Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 724
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 885
Чек, кой точно четец използваш на таблета? Като вляза в Google play market ми излизат няколко вида, а аз не разбирам много.

Aldiko. Имам няколко, но този най-много ми харесва.

# 886

Слуша той! Умирам за сън! Кротко е детето ама иска по два часа да седи гушнат и да гледа в тавана  Laughing

Пак минаваш  софт вариант. Аз и мъжа ми  6 месеца не бяхме спали по цели нощи, камо ли един с друг.  Mr. GreenLaughing
По  5 -6  часа рев до сутринта. Не ми се спомня.

# 887
  • Euskal Herria
И днес е слънчево и топло.
Заради една "умна" педиатърка първият месец нито детето спа, нито ние с мъжа ми. Съдра се от денонощен рев това бебе, че и от глад беше умряло - само вода пиеше и по две глътки мляко. Какво ли не ми мина през ума, за всякакви болести и малформации се сещах... Сега като се сетя, хем ми става смешно, хем пак се ядосвам, ама минало време.

# 888
Алфа Бета, чудесни козунаци си направила! Да му се прияде на човек.  bouquet
Аз тренирам с козунаци само с ядене, защото по друг начин не знам. Не мога да меся, нямам и машина за месене, така че остава най-лесният и мързелив вариант. И за мен това е единственият правилен начин. Simple Smile

# 889
  • София
Обичам козунак, но чист, без каквито и да било екстри - стафиди, локуми и там още каквото някои слагат. Така съм с всичко тестено.

# 890

Пак минаваш  софт вариант. Аз и мъжа ми  6 месеца не бяхме спали по цели нощи, камо ли един с друг.  Mr. GreenLaughing
Joy значи секса още дълго ще е мираж.

# 891

Joy значи секса още дълго ще е мираж.
Неспящо бебе е най-добрият контрацептив Simple Smile

# 892
Надявам се при вас да не е така. Simple Smile  
Всъщност, нещата  едва тепърва започват да се  променят, ще го разбереш  Wink

# 893
Обичам козунак, но чист, без каквито и да било екстри - стафиди, локуми и там още каквото някои слагат. Така съм с всичко тестено.

И аз не понасям козунак с доцавки особено пък с шарен локум. Харесвам само да има бадеми отгоре. Ще забъркам един в машината тези дни.

# 894
  • София
Жади, понеже много хард варианти се дават, та да те успокоя, че има и светлина в тунела. Моята дъщеря беше бебе-еталон. Никакви колики, ревеше само когато й беше време за хранене и спеше цяла нощ, без нощно цокане на мляко.  Grinning Е, на 2 години стана голем дзвер, но това са подробности. Но до ден днешен има много стабилен сън. Голяма магарица стана, почти на 7 г. е вече, но много обича да си поспива следобяд и се оплаква, че в градината някои от децата й пречат да си почива.  Mr. Green

# 895
  • София
Алфа Бета, чудесни козунаци си направила! Да му се прияде на човек.  bouquet
Аз тренирам с козунаци само с ядене, защото по друг начин не знам. Не мога да меся, нямам и машина за месене, така че остава най-лесният и мързелив вариант. И за мен това е единственият правилен начин. Simple Smile

Благодаря за хвалбите момичета!

Вие сте младички и времето е пред вас, ще се научите. То и аз едва от няколко години се престраших да меся козунаци, не е страшно, има само няколко тънки момента, които трябва да се усетят и съблюдават. Даже и робот не е необходим, но трябват здрави силни ръце.....  Mr. Green

Извинете, че ви отегчавам с кулинария, минало ми е времето на бебета и ученически униформи и някак не мога да се включа.....

# 896
  • София
Аз пък козунак без добавки ми е трудно да ям - много сух ми идва. То дори ако е само със стафиди/портокалови корички, пак ми е сух. Обичам козуначени рула със шоколадово-орехов пълнеж.

# 897
  • София
Чек и Осмичка, благодаря.
Обичам домашен козунак с орехи и канела и да е на конци,ммм, да е жива и здрава леля ми, че всяка година ми прави.

# 898
Ммм козуначено руло с мармалад  Heart Eyes Козунак обичам и  аз без добавки, хапвам си го с кисело мляко. Не бих се наела да правя сама, много сложно ми се струва.

# 899
  • дядовата ръкавичка
Няма да забравя първия си опит за козунаци. Бременна в 8мия месец. Един топъл Великден, аз тежка, запотена, що бой изядоха тия козунаци.... В крайна сметка станаха като тухла, човек убивах с тях. Е, на вкус си бяха добре, нали има захар  Wink. Тогава реших, че не е за мен тази работа, и бездруго свекърва ми ги меси чудесни. От нея научих, че най-важно е продуктите да са топли. Изобщо не е нужно дълго месене и блъскане. Поднових опитите преди 2-3 години и вече съм майстор  Wink.

Открих Francis Cabrel, хареса ми
https://www.youtube.com/watch?v=GgBgm-WbBKI

Общи условия

Активация на акаунт