Намаления лято 2015

• 148 492
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
В Малечко има 15% намаление на всички колички и столчета за кола - от утре до сряда.

http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=834&lang=1

Peace

# 46
  • София
Техника изгодно - онлайн, не знам какво изобщо им дебнете намаленията на Техномаркет и Технополис.

Нещо конкретно ли имаш предвид и ако да, моля, сподели. Техника съм пазарувала само от Е- маг и повече никога и нищо няма да купя от тях.

# 47
Имам предвид да, но и по принцип го казвам. Емаг не е единственият онлайн магазин.
Потърси си това, което ти трябва в Pazaruvaj, ще ти излязат поне 7-8 онлайн магазина с отзиви и рейтинг от клиенти.  Peace

# 48
  • София
Нахълтвам с едно  въпросче,дали някъде има намаление пролетно/есенни якета за момчета?
Търся на моя син/6г/ яке за сезона и попадам само на едни якета от по 60лв.,което ми се вижда много за такъв тип яке.Идеи къде да проверя?

# 49
Нахълтвам с едно  въпросче,дали някъде има намаление пролетно/есенни якета за момчета?
Търся на моя син/6г/ яке за сезона и попадам само на едни якета от по 60лв.,което ми се вижда много за такъв тип яке.Идеи къде да проверя?
Привет Simple Smile
в ХМ в момента тече Великденска оферта на якета за по 20лв.бройката. Аз на моя му взех едно размер 92 . Но имаше.и от всички възрастови групи  Peace нагоре

# 50
Освен в ХМ, в Дебенхаимс имаше момчешки якета, но бяха по-скъпи.

# 51
  • I want it all and I want it now.
В Reserved имаше миналата седмица якета .

# 52
  • Бургас
Привет Simple Smile
в ХМ в момента тече Великденска оферта на якета за по 20лв.бройката. Аз на моя му взех едно размер 92 . Но имаше.и от всички възрастови групи  Peace нагоре

Кои якета са по 20лв. в H&M?

# 53
  • SOFIA
Търся си черно кожено яке, не е задължително да е от естествена кожа, а с хубава изработка?? Нещо подобно  newsm78

Аз си купих същото от Зара.Не е от естествена кожа, но е мн.ефектно.Провери там. Peace

# 54
  • София
Мерси много за инфото,в Дебенхамс горе долу на какви цени са?
А в H&M бях в мола на Цариградско,но не видях якета  newsm78
В Ризървд също на Цариградско харесах много едно яке,но е 60лв. уж са намалени,но са си скъпички,иначе не са лоши дам.

# 55

Тези якета са на цена 20лв. в момента в H&M, купих този модел, но в оранжево на сина ми от Варненския магазин. Много е хубаво. Също и комплект летни дънки с тениска за 17.90, има много свежи цветове и няколко тениски.
Дадоха ми ваучер за 10лв., но той е само за периода 13.04.-19.04., не може да се ползва същия ден.
В Кенвело има ли хубави дамски дънки, гледам, че са на -50% ?

# 56
  • София
Това е хубаво да,ще отида днес пак да го търся,може би не съм догледала.

# 57
hetera якетата поне в Варна бяха на две места - на един щендер с други дрехи/тениски, панталони, ризи/ и забутани на друг между едни суитчери отдолу. Не са лесни за откриване  Mr. Green

# 58
Момичета, намерих големи намаления на детски къси панталони  в един сайт, но се чудя стоките качествени ли са, след като са на такива цени? Някой пазарувал ли е от там, знае ли как стоят нещата с доставката : http://www.sportrespect.com/promo#wholesale  ?     Thinking

# 59
Devil_Rose, а има ли момичешки якенца? Аз уж онзи ден бях там, а не видях...да не казвам, че в Кенвело изобщо не открих детската секция Thinking

Общи условия

Активация на акаунт