Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 881
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 1 215
Божано, ако нас не слушаш, Софи е лекар! В понеделник може да идвам в Пловдив, да не се разправяме силово:)) Ще си свалиш, ти си спортистка, не си била дебела преди и най- вече- МЛАДА СИ:)))
Аз с Мими бях остана кожа и кости, два месеца след раждането бях по- слаба от преди бремеността.
Виж с Жаки след 30, не беше баш така...още си нося 5 кила, а детето ше става на три Simple Smile
Сега дето ме ядоса ми покажи Тото, да видя порастнал ли е:)

# 1 216
Божано, ако нас не слушаш, Софи е лекар! В понеделник може да идвам в Пловдив, да не се разправяме силово:)) Ще си свалиш, ти си спортистка, не си била дебела преди и най- вече- МЛАДА СИ:)))
Аз с Мими бях остана кожау кости, два месеца след раждането бях по- слаба от преди бремеността.
Виж с Жаки след 30, не беше баш така...още си нося 5 кила, а детето ше става на три Simple Smile

"Да не се разправяме силово". Joy Joy Joy
Жади, ще те бие форума, да знаеш.

# 1 217
  • София
Здравейте и честита Цветница! Специални поздравления за всички цветя в темата, както и за хората около вас с цветни имена Hug
Много се изядосвах с щерката днес. Харесахме ѝ разкошна рокля. Е, не можахме да я убедим да вземем нея. Тя като се лепна за едно тюлено... нещо и край! От сега телето му с теле рогато само решава. Не ми се мисли какво ще става в бъдеще. Ама то пък и аз съм теле, та как ще го караме, не знам. Sunglasses
Дребният и той ме изтощава. Вече повече от месец е в период "обичам само мама" и не позволява на баща си нито да го облече, нито да го заведе до тоалетна, нито да го нахрани, нито приказка да му прочете.... абе ни-щи-чко  Tired Големият пък е в период "не обичам нито мама, нито тати и сте ми досадни" и също много ме дразни.
И така като се изчетох сега само се оплаквам, май-май съм в ПМС Rolling Eyes Да взема да си отворя една бира ли, пък белким ми се пооправи настроението Sunglasses

# 1 218
Официално се отказвам! Щом имам мегдан от 2-3 месеца ще се изтрае, то и диетата е толкова.
Жаки, свиркай като си в Пловдив. Ако е хубаво времето искам да го изведа.
Софи, аргументите на лекар не мога да оборя  Hug

# 1 219
белла, добре е поне че се вслушваш в съвети. Simple Smile

След първото раждане, след 7месеца не личеше, че съм раждала. Диета не съм пазила, само разходките с детето. Де да беше така и след второто...

До сега си търсих едни гримове....местих ги от един шкаф, за да го освободя за щерката...и никакъв спомен нямам къде и в какво съм ги прибрала.
После пък реших да търся едни обувки....и тях ги няма. Направо ще се побъркам като не мога да намеря нещо.

# 1 220
Белла, освен всичко казано дотук, кърменето също гори калории. По книгите пише, че една кърмачка се нуждае от около 500 допълнителни калории. Храниш се нормално, не ядеш боклуци и нещата ще се случат. Аз без диета и физическо натоварване за 2 месеца си възвърнах корема от преди бременността, а съм ти кака на години Simple Smile Имам още малко за сваляне от крака и дупе, но съм оптимист, че с повече движение и това ще стане.

# 1 221
Сесил, разбира се, че се вслушвам. Все пак идеята е когато някой с повече опит ти каже нещо да го послушаш.
Аз си признавам, че съм малко суетна и това , че качих над 30кг ме дразни. Като спортистка, макар и бивша винаги съм се гордяла с фигурата си  Confused
Като се оправи времето почваме с разходките.

# 1 222
Много са 30 кг. Не е било нужно да качваш толкова. Peace

# 1 223
  • Ямбол
Те и сантиметрите и не са малко, та има някакво балансиране.
При кърмене се пълнее обаче.

# 1 224
Лили, аз напълнях кърмейки, но има жени около мен, които се стопиха. Що на мен късата клечка не знам:)
Ша, Бела е 180 см, ако се не лъжа и е била доста слаба, та ще ги крие килограмите.

# 1 225
Ша, то не стана по мое желание, добре че съм 180см та не се търкалях  Laughing
Лил, едни казват пълнее се, в кърмаческия четох, че се слабее...де да знам. Ама няма да го отбия заради на майка му суетата  Naughty днес и това ми предложи една позната. Що вика не го минеш на АМ хем ще го оставяш за повече, хем ше си минеш на диета пък можеш и да си пиеш и да си пушиш...Викам душе, аз съм на 25 имам цялото време на света да си пуша и пия  Laughing

# 1 226
Браво, Бела, то си наша гордост! Много чичовци бдим да не се развали на Тото рахата и майка му да му прецака манджата:)

# 1 227
Имам куп приятелки и познати, които кърмиха /кърмят. Всички отслабнаха, в това число и аз. Една отслабна много трудно по време на кърмаческия си период. Тези, които тъпчат сладко и тесто в несвяст, сигурно напълняват. Simple Smile Не се шашкай.

# 1 228
  • Варна
Ох, Бела, добре, че не си послушала тази приятелка.  Confused То съвети, съвети, ама някои неща с кой акъл се казват, не знам. Аз с кърмене надебелях, ама да ти кажа май не беше точно от кърменето. Точно по онова време имаше някаква игра на Кит Кат, та купувахме по много и мъжът ми пращаше смс-си с кодове. И нали десертчето отворено, аз се грижех да не му стане нещо, прибирах го на топло у корема. Три кила плюс. Веднага след това беше Великден - айде още две кила... Ама спечелихме телефон от кодчетата.

# 1 229
Ох, Бела, добре, че не си послушала тази приятелка.  Confused То съвети, съвети, ама някои неща с кой акъл се казват, не знам. Аз с кърмене надебелях, ама да ти кажа май не беше точно от кърменето. Точно по онова време имаше някаква игра на Кит Кат, та купувахме по много и мъжът ми пращаше смс-си с кодове. И нали десертчето отворено, аз се грижех да не му стане нещо, прибирах го на топло у корема. Три кила плюс. Веднага след това беше Великден - айде още две кила... Ама спечелихме телефон от кодчетата.
Саня, заслужавало си е  Joy и аз много тача Кит Кат-а, също и Lion, Marc, Twix...да не продължавам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт