ДУБАЙ 9-та тема

• 85 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Ето една добра оферта за Дубай за през септември http://grabo.bg/pochivka-v-dubai-0kuwt4

За 4 дни не бих казала, че е добра офертата като цена - малко прилича на реклама!

Аз също подкрепям , че цената НЕ е добра, напротив. След всичко, което съм прочела и проучила , нямам нищо против някой да рекламира, но ............нека не подвежда хората. Давам пример с цифри: Съгласно условията на ваучера и ненормалните цени на предложението семейство с дете - предложението е на безумната стойност от 2797 лв + 15 щатски долара на човек на вечер ??? Shocked Shocked Shocked за конкретния хотел! Ако човек организира сам същата почивка през booking и то с възможност за анулиране и не по 15 долара на човек , а по 15 дирхама на нощувка всичко е в размер на  1507,60 лв ......Мисля , че няма база за сравнение ....Разлика от 1290 лева , което са 660 евро  Mr. Green.........Трансфер летище-хотел-летище и обиколка с гид на български език .......за 660 евро ...сигурно подаряват и по 10гр на пътник 22 карата злато  Joy Joy Joy

# 466
  • Варна
Ох треперя от вълнение, току що резервирах полет и хотел за 05-09 Октомври. Заложих на вече пробван от вас хотел- Ситимакс. Ще летим с Уизеър. Малко се наду цената с багажа и промяна на местата, но пак е добре.

Сега започва голямото организиране. До Абу Даби със сигурност искам да отидем, на сафари също. И друго май нямам като задължителни неща. По моловете- да, но просто за разходка, нищо определено не искам да видя.

# 467
Честито Simple Smile
За Ситимакс няма да съжаляваш,за сафарито и Абу даби също.
По моловете няма кой знае какво да се види,но те са неизбежни.
Можеш да помислиш за разходка по марината или качване на Бурж Калифа

# 468
  • София
Имам въпрос до резервиралите в Ситимакс Аб Барша.
През сайта нали уж има -20% отстъпка, като въведа промо кода ми дава абсолютно същата цена, каквато ми излиза и в букинг /и на двете места включвам 10+10%+50 AED/=
Аз ли не правя нещо като хората?

# 469
Не съм резервирала там, но защо не използваш 25% отстъпка?
Кога са ти датите?

# 470
  • София
3-8.12. 2015. Опитвам се, но не ми се получава.

# 471
3-8.12. 2015. Опитвам се, но не ми се получава.

Ако резервираш директно от сайта им, нощувките с 25% отстъпка са AED 1031.25 без такси, а от букинг са AED 1 875. Доста голяма разлика.

Я пробвай с този линк: http://www.citymaxhotels.com/en/booking-calendar?gclid=CO-h3PGfycYCFRTKtAodMfcO_g

С 20% такси и 50 дирхама туристическа такса, би трябва да ти излезе общо 1287.5 дирхама, което е около 627лв за 5-те нощувки.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 17:49 от Барелина

# 472
  • София
Барелина, много ти благодаря! Получи се!  bouquet

# 473
Барелина, много ти благодаря! Получи се!  bouquet
Супер  Party

# 474
Здравейте!
Моята дата наближава и все повече се интересувам от ваучъри за атракциите и заведенията. Заминаваме на 19.07 - ако някой има останали ваучъри, моля да пише!

В тази връзка, имам няколко въпроса относно ваучърите:

За колективно пазаруване:
1. Къде и как мога да разбера как действат сайтовете http://www.groupon.ae/ и  http://www.kobonaty.com/? Изобщо, опитвам се да схвана логиката и последователността на това как става поръчването и пазаруването /плащането/ там?..
2. Задължително ли е плащане с кредитна карта на титуляра, който ще ползва услугите, или е достатъчно само да се представи ваучера от който ще ползва услугата, без самият той да е направил плащането с картата?..
3. Каква е валидността на тези ваучери, имат ли крайна дата за срок, или пък фиксирана дата и час?..
4. Може ли да се купят на момента, в деня или непосредствено пред входа на атракцията и да се ползват, или има изискване задължително да са принтирани и др.п.?..

От книгата Entertainer Dubai 2015:
5. А ваучерите от Entertainer Dubai 2015 на какъв принцип са?.. До колкото схващам, всеки от тях дава 50 % отстъпка от цената на дадена атракция. Това означава ли, че ако намерим два еднакви ваучера, двама души ще можем да ползваме атракция на половин цена от обявената и за двама ни?..
6. Възможно ли е да се натъкнем на фалшиви или нередовни ваучери, закупени по интернет и как може да се предпазим - имат ли си особени отличителни белези?..

Предварително благодаря на всеки, който реши да отговори!..
Благодаря и на всички вас, които правите този форум толкова полезен за всеки нас!

# 475
Здравейте!
Моята дата наближава и все повече се интересувам от ваучъри за атракциите и заведенията. Заминаваме на 19.07 - ако някой има останали ваучъри, моля да пише!

В тази връзка, имам няколко въпроса относно ваучърите:

За колективно пазаруване:
1. Къде и как мога да разбера как действат сайтовете http://www.groupon.ae/ и  http://www.kobonaty.com/? Изобщо, опитвам се да схвана логиката и последователността на това как става поръчването и пазаруването /плащането/ там?..
2. Задължително ли е плащане с кредитна карта на титуляра, който ще ползва услугите, или е достатъчно само да се представи ваучера от който ще ползва услугата, без самият той да е направил плащането с картата?..
3. Каква е валидността на тези ваучери, имат ли крайна дата за срок, или пък фиксирана дата и час?..
4. Може ли да се купят на момента, в деня или непосредствено пред входа на атракцията и да се ползват, или има изискване задължително да са принтирани и др.п.?..

От книгата Entertainer Dubai 2015:
5. А ваучерите от Entertainer Dubai 2015 на какъв принцип са?.. До колкото схващам, всеки от тях дава 50 % отстъпка от цената на дадена атракция. Това означава ли, че ако намерим два еднакви ваучера, двама души ще можем да ползваме атракция на половин цена от обявената и за двама ни?..
6. Възможно ли е да се натъкнем на фалшиви или нередовни ваучери, закупени по интернет и как може да се предпазим - имат ли си особени отличителни белези?..

Предварително благодаря на всеки, който реши да отговори!..
Благодаря и на всички вас, които правите този форум толкова полезен за всеки нас!
1. Действат на принципа на Грабо и други подобни сайтове. Поръчваш, плащаш, разпечатваш и използваш.
2. Не е задължително титуляра на картата да е там. Можеш да използваш Give as a gift. Ваучерът представяш в обекта и той е важният.
3. Имат валидност, която е посочена в офертата. Примерно на тази оферта http://www.groupon.ae/deals/dubai/times-of-arabia-madinat-jumeirah/65751915 виж вдясно, където пише The Fine Print.
4. Всичко това отново е описано в The Fine Print
5. Ваучерите от Entertainer Dubai 2015 са от типа плащаш 1, получаваш 2. С 1 ваучер за атракция, плащаш вход само на 1 човек, а втория влиза безплатно.
6. Не съм чувала за фалшиви ваучери, но риск да платиш за нещо, а да получиш друго винаги има.

# 476
  • Варна
Някой да е купувал индивидуални ваучери от Ибей - заслужава ли си цената? Или някой да има останали негови, които мога да купя?

Снощи си преглеждах резервацията, гледах сайта на хотела и нещо се обърках- няколко Ситимакс хотела ли има в Дубай  newsm78? То така или иначе съм запазила с безплатна анулация, колкото да имам нещо гарантирано, но и да не съм 100% вързана.

# 477
Някой да е купувал индивидуални ваучери от Ибей - заслужава ли си цената? Или някой да има останали негови, които мога да купя?

Снощи си преглеждах резервацията, гледах сайта на хотела и нещо се обърках- няколко Ситимакс хотела ли има в Дубай  newsm78? То така или иначе съм запазила с безплатна анулация, колкото да имам нещо гарантирано, но и да не съм 100% вързана.

Ние си купихме отделни ваучери от ибей и понеже се сетих късно ги поръчах от дубайски доставчик и ни чакаха направо в хотела. Според мен определено си заслужават - ваучерите ни излезнаха с доставката 50 лв., чрез тях спестихме 310 лв., т.е. 260 лв. сме на плюс, което не е малко.

Веригата Ситимакс имат три хотела - два в Дубай - единият в Ал Барша и другия в Бур Дубай, както и още един в Шаржа. Виж как ти го изписва на резервацията, след името на хотел изписват в кой район е.

# 478
  • Варна
Мерси за съвета за ваучерите, ще гледам сега в Ибей!

А за хотела оказа се, че е Ситимакс в Бур Дубай- това кофти квартал ли е?
Гледам и Najd апарт хотел и се чудя кой да предпочета.

# 479
Гери, аз бих избрала Ал Барша и бих избягвала хотелите в Дейра и Бур Дубай.

Общи условия

Активация на акаунт