Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 754
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 810
  • HH
Искрено ти завиждам. Не, че съм преуморена, но има дни, в които предпочитам да си остана в леглото. Плануваната ми лятна отпуска е първите 3 седмици на август. Надявам се края на юни да си изчистя поне инзвънредния труд, че иначе ще ми остане отпуската.  ooooh!

# 811
Мииии, променяме се, другарки и другари, и то не към добро, да ви кажа  Crossing Arms

Има една такава робота.  Embarassed

# 812
  • Луната ни пази
Искам да кажа, че тази година се проявих като тинейджърка и от доста време насам (от Дони и Наско от БТР) тази година за сефте си имам истински любимци. Навремето си лепях плакати по стените у дома, сега си ги поствам на стената във фейса.  Embarassed Embarassed  Embarassed

ПП: Стананах фенка на Ненчо Балабанов и Славин Славчев Simple Smile

# 813
Мииии, променяме се, другарки и другари, и то не към добро, да ви кажа  Crossing Arms

Има една такава робота.  Embarassed
Аз пък се променям само към добро. Даже и към лошо да е , то пак е към добро. После ще стана едно супер бабе и ще си гледам кефа по цял ден. Ще си садя доматите и ще отглеждам 19 котки.

# 814
  • София
После ще стана едно супер бабе и ще си гледам кефа по цял ден.
+1

# 815
  • Euskal Herria
После ще стана едно супер бабе и ще си гледам кефа по цял ден.
+1
Дааа, аз отсега съм почнала да тренирам за този момент  Joy.

# 816
# 817
  • sofia
Искам да кажа, че вчера видях 7-8 щъркелови гнезда и във всичките имаше живот. Имах страхотна гледка към Пирин, а от другата страна Родопите, едни снежни страховити върхове. Времето ясно, слънце и леден вятър, как да не го снимаш...естесвено фотоапарата остана в хотела. Много съм заспала.
Днес е облачно, дано пак светне слънцето.
Не съм очаквала каква радост ще ми даде гледката на пасящи крави, коне, овце, че даже и кози. И на децата много им хареса.

# 818
Много ми беше интересно. Част от нещата съм ги чела и съм си мечтаела и тук да е така, особено в областта с индивидуалните планове. Но има други, които не знаех - като това, че децата пробват да свирят на всякакви музикални инструменти, имат възможност за душ след физическо и други подробности, които показват колко далече, далече сме от тази образователна система и как вероятно никога няма да я стигнем или поне ние няма да я видим, докато сме живи.
Веси, звучи прекрасно.
Тук прехвърча сняг #Crazy Край няма...

# 819
Добро утро!
Пожелавам на Акаша хубаво да си почине.
Млечната торта на Сесили изглежда чудесно.
Тук вятърът е потресаващ, направо щеше да ме отнесе! Искам слънце, а не вятър и дъжд.
Изобщо няма да си правя тест колко деца да имам, за момента едно ми е предостатъчно.

# 820
При нас и днес вятъра продължава....отвратително време.  Всяка година става все по студено. 

# 821
И тук времето е ужасно и духа много, а аз се облякох съвсем неадекватно...
Спи ми се и искам да минава и днес и да си почина.

Хубава почивка на пътуващите!

# 822
  • София
Добро утро! Вчера изведох децата да карат колела. Плувнах в пот докато стигнем от нас до двора на училището. Не че е толкова далече, но 15 пъти слязохме и се качихме на тротоара заради паркирали коли или разхлопани плочки. Едновременно с това трябваше да пазя два броя от колите, които по кварталните улици карат с 60 км, а и да наглеждам и баткото. Ужасна, ужасна градска среда обитаваме Tired Почти се радвам, че днес времето е такова гадно и ще си спестя излизането.

# 823
  • София
Добро утро!  cold
Стигнах до офиса и нееее - сградата ни заключена. Рядко се случва, винаги има дошли преди мен. Стоях 10-ина минути отвън и по едно време имах чувството, че ушите ми ще се отчупят и паднат от замръзването. Който смело си маха качулката от зимното яке да си пати сега.

Днес ще избягам от офиса, за да подам заявление за първи клас. Другата седмица ще се разкарам до още две училища и приключвам. Имам познати майки, които вече са подали поне в 10-ина училища, но смятам, че е излишно губене на време.

# 824
Покрай темата за призива на премиера, се замислих, че изобщо не съм претенциозна към обслужването. Като съм на почивка на  море, ми трябва море, голяма плажна ивица, две, три заведения край плажа, които предлагат прясна риба и салата. И място за преспиване - най-добре бунгала. Да са на максимум пет минути от плажа и всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт