ДУБАЙ 9-та тема

• 85 106
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, не се сещам за цената точно.
Напиши в google Water ferry Dubai и ще намериш инфо, можеш да видиш и  корабите, за мен те са си катамарани и са доста луксозни .
Ето ти и един линк : http://www.scribd.com/doc/216836589/Water-Ferry-Brochure-English#scribd

# 526
Ползвала съм го няколко пъти и никога не съм висяла да го чакам.
Каква строителна площадка има до Марина Мол? Laughing

Феритата не правят обиколки на марината, а обикалят около палмата или ходят до Бур Дубай.

Water bus:

Ferry:

# 527
Някой беше питал за вечеря на корабче по Марината... Това е едно от най-романтичните неща, на което заведох ММ... Това са неговите думи... Така че въобще не е за изпускане... Peace Аз бях взела билети онлайн предварително, хората ни взеха с кола от хотела, заведоха ни на Марината и ни показаха на кое корабче да се качим. Имахме резервирана маса за двама, може да се избира долу в салона или отгоре на палубата. Вечерята е около 2 часа през което време кораба обикаля Марината, просто невероятно... Вечерята е на шведска маса, има обилно храна, алкохола е само чаша шампанско при посрещането, после има само вода и сок... Има програма - един мъж танцува (по-скоро се въртя), облечен в много красиви носии, които светеха и си сменяхя цветовете.... Абе много красиво и романтично... А за Марината вечер да не говорим... Накрая ни върнаха в хотела с кола, страхотно обслужване.... Много сме доволни... Peace

# 528
Най-добре ще е да напишеш коя е фирмата и колко е струвало, за да не се рискува с други. Peace

# 529
  • Пловдив
Някой беше питал за вечеря на корабче по Марината... Това е едно от най-романтичните неща, на което заведох ММ... Това са неговите думи... Така че въобще не е за изпускане... Peace Аз бях взела билети онлайн предварително, хората ни взеха с кола от хотела, заведоха ни на Марината и ни показаха на кое корабче да се качим. Имахме резервирана маса за двама, може да се избира долу в салона или отгоре на палубата. Вечерята е около 2 часа през което време кораба обикаля Марината, просто невероятно... Вечерята е на шведска маса, има обилно храна, алкохола е само чаша шампанско при посрещането, после има само вода и сок... Има програма - един мъж танцува (по-скоро се въртя), облечен в много красиви носии, които светеха и си сменяхя цветовете.... Абе много красиво и романтично... А за Марината вечер да не говорим... Накрая ни върнаха в хотела с кола, страхотно обслужване.... Много сме доволни... Peace

Peace Напълно подкрепям споделеното. Ние също сме много доволни от обслужването, храната и преживяването като цяло. Програмата ни протече по същия начин. Ние ползвахме Raynatours.com и се договорихме за цена 290 АЕД за двама души (цените им в сайта подлежат на промяна, ако се пазариш).

# 530
Ние не бяхме организирано от български сайт и фирма, довечера след работа ще погледна кой бе сайта и ще пиша... Peace

# 531
Билетите за вечеря на корабче по Марината букнахме онлайн от Dubai Fun Holidays, цена тотал за двама - 73 евро... Коректни и точни, с транспорт от/до хотела. Препоръчвам... Peace

# 532
Някой пътувал ли е сам, с дете на 9 год? Обмислям го като вариант да отидем с дъщеря ми, но тези жеги ме притесняват - тя е родена и израснала в Швеция и хич не понася високи температури и най-вероятно постоянно ще мрънка и няма да иска да се разхожда.

# 533
Жегите не са за подценяване, много е влажно там и се усеща задух и тежко дишане...И това е за декември, не ми се мисли какво е сега...  Whistling Mr. Green Но пък навсякъде има климатици, даже и на спирките, но на плажа и в града си е ад навън....

# 534
ГОРЕЩО Е , НО СЕ ИЗДЪРЖА. ОТНОСНО ОБИКОЛКИТЕ - ПОПАДНАХМЕ НА ЧАСТНИК С НЯКОЛКО КОЛИ МНОГО ДОВОЛНИ ОСТАНАХМЕ.
ДАВАМ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:
ASAD LJAZ: +971 50 8642166
                   + 971 55 544 6081
                    asadejaz242@yahoo.com
ОРГАНИЗИРА ОБИКОЛКА НА ДУБАЙ, НА АБУ ДАБИ. ЦЕНАТА Е 30ЛВ./ НА ЧАС ЗА ЦЯЛАТА КОЛА ( ДО 6-7 ЧОВЕКА), НЕЗАВИСИМО ОТ КИЛОМЕТРИТЕ ПРОБЕГ , ВЗИМА ТЕ И ТЕ ВРЪЩА ОТ/ НА ХОТЕЛА. МНОГО Е КОРЕКТЕН, ОБЯСНЯВА НА АНГЛИЙСКИ

# 535
Здравейте,

Подарявам няколко останали ваучери  Entertainer Dubai 2015 ( те са от типа плащаш 1, получаваш 2 ) ако някой ги иска да ми пише на лични. Валидни до 30 декември тази година.

Един ваучер за Dubai Dolphinarium - Dolphin and seal show ticket
Един ваучер за Desert safari with Dinner
Един ваучер за Palm Jumeirah Monorail

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 22:13 от Котешки очи

# 536
Здравейте Simple Smile Току що резервирах билети за Дубай . Заминаваме на 5 октомври и се връщаме на 14 октомври . Сега ще искам малко съвети за хотел . Защо не препоръчвате Дейра и Бур Дубай , там са най-евтините нощувки .
Котешки очи с удоволствие бих се възползвала от ваучерите , ако не сте ги подарили вече .

# 537
jojoko, понеже са по-отдалечени от повечето забележителности и трябва да се пътува по-дълго с метрото , а и кварталите са мулти-култи, метрото там е претъпкано и т.н. Цената на билета е по-скъпа, може да излезе накрая на кантар с цената на по-скъп хотел в центъра... Препоръчвам hotel Citymax al Barsha, на удобно място, близо до метростанция, мола е наблизо за пазаруване и т.н. А цената му не е никак висока... Peace

# 538
  • София
jojoko, понеже са по-отдалечени от повечето забележителности и трябва да се пътува по-дълго с метрото , а и кварталите са мулти-култи, метрото там е претъпкано и т.н. Цената на билета е по-скъпа, може да излезе накрая на кантар с цената на по-скъп хотел в центъра... Препоръчвам hotel Citymax al Barsha, на удобно място, близо до метростанция, мола е наблизо за пазаруване и т.н. А цената му не е никак висока... Peace

+1

# 539
Здравейте Simple Smile Сега резервирах и хотела La Villa Najd Hotel Apartments , без право на анулация , но кога ще бъдат дръпнати парите от картата ? Туристическата такса и данъците се плащат там на място нали ?  Сега питането ми е следното . Чудим се с какво да се придвижваме . Виждам , че повечето от вас наемат рент-а кар  , как се оправихте накъде да карате , къде да спрете . Притеснява ни ще може ли да намерим забележителностите , паркингите около тях и т.н . Бихте ли ми разяснили малко повече , видях че има писано по темата , но информацията е малко разпокъсана . От къде най - вече бихте препоръчали рент-а кар - от wizz , там направо на място или с ваучери . Освен международно свидетелство за управление на мпс , друго нещо изисква ли се ? Какво се случва ако някой те удари например ?

Общи условия

Активация на акаунт