Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 757
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 795
  • Ямбол
Шарен тутманик си спретнах аз.

# 796
Алечка, направих преди малко две клипчета. Добре ми се отрази, макар по принцип да съм по динамичен тип и да харесвам тренировки с подскоци, лицеви опори и т.н  Но сега имах нужда от точно това. Благодаря отново.
Шапки и качулки не търпят. Но на тях вятър не им пречи. Аз по-скоро се пазя напоследък. Сбабичосах се нещо.
Козунаци много не обичам, защото са ми като сладък хляб. Хляб обожавам обаче Simple Smile
Но яйцата на Великден ми харесват много, сякаш са по-вкусни. Мога да изям по седем на ден Embarassed

# 797
И в къщи се яде тутманик за вечеря....Simple Smile

# 798
  • Луната ни пази
За вечеря правих солен кекс. Ще има и утре за из път. Отново сме на юг, при бебчо.
На втория тест пак 6 деца. Аз го намирам за нормално, от къде да знаят те, че имам 26+ 1 или 1 + 26.
Днес един мой ученик ме разплака! Един от първите ми ученици, вече е адвокат. Работи във Варна, прибрал се е за няколко дни. Видя ме съвсем случайно, но такива прекрасни думи ми каза, че после ревах, много. Тройна заплата да получа, няма да ме зарадва така.

# 799
Днес докато ровех из компютъра, попаднах на едни семейни снимки от 2010 година. А преди малко се зачетох в една тема от 2010... Мииии, променяме се, другарки и другари, и то не към добро, да ви кажа  Crossing Arms

# 800
Днес докато ровех из компютъра, попаднах на едни семейни снимки от 2010 година. А преди малко се зачетох в една тема от 2010... Мииии, променяме се, другарки и другари, и то не към добро, да ви кажа  Crossing Arms
Това от снимките ли го забеляза  Joy Joy

# 801
Надали само от снимките. Което е по-тъжното...

# 802
Понякога човек вижда само външните промени, и си казва - да, ама вътрешно съм се съхранил. Друг път вижда духовното повяхване, и си казва: ама пък поне добре изглеждам за възрастта си.  Да, ама не  Sunglasses

Хилих се като луда на постове на няколко съфорумки - свежи, закачливи, оригинални. Докато не се сетих колко минорно, заядливо и суховато звучат пет години по-късно. И аз де, и аз...

# 803
Така е....и за външните промени и за вътрешните....не винаги са към добро...

# 804
  • София
Бърд, с коя тема се забавляваш?
И аз скоро четох една от 2009. Стори ми се едно такова спокойно, миролюбиво, взаимопомагащо.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 21:53 от tzvety26

# 805
Бърд, с коя тема се забавляваш?

Първо попаднах на втората или третата от "Смешки..", а после ги подкарах от първата...

# 806
  • тук-там
Така е....и за външните промени и за вътрешните....не винаги са към добро...

Външните няма как да са към по-добро, въпреки, че аз сега съм много "по-добре" от колкото на 35, че и на 30....Излъчване, тяло... Кожа, коса....е....няма как.  Wink
Обаче - вътрешно всички трябва да сме по-хепи.. Живял, видял, опитал, ако и да е горчиво. Peace

# 807
Алечка, направих преди малко две клипчета. Добре ми се отрази, макар по принцип да съм по динамичен тип и да харесвам тренировки с подскоци, лицеви опори и т.н  Но сега имах нужда от точно това. Благодаря отново.

Валери, радвам се, че са ти харесали. Аз съм флегма и са ми супер. Да не говорим, че много ми помагат за борба със стреса. И свалят кръвно. Понякога искам да припадам след упражнения (защото по принцип ми е ниско)  Laughing

# 808
  • HH
Запис на 50стр.  Mr. Green По-добре късно отколкото никога.

Видях, че пак сте обсъждали униформите. За друго не ми остана време. Очакват ме 4 почивни дни. След тях 11 работни. Приказно. Друго май нямам за казване.

# 809
  • Ямбол
А на мен ми остават още 11 почивни дни, в които ще поработя малко друга работа, но аз пак ще си почивам.

Общи условия

Активация на акаунт