Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 725
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
Чета ви аз за времето и се убеждавам,че живеем  в различни държави Simple Smile Още от началото на април мин. година бях по къс ръкав, а детето се е топнало в морето  още на 18 май ( проверих си снимките във ФБ) . Но тази година е по-хладно от предната, със сигурност.

# 856
  • Ямбол
Току що си намерих подпис.

# 857
Кажи ми, че го правиш с ирония...

# 858
Чета ви аз за времето и се убеждавам,че живеем  в различни държави Simple Smile Още от началото на април мин. година бях по къс ръкав, а детето се е топнало в морето  още на 18 май ( проверих си снимките във ФБ) . Но тази година е по-хладно от предната, със сигурност.

18 май може, но аз на 3 май със сигурност бях с палто и шал.  Laughing Последните години пролет няма, от студ изведнъж отива на лято.

# 859
  • Ямбол
Кажи ми, че го правиш с ирония...
Разбира се, че е ирония. Такава глупост само Аква може да сътвори.

# 860
Аз разбирам какво е искала да каже Акуа, макар да не бих го казала по такъв начин, но само заради политическата коректност. Нейният стил си е такъв.

# 861
Отдъхнах си. Въпросната простотия ми докара нервни спазми докато я четях. Някои не спряха да си смесват хапчетата с алкохол.

# 862
Само защото не се разбира какво е искал да каже някой не е нужно да бъде обиждан. Същият "успех" ще постигна ако кажа на някой малтиец, че Малта щеше да е много по-добре ако още беше част от британската империя. Което си е вярно, но те биха позеленяли ако го чуят.

# 863
Защо мислиш, че не съм разбрала? Понеже съм несъгласна ли?

# 864
Аква е екстремист. Признала съм я Laughing

# 865
Защо мислиш, че не съм разбрала? Понеже съм несъгласна ли?

Явно не си я разбрала щом смяташ, че тази мисъл е резултат от смесване на алкохол с хапчета. Както казва Ша, Акуа си е екстремист и нищо не ѝ пречи да каже каквото мисли.  Wink

# 866
Мисълта й изобщо не съм коментирала. Начинът, по който е поднесена за мен е просташки и безумен.

# 867
  • Ямбол
Само защото не се разбира какво е искал да каже някой не е нужно да бъде обиждан. Същият "успех" ще постигна ако кажа на някой малтиец, че Малта щеше да е много по-добре ако още беше част от британската империя. Което си е вярно, но те биха позеленяли ако го чуят.
Британците колко века са се гаврили с малтийците? Колко са ги насилвали и клали?

Това звучи доста по-зле от залитането на Катрала по Че.

# 868
По политически въпроси отношение не взимам.....и е страшна глупост това да се прави във форум.

# 869
... и нищо не ѝ пречи да каже каквото мисли.  Wink

Защо тогава да пречи на някой друг?

Общи условия

Активация на акаунт