Намаления лято 2015

• 148 583
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
kopche, на мен пък ми трябват талони за ХМ и имам 3 торби с дрехи Simple Smile ако ги занеса 3те само 1 талон ли ще ми дадат или трябва да ги нося една по една, за да взема 3 талона? Simple Smile
Можеш да занесеш до 2 торби наведнъж. На 1 торба - 1 талон.

# 136
  • Pleven, Bulgaria
В Сердика ще има Черен Петък
https://www.facebook.com/serdikacenter.bg/app_522751281091210

# 137
15% отстъпка при покупка на 2 продукта за тяло в Douglas - до 30.04. с карта More (The mall)

# 138
Devil_Rose, на ул. Цар Шишман в посока Народното събрание от лявата страна има един малък магазин за чанти. Малко са скъпички (големите са между 40-60 лв., средни по 20-30 лв.), но са супер качествени. От няколко години само оттам си купувам чанти и нито една не е мръднала. Simple Smile
И аз! И аз! И продавачката е много готина!

# 139

Точно влязох да напиша  Mr. Green Аз чак тази сутрин по радиото разбрах Simple Smile

# 140
Devil_Rose, на ул. Цар Шишман в посока Народното събрание от лявата страна има един малък магазин за чанти. Малко са скъпички (големите са между 40-60 лв., средни по 20-30 лв.), но са супер качествени. От няколко години само оттам си купувам чанти и нито една не е мръднала. Simple Smile

Здравейте,
къде точно се намира този магазин за чанти? На кой номер на Шишман или поне между кои преки е?  bouquet

# 141

Здравейте,
къде точно се намира този магазин за чанти? На кой номер на Шишман или поне между кои преки е?  bouquet
Между Славянска и Иван Вазов, ако не се лъжа

# 142

Здравейте,
Между Славянска и Иван Вазов, ако не се лъжа

Благодаря ти! Ще го потърся Simple Smile

# 143
  • София
 Чантите да не са на David Jones?Тези цени с намаление ли са?

# 144

Точно влязох да напиша  Mr. Green Аз чак тази сутрин по радиото разбрах Simple Smile
Някой може ли да копира кои магазини ще участват?

# 145
  • Перник
В магазин Зора има онлайн акция от 18 до 24
https://zora.bg/

# 146
Момичета, не знам доколко е уместно да питам тук, но случайно да сте срещали велосипеди на намаление? Ще ви бъда благодарна, ако споделите. Simple Smile   bouquet

# 147
И ако може отзиви за хубаво детско колело с помощни гуми за 4-годишен. Още не може да кара, на триколката така и не й свикна.

# 148
  • София
Сердика май ще копират намаленията от The Mall от миналия петък. Това е добре, че тогава не се добрах до мола  Mr. Green

Някой да е обърнал внимание миналия петък в LC Wikiki дали бяха намалени шлиферите, че си бях харесала един розов.

Видях, че в Humanic ще има -20%. Дано да има някои читави обувки на нормална цена.

# 149
  • Пловдив
И ако може отзиви за хубаво детско колело с помощни гуми за 4-годишен. Още не може да кара, на триколката така и не й свикна.
Нашето е такова , много съм доволна , кара го без проблем от 3,5годишен

http://www.topmarket.bg/product/75426/velosiped-sprint-bg14ch-ev … ini-16-green.html

Общи условия

Активация на акаунт