Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 862
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 1 245
  • HH
Коя е петъчната тема?

# 1 246
  • Euskal Herria
Изгледах филма по Нова - "С пълна газ" -  за Ники Лауда и Формула 1. Хареса ми, и то много. Ама нали сме фенове на този спорт. Определено не съжалявах, че го гледах. За разлика от снощния "Снежанка в черната гора" -  newsm78. Вярно, че детските приказки в първообраза си въобще не са били предназначени за деца, а са били включени в уроците по етикет на поведение на младите дами, ама това снощи...

# 1 247
Кате, темата се казва Искам да се омъжа за масажист  Mr. Green
Яна и аз го гледах! Много хубав филм.

# 1 248
  • HH
Ааа тази тема я знам. Снощи я четох и сега я дочетох  Mr. Green

Пуснах си един филм да ме приспива. Искам да заспя рано, защото утре най-късно в девет трябва да съм се излюпила.

# 1 249
Аз утре няма да ставам рано, нищо няма да правя цял ден, ще се местя от диван на стол и това е!
Преуморена съм.

Докато шиех лазарските подробности, сестра ми само викаше - ох, добре, че имам момче, дано да не иска да е коледар.

Бе, викам й, по-добре да иска да е коледар, отколкото лазарка  Mr. Green

# 1 250
  • HH
Нино  hahaha

Искам и аз да се излежавам утре. От тези 4 почивни дни нищо почиващо не съм правила. И утре да стана, да опаковам парцалите и 'айде на влака. Не е никаква почивка моето  Crossing Arms

# 1 251
Нино, аз пък докато ти гледах снимкиъе на лазарката си мислех как живот и здраве искам да имам коледарче  Peace

# 1 252
Айде Нино-се така да е. Свиквай, че после идват абитуриентски тоалети. После сватбени...

Аз кат не знам едно право хоро и все си мешам краката още от сега съм се замислила как ще я бъде сватбата..

# 1 253
Айде Нино-се така да е. Свиквай, че после идват абитуриентски тоалети. После сватбени...

Аз кат не знам едно право хоро и все си мешам краката още от сега съм се замислила как ще я бъде сватбата..

Joy Joy Joy Ееее... Гери, " Лиляно, моме, Лиляно", не я ли знаеш...?

# 1 254
Герри, ше те науча.

# 1 255

Общи условия

Активация на акаунт