Мюсли или овесени ядки?

• 13 393
  • 38
  •   1
Отговори
Кое е по-ниско калорично мюсли или овесени ядки? С какво ги смесвате най-вече - прясно или кисело мляко (обезмаслено или пълномаслено)?

# 1
  • Варна
Аз обичам мюсли с прясно мляко,когато са с кисело ме боли корем,незнам защо,иначе незнам кое е по-ниско калорично.

# 2
При мен е обратня вариант и ги ям само с кисело мляко, като предварително от вечерта ги накисвам в киселото мляко и на сутринта са идеално омекнали.

# 3
В мюслите, има освен овесени ядки и няколко други вида, така че, със сигурност е по-добрия вариант. Освен това, чистия овес и редовната му употреба си имат и странични действия. Прясното мляко не е добър избор.

Кисело мляко с мюсли е идеалното решение.

# 4
Мюслито е пълно с захар, така че четете етикетите и тогава купувайте.

# 5
Мюслито е пълно с захар, така че четете етикетите и тогава купувайте.

О, не, има много марки без грам захар, стабилизатори или всякакви такива гадости. За това пък винаги следя.

# 6
По принцип мюслито е печено и към него са добавени мазнини, захари и др., а най доброто мюсли е домашно напрвеното. Гледам моето има 27гр захар...

# 7
Мюсли обичам повече, защото имат и сушени плодове, и ядки вътре.
С вода ги ям, вместо с прясно мляко.

# 8
По принцип мюслито е печено и към него са добавени мазнини, захари и др., а най доброто мюсли е домашно напрвеното. Гледам моето има 27гр захар...

Как правите домашно приготвено мюсли?

# 9
  • Sliven, Bulgaria
Може да съм единствената, но обичам овесени ядки, точно защото в тях няма ядки и сушени плодове/не обичам плодове, зеленчуци, ядки и други здравословни неща/.Овесените ядки ги консумирам с прясно мляко и малко захар/тъй като не обичам и кисело мляко/.  Simple SmileХапвам и овесени трици по същия начин.

# 10
Имах един период, в който всяка сутрин си правех мюсли с кисело мляко + малко мед. В една малка кутийка и ми стигаше за целия ден, страшно много засища. Но това доведе до проблеми със стомаха и се наложи да поспра малко с яденето.

# 11
2 часа след мюслито/овесени ядки съм гладна като вълк!

# 12
Разбира се, че по-ниско калоричното от двете са овесените ядки. Мюслито само по себе си съдържа овесени ядки, но към тях може да бъдат прибавени пшенични зърна, царевични люспи, сушени плодове, ядки, семена и др. Закусвам с тях, като си правя овесени палачинки или шейк от овесени ядки, кисело мляко, банан и мед  Peace Изключително полезни са и съдържат витамини, минерали и фибри.

# 13
2 часа след мюслито/овесени ядки съм гладна като вълк!

Изключително ми е странно да прочета подобно мнение. Овесените ядки са изключителен източник на въглехидрати и белтъчини. След един шейк дори, мога да не ям нищо следващите 5 часа.

# 14
Обичам овесени ядки с масло и сирене, но мога да ям и мюсли с кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт