Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 727
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 825
Тонка, честито. Завършила си с гаднен етап  Hug.
Валери, то проблема е, че не останаха много такива места, а и морето доста се замърси.
Аз май трябва да се запиша сред муните. Бях убедена, че нашия Великден съвпада с Католическия и вчера строих детето да боядисваме яйца. Сварих 24 и нито едно не се пукна за първи път и сега си ги имаме овапцани ама няма на кой да ги раздам, защото местните само шоколадови ползват, а нормалните българи си чакат Ортодоксалния Великден  ooooh!.
Нищо, ще продължа утре с лудостта и пак ще се пробвам с козунак (споделих ви опита си).

# 826
Добро утро! Снощи гледах много хубав филм с Дженифър Анистън. За първи път тя да ми хареса как играе, чак още я мисля.  Laughing Обаче на тези от IMBD спирам да им гледам оценките. Що глупости изгледах с много звездички ... 
http://www.imdb.com/title/tt3442006/

Тук е Велики петък и май ще ходим да им гледаме шествията. Съвсем се обърках кога да боядисвам яйцата.

# 827
Добро утро!
От 1 час гледам ел. книги, заразена от тази тема.
Кобо или Киндъл Rolling Eyes

# 828
Г-жа Рамацоти, добре дошла в клуба. Аз моя киндъл го върнах, защото не се разбрахме с него. Сега чакам от емаг да ми върнат парите и съм се спряла на Кобо Аура.

# 829
Аз съм доволна от киндъла. Аз и на таблет, и на телефон чета, така че явно нямам големи изисквания, но те на силна дневна светлина не се държат много добре. Трябва ми някакъв непромокаем калъф за киндъла за плажа, но не знам има ли такова чудо.

# 830
  • Бургас
При нас времето е готино. Само не ни завиждайте Simple Smile

# 831
  • София
Аз съм много пристрастна - само Киндъл и да е пейпъруайт!

Даун, аз вчера като те четох се зачудих защо боядисваш сега яйца, но реших, че караш по католически и тъй.  Grinning

Хич, хич... Twisted Evil

# 832
Тоня Hug Не, мило, не сме на училище още, но там където е детето ми, са с ваканция като учениците и сега почиваме до 14- ти.

# 833
  • София
Шанти, пиши по-често - липсваш ми.  Hug
Аз пък много се дразня от тия измислени ваканции в градините. Ама нали и госпожите трябва да си вземат отпуските, а те са само 57 дни в годината. За жалост моята е 20 дни и не мога да се отдавам фриволно на ваканции, а не че не ми се иска.

# 834
Ама излизала ли си или през прозорец гледаш? И на мен ми изглеждаше слънчево, но...такъв студен вятър има
2/1 за киндъл според вас
Аз още се чудя имам ли нужда наистина и ще ползвам ли или само за идеята да имам И такава джаджа

# 835
Няма проблем, сега съм свободна. Кво да нищим? LaughingДайте клюка, нещо горещо, гледам заключиха темата за бозаенето  Laughing

# 836
Г-жа Рамацоти, още един глас за Киндъла. Много си го харесвам.

# 837
  • Бургас
Ама излизала ли си или през прозорец гледаш? И на мен ми изглеждаше слънчево, но...такъв студен вятър има
2/1 за киндъл според вас
Аз още се чудя имам ли нужда наистина и ще ползвам ли или само за идеята да имам И такава джаджа

Излизах, още в 8 сутринта и се прибрах преди малко. При нас, в Лазур, не духа.

# 838
  • София
Шанти, само нищенето на манджи ме отегчава.  Grinning

Като стана въпрос за четци и се сетих, че съм се запънала яко на третата част на Нюансите и вече агонизирам, когат стигна до сексуалните актове на Стийл и Грей.  Sick Безумно отегчително взе да става и леко попрескачам!

# 839
Като стана въпрос за четци и се сетих, че съм се запънала яко на третата част на Нюансите и вече агонизирам, когат стигна до сексуалните актове на Стийл и Грей.  Sick Ама много отегчително взе да става!

Ооо, аз почнах да ги прескачам още на книга втора... Много ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт