Намаления лято 2015

• 148 499
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
Намаления около Великден? Трябва да има, поне за разни уреди или стоки за бита.

# 16
  • София
Мерси за темата  bouquet
В Sky city center на партера има намаление в адидас между 15-50% ако някой се интересува.Валидно е до 14.04.Това е по повод Великден Simple Smile

# 17
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

Хубаво би било за Великден да има някакви намаления,но днес в The Mall не открих такива.

# 18
В Комсед, в Скай сити, пролет правят добри наналени, но не знам тази година дали ще обявят.

# 19
Хайде и аз тук да чакаме заедно великденските намаления

# 20
И аз чакам на електроуреди...ама...

# 21
  • София
Сппред мен не е нормално да не са почнали великденските намаления още. Коледните почват от ноември:)

# 22
  • Пловдив
Здравейте!
На последната страница в каталога на НМ пише, че от утре при покупка на 50 лв се получава ваучер за 10 лв. http://catalogs.hm.com/HMPlayfulSpring/BG
Някой знае ли, дали тези 50 лв трябва да са с неща от каталога или няма значение?
Искам да напазарувам бебешки дрешки и се чудя има ли смисъл утре да се разкарвам или да си чакам други намаления.

# 23
  • София

На последната страница в каталога на НМ пише, че от утре при покупка на 50 лв се получава ваучер за 10 лв. http://catalogs.hm.com/HMPlayfulSpring/BG
Някой знае ли, дали тези 50 лв трябва да са с неща от каталога или няма значение?

Каквото решиш пазаруваш и на касата ти дават ваучер за 10лв., който ще можеш да ползваш в определен период от време (миналия път беше за след около 2мес.).

И аз имам нужда от намаления в техно- магазините.  Crazy

Благодаря за темата!

# 24
  • Пловдив
Каквото решиш пазаруваш и на касата ти дават ваучер за 10лв., който ще можеш да ползваш в определен период от време (миналия път беше за след около 2мес.).
Много ти благодаря! Утре отивам на шопинг Simple Smile
Ваучера от 10 лв се ползва от 13.04 до 19.04, ама мен ме устройва.

# 25

От 1.04. до  14.04. Технополис  прави намаление на определени електроуреди.

# 26
Не виждам нещо кой знае колко различно от стандартните им промоции

# 27

От 1.04. до  14.04. Технополис  прави намаление на определени електроуреди.

Това мисля е новия им каталог. Миналата година почти цялата им стока беше намалена, дано тази година даима пак, че и аз чакам за един фритюрник  Rolling Eyes

# 28
Не виждам нещо кой знае колко различно от стандартните им промоции
Не съм гледала брошурата им или сайта им, просто чух реклама по радиото. Останах с впечатление, че допълнителна промоция. Извинявайте, ако съм ви подвела.  bouquet

# 29
Запис   bouquet
Харесала съм няколко бебешки колички и чакам намаление в някой от детските магазини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт