Намаления лято 2015

• 148 530
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София/Правец
ХМ вече имат онлайн магазин  Simple Smile Има някакви намалени неща, но не съм разглеждала подробно.

# 92
Имат 25% намаление на избран продукт при пазаруване онлайн, но се регистрираш за ваучера

# 93
някой скоро да е ходил по Софийските молове за някакви намаления? newsm78 #Crazy

# 94
в сайта на бершка има обявено 40 процента намаление

# 95
  • София
Имат 25% намаление на избран продукт при пазаруване онлайн, но се регистрираш за ваучера

За кой магазин става въпрос?

# 96
Можеш да го ползваш за пазаруване онлайн.

# 97
  • Пловдив

Аз се регистрирах, даже направих една поръчка. Получих няколко имейла, но ваучер нямам за 25%.

# 98
Аз също си чакам утре поръчката....не съм ползвала 25 процента за една покупка....но имам безплатна доставка която важи до началото на май.После става много тази доставка..6 лева мисля за страната.Утре ще пиша впечатления за доставката си Laughing Laughing Laughingвесел ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
Разглеждах намаленията на ХМ но намалените тениски изобщо не ми допаднаха. Няма май да съм им фен за сега.

# 100

Аз се регистрирах, даже направих една поръчка. Получих няколко имейла, но ваучер нямам за 25%.

аз първо се регистрирах за бюлетина и получих мейл с код за отстъпка
пуснах една поръчка и с кода се намали цената с 25%, а и с безплатната доставка сега си е супер
да видим кога ще дойде..

# 101
аз съм регистрирана отдавна за бюлетин, явно затова не ми се полага код  Rolling Eyes

# 102
аз съм регистрирана отдавна за бюлетин, явно затова не ми се полага код  Rolling Eyes

регистрирай се с друг мейл

# 103

За ваучера трябва отделно да се регистрираш. Пробвай тук
http://www2.hm.com/bg_bg/customer-service/newsletter.html

# 104
Аз се регистрирах и получих код, но не е нужно да го използвам веднага нали , в смисъл не е активен само примерно днес или нещо такова ?

Общи условия

Активация на акаунт