ДУБАЙ 9-та тема

• 85 528
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз се включвам в питането за плажовете. Има ли по-евтини чадъри на плажовете на Марината, че сме там в апартамент?
Включила съм вече обратното броене -   13-ти наближава  Laughing

# 76
  • sofia
За хотела се ползва код, който се намира в раздел промоции и важи за над 5 нощи

# 77
  • Пловдив
За хотела се ползва код, който се намира в раздел промоции и важи за над 5 нощи
Ok, намирам един код за 20%, да предположим, че е той, но откъде да им пиша newsm78 (имам въпрос към тях)
И не разбирам защо от тук http://www.citymaxhotelalbarshadubai.com/index.htm?lbl=gglrmktld, ако направя резервация излиза на същата цена както от тук http://www.citymaxhotels.com/en/offers/all само че с кода. И въобще кой е официалния сайт на хотела

# 78
И аз с питане за популярния Citymax Al Barsha. Вчера мъдро ви раздавах съвети за него, но днес,  нещо се замотах и аз имам нужда от помощ.
Хотела, освен 25% отстъпка за повече от 5 дни без право на канселиране, има и отстъпка 15% за повече от 2 дни престой. Цената за моите дати излиза с около 150 евро по-ниска и това е чудесно,
но никъде не е написано /или аз не съм видяла?/, дали има някакви условия или такси по отношение на анулиране на резервацията, освен стадартните. Възможно ли е да има някъде уловка?
Ще съм ви благодарна, ако някой може да ми помогне.

# 79
  • sofia
Ако имаш въпроси им пиши през контактната форма.
Кода се поставя в полето след данните и натискаш аплай, пише промокод или нещо от сорта

# 80
За Citymax аз им писах и получих отговор на този e-mail: reservations@citymaxhotels.com
Официалният им сайт е http://www.citymaxhotels.com/en/offers/all (имат три хотела в различни райони), като тук има няколко промоции и най-голямата е 25 % (за мин 2 нощувки) с код "HOT". След като си изберете датите и броя на възрастните, отдолу излиза "Have promo code?", кликвате и трябва да приложите кода за избраната отстъпка и давате продължи. Накрая Ви изчислява всичко като под цената за нощувките има двата данъка по 10% и туристическата такса и крайната сума. Уловката е сумата не се възстановява и нямате право на анулация с връщане на пари. За мен си заслужава единствено ако Ви остава малко време до заминаването - за сега промоцията е валидна до 30.09.2016 г.
За нашите дати крайната цена ни беше с близо 200 лв. по-ниска от цената в booking без данъците и таксите, което в крайна сметка прави значително по-ниска стойност от booking.

CITYMAX HOT DEAL
Book minimum 02 nights to avail 25% discount on our Best Available Rates.

Exclusively at www.citymaxhotels.com
This offer is non-refundable
Promo Code: HOT

# 81
Днес резервирах в Citymax Al Barsha през сайта им с 25% отстъпка ( Промо код "НОТ"), тъй като след  10 дни заминаваме и няма какво толкова да губя. Цената за двойна стая за 7 нощувки с всички такси ни излезе 890 лв. Веднага контактнах хотела и след 2 часа ми върнаха отговор, че всичко е точно и ще ни очакват.  Peace

Сега търся Сафари със собствена база/кампус в пустинята. Препоръки?  newsm78

# 82
И аз с питане за популярния Citymax Al Barsha. Вчера мъдро ви раздавах съвети за него, но днес,  нещо се замотах и аз имам нужда от помощ.
Хотела, освен 25% отстъпка за повече от 5 дни без право на канселиране, има и отстъпка 15% за повече от 2 дни престой. Цената за моите дати излиза с около 150 евро по-ниска и това е чудесно,
но никъде не е написано /или аз не съм видяла?/, дали има някакви условия или такси по отношение на анулиране на резервацията, освен стадартните. Възможно ли е да има някъде уловка?
Ще съм ви благодарна, ако някой може да ми помогне.

Щом никъде не е упоменато че имаш free cancelation ,значи нямаш. В хотела се плаща още мисля че беше 10% такса.
Цаната с безплатна анулация винаги е по-висока

# 83
Днес резервирах в Citymax Al Barsha през сайта им с 25% отстъпка ( Промо код "НОТ"), тъй като след  10 дни заминаваме и няма какво толкова да губя. Цената за двойна стая за 7 нощувки с всички такси ни излезе 890 лв. Веднага контактнах хотела и след 2 часа ми върнаха отговор, че всичко е точно и ще ни очакват.  Peace

Сега търся Сафари със собствена база/кампус в пустинята. Препоръки?  newsm78

АВС - 150дирхама с всичко включено в цената. Камповете винаги се пълнят. Дори и да имат собствен е много възможно и друга агенция да го ползва

# 84
Благодаря ви за съветите. Направих запитване на имейла на Citymax Al Barsha и във фейсбук. Ще чакам отговор . Междувременно в букинг цената днес беше с 25 евро по-ниска /това за общата стойност/ и естествено ,че направих нова резервация. Имам доста време до пътуването и смятам повече да не се занимавам с резервации. Ще хвърлям поглед отвреме-навреме,за  да не ви изпускам. Пожелавам ви хубави емоции и много усмивки.
Скрит текст:
отивам да се подвизавам в темата за Бари  , че там ми е много, много тъмно newsm78

# 85
Запис, че на 18 май заминавам и аз  Party

# 86
Здравейте!Христос Воскресе!Влизам с няколко въпроса,ще се радвам някой да ме насочи.Решихме да пътуваме до Индия с децата,ще летим до Дубай,там ще сме 1-2дни и от там до Мумбай.Някой има ли представа дали има транспорт с кораб Дубай-Мумбай/около 2000км/ ,видях ,че има доста круизи,но нас не ни устройват,търся нещо като пътнически кораб или ферибот.Вторият ми въпрос е приличен семеен хотел в Дубай,може да е в близост до летището но не е задължително.Има доста време до пътуването и ще се потърся,но някой ако има опит!

# 87
Момичета ,лудост ли е август месец да отидем в Дубай???

# 88
Според дъщеря ми, която живее там е лудост.

# 89
Според дъщеря ми, която живее там е лудост.

И аз така си мислех,но тогава ни е единствената възможност да пътуваме.

Общи условия

Активация на акаунт