни. Но пък нашия сме все големи хора
Всички изследвания са му ОК. Пуснах му и стерилна урина за всеки случай. Ходихме и на нефролог преди месец ( заради инфекцията която имахме при раждането и понеже бъбрецитеса му са по-мънички, което пък е свързано с килограмите, трябва да ходим два пъти годишно на контрола). И там всичко е наред. Та се надявам наистина да е здрав и това тегло да се държи на хиперактивността му. Постоянно е в движение. Не спира, дори когто спи
как ще изкара до вечерта, ще има да киселее
трябва да питам на следващата консултация, а и на ортопед трябва пак да се ходи, нашият ни каза да отидем, когато малката вече е на самоход
Иначе си е дестройър и де-подреждач.
Понеже тук ги печатам парите, та в понеделник да олекна с 400лв за частен преглед, поне дано да дадат разяснение за слузта, а не да ме "натирят" , че всичко е ок и да си платя като поп 

) пък е дълга, та затова тези най-ни пасват. Дрехи взимам на Next, е мноого са хубави
, имаме и NameIt и няколко норвежки марки, едната е "малкото агънце" (Lille Lam)
Но като цяло са скъпи и не ги купувам много често.
Цвети, ти мислила ли си го

! Дано проблемите са свършили при теб, бързо възстановяване на майка ти! Моята майка е като твоята свекърва, ти й се оплачеш от нещо, а тя вместо да те успокои, ти обяснява колко зле може или ще стане
.
?!
, аз не й позволявам естествено. Рита топка, балон и котките са за ритане, подаваме си топка, играем си на криеница и т.н. Не обича да се гушка, но за сметка на това хапе, щипе, рита и удря, това се случва почти винаги, когато правиш или я караш да прави нещо, което не й харесва.
има случаи,когато ги разместват самите педиатри...има случаи на забавен прием на морбилната (напр съседите забавиха заради това,че отиваха на море.Едни други познати -заради това,че им предстоеше кръщене)
Ноо пък съм доволна, ще видим как ще тръгне от август дали и Лили ще е доволна
Оказа се, че ще е в групата която вчера видяхме и съм говорила с нейните учителки. Тук децата в групата й (0-2г), са 14 а учителките 4. Имаме дъъълъг списък с дрешки които трябва да купим, та тая седмица има намаления на такива видове дрешки (до 70%), и май ще се купуват отсега. Хареса ми политиката на детската - спят ако искат, играят с това с което им е интересно, всяко дете е индивидуално и не му се натрапва нещо, което не харесва. Храната е зле, аз ще и правя в кутия и те ще я хранят, позволени са само няколко съоражения в детската за тяхната група
Всяка група си има отделен вход. Като цяло е мноого различно от БГ.