Намаления лято 2015

• 148 519
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
В Cropp (да, знам, малко странна марка  Joy, но купувах подарък) има промоция - при покупка на 2 неща, по-евтиното (разбира се) ти е на половина Simple Smile just in case  Wink

# 61
Мерси много за инфото,в Дебенхамс горе долу на какви цени са?
А в H&M бях в мола на Цариградско,но не видях якета  newsm78
В Ризървд също на Цариградско харесах много едно яке,но е 60лв. уж са намалени,но са си скъпички,иначе не са лоши дам.
На 50% бяха, но цена не запомних. Само един модел е, много са хубави, но ми се струва, че бяха над 40 лв.
В различните Х§М-и имаше различни якета на промоция.

# 62
Devil_Rose, а има ли момичешки якенца? Аз уж онзи ден бях там, а не видях...да не казвам, че в Кенвело изобщо не открих детската секция Thinking
Кенвело вече няма детски стоки.

# 63
  • В полите на Витоша :)

Тези якета са на цена 20лв. в момента в H&M, купих този модел, но в оранжево на сина ми от Варненския магазин. Много е хубаво. Също и комплект летни дънки с тениска за 17.90, има много свежи цветове и няколко тениски.
Дадоха ми ваучер за 10лв., но той е само за периода 13.04.-19.04., не може да се ползва същия ден.
В Кенвело има ли хубави дамски дънки, гледам, че са на -50% ?

За каква сума ти дадоха ваучера? Аз днес пазарувах за почти 40 лв и не ми дадоха Sad

# 64
  • София
За сметка над 50лв. дават ваучер в Н§М.

# 65
Има ли въобще някъде намаления на дамски дрехи - в Калиопе, Бершка, Зара? Останало ли е нещо?

# 66
Има ли въобще някъде намаления на дамски дрехи - в Калиопе, Бершка, Зара? Останало ли е нещо?

на места има промоции на новите колекции, но намаленията са малки

# 67
  • София
Здравейте, този петък и събота ще  има 22% намаление в Хиполенд.Лошото е ,че важи за пазаруване с някакви карти Хипо + ,а аз нямам такава Sad

# 68
Търся намаления на столчета за кола от 15 до 36 кг. Ако сте виждали..... Hug

# 69
Дами!
Великден почти наближи а още няма никакви намаления. Sad
Защо?

# 70
  • Бургас
Някой знае ли каква е тази карта Хипо +?

# 71
  • София
Някой знае ли каква е тази карта Хипо +?
http://www.hippoland.net/hippo-plus/

# 72
  • София
Дами, обърнали ли сте внимание, дали в магазините на Мусете има някакво намаление.  Hug

# 73
  • Бургас
nucito_86,благодаря!
Помислих че е някаква нова.

# 74
  • 1st floor
В Cropp (да, знам, малко странна марка  Joy, но купувах подарък) има промоция - при покупка на 2 неща, по-евтиното (разбира се) ти е на половина Simple Smile just in case  Wink
Какво й е странното на марката? newsm78 Аз много обичам да влизам там, доста неща имам от тях! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт