Намаления лято 2015

• 148 524
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
Здравейте, този петък и събота ще  има 22% намаление в Хиполенд.Лошото е ,че важи за пазаруване с някакви карти Хипо + ,а аз нямам такава Sad
това за всички стоки ли важи, защото в сайта на Хиполенд нищо не ми излиза?! newsm78

# 78
Здравейте, този петък и събота ще  има 22% намаление в Хиполенд.Лошото е ,че важи за пазаруване с някакви карти Хипо + ,а аз нямам такава Sad
това за всички стоки ли важи, защото в сайта на Хиполенд нищо не ми излиза?! newsm78
Ако си редовен клиент на магазина,можеш да си направиш такава карта и получаваш 5% отстъпка,ако надхвърлиш 100 лева.
В момента има промоция,която свършва на 23 април.

# 79
  • София

http://www.hippoland.net/news/specialno-za-velikden.html

Бллагодаря за инфото за Техномаркет!   bouquet

# 80
Дали ще има и други неща, освен посочените в брошурата
Моля някой ако ходи до Техномаркет през деня, да каже има ли намаление на перални АЕГ  Praynig Че аз чак след работа ще ходя  Tired

# 81
  • София
Lost, аз ще ходя в обедната почивка и ще ти проверя.  Hug
От утре ще има и намаление в Технополис. Очаква се около 10-12 % на всичко, но не е официално обявено все още. Знам от приятел, който работи там.  Heart Eyes

# 82
Благодаря много !   bouquet Явно са решили да е от днес Wink http://www.technopolis.bg/

# 83
Моля, ако някой ще ходи в Техномаркет да провери дали телефон Леново А6000 е намален  Praynig и с колко  Praynig Hug Hug

# 84
  • София
Здравейте отново,
Lost, пералните на AEG са намалени между  и 12 и 20%, бяха около 6 модела.
Телефоните Леново са намалени 3-4 % не всички модели. По-изгодно е да пазаруваш в телефони в Технополис - там всичко е на 10%.
Имейте предвид, че в Техномаркет не всички артикули са с намаление.  Praynig

# 85
Цените им в брошурата са надути и после са написали нормалната цена с мн по-малък % намаление от обявеното  Rolling Eyes

# 86
  • Пловдив
Е...нищо ново...винаги така правят ooooh!

# 87
някой хубав блендер за 40-50 лв?

# 88
Cesari, благодаря ти!   bouquet Heart Eyes

# 89
  • Варна
И каква е идеята тогава да ги намалят. А някой дали знае дали има сокоизстисквачки?

Общи условия

Активация на акаунт