ДУБАЙ 9-та тема

• 85 131
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • sofia
На нас колата ни струваше 28лв на ден +7лв допълнителна застраховка, през ренталкарс. Върнахме я, огледаха я и щом се подписаха, че всичко е ок, аз не бих допуснала да ми вземат други пари, нали имам протокол. След 2 седмици ми изпратиха мейл за още две минавания и 10дирхама тол такси. 500лв блокираха, за Долар говоря

# 451
На нас колата ни струваше 28лв на ден +7лв допълнителна застраховка, през ренталкарс. Върнахме я, огледаха я и щом се подписаха, че всичко е ок, аз не бих допуснала да ми вземат други пари, нали имам протокол. След 2 седмици ми изпратиха мейл за още две минавания и 10дирхама тол такси. 500лв блокираха, за Долар говоря

сега си направих справка през rentacar и за 7 дни със застраховка излиза 230 лева,което е по-евтино от Wizz.Благодаря за инфото  newsm10

# 452
  • sofia
Весело изкарване. 7 дни 70лв гориво и 1000км минати. 140лв тол такси.

# 453
Аз малко се шашнах от тези цени на Авис и честно казано ако ми бяха дръпнали толкова пари допълнително нямаше да ги оставя така особено на фона на скъпите им цени.
На нас за 7 дни ни излезе по 31 на ден за колата + 7,50 пълна застраховка и 70 дирхама тол такси и нито ст. повече или за изминати 1100 км общо 300 лв /блокираха ни само 750 дирхама и точно след 7 дни след прибирането ни ги освободиха/. Скъп бензин незнам, кои би се съгласил при цена днес в бг 2,33 лв., а там 80 ст./л. и 60 ст./л. в Абу Даби. Със сигурност мога да потвърдя и, че цената на място беше близо три пъти по-висока за наемането на колата от същата фирма и то без застраховката - защото я сравнихме на гишето на летището. Когато се резервира през уиз е като през ренталкарс, защото уиз им се явява посредник и съответно може да има малка разлика в цената, но и те са посредник и включват почти всички фирми за коли под наем.

# 454
Здравейте ! Имам нужда от помощ и съвет !  Hug

Какъв е случая с тези закуски при резервация , например чрез букинг??? Ако е включена в цената О.к , ако пише изрично , че няма храна , също е ясно ..., но там където е посочена на отделен ред , например закуска на човек 12,14, 28 , 30 или 40 лева  #Crazy.....мога ли да не ги заявявам и да не ги ползвам ...Сигурно не съм права , но 3х 30 лева са 90 лева ил 180 дирхама само за закуски на тримата , което според мен е неоправдано !
Надявам се някой да ми отговори !

# 455
И още нещо ....Как става така , че през amoma за хотел Citymax има опция за закуска , без закуска за двама възрастни с едно дете , а през букинг същия хотел се предлага / максимално настаняване 2-ма/ ???
Как да се ориентирам кой не е коректен и лъже  ooooh!

# 456
bebeOgi, не е задължително да купуваш закуска Peace

# 457
  • sofia
Здравейте ! Имам нужда от помощ и съвет !  Hug

Какъв е случая с тези закуски при резервация , например чрез букинг??? Ако е включена в цената О.к , ако пише изрично , че няма храна , също е ясно ..., но там където е посочена на отделен ред , например закуска на човек 12,14, 28 , 30 или 40 лева  #Crazy.....мога ли да не ги заявявам и да не ги ползвам ...Сигурно не съм права , но 3х 30 лева са 90 лева ил 180 дирхама само за закуски на тримата , което според мен е неоправдано !
Надявам се някой да ми отговори !
Можеш да доплатиш закуска на тази цена, АКО искаш, или просто не ползваш

# 458
  • sofia
И още нещо ....Как става така , че през amoma за хотел Citymax има опция за закуска , без закуска за двама възрастни с едно дете , а през букинг същия хотел се предлага / максимално настаняване 2-ма/ ???
Аз съм писала на този хотел и ми отговориха, че нямат стаи за трима възрастни.
Пиши мейл и обясни.

# 459
Аз съм писала на този хотел и ми отговориха, че нямат стаи за трима възрастни.
Пиши мейл и обясни.

Благодаря ти за отговора /
На кой да пиша - на букинг , на амома или на самия хотел ?
по логика е ясно букинг какво ще каже - няма , макс настаняване 2 , но амома показва 2+1 ...и даже цената е със 100 лева по-ниска от букинг ...

# 460
  • sofia
Аз на хотела съм писалаа

# 461
Потърси разказа ми за Дубай, има цени на златото, от февруари е.
Цената на таблото искам да уточня, че е без комисион на магазина

lyuba84, Благодаря ти . Непременно ще потърся твоя разказ за Дубай в темите.
Какъв е ориентировъчно % на магазините ?
Зависи колко купуваш и колко се пазариш. 10% но аз съм стигала до 40$ за 22 карата

lyuba84,Благодаря !   bouquet
40 щ.д за грам за 22 карта са абсолютно БИНГО ! Поздравления!
Тук за такава цена 14 карта .....

От "златния пазар" или от магазин ? Златото от магазин или от "златния пазар" има ли сертификат? В смисъл да не си донеса пръстен от тенекия хахахахах

# 462
  • sofia
Ние обаче купихме голям мъжки синджир, сертификат има. От магазин вътре в пазара го взехме

# 463
Ето една добра оферта за Дубай за през септември http://grabo.bg/pochivka-v-dubai-0kuwt4

# 464
Ето една добра оферта за Дубай за през септември http://grabo.bg/pochivka-v-dubai-0kuwt4

За 4 дни не бих казала, че е добра офертата като цена - малко прилича на реклама!

Общи условия

Активация на акаунт