Отговори
# 285
  • ВАРНА

Честит празник на всички именници днес!
Стискам палци на всички момичета, които са на преглед утре  Wink Peace
Хубава вечер

# 286
Честит празник на всички, които празнуват на този хубав празник!  bouquet

И се почерпете и за мое здраве, че днес помъдрявам с една година!

Скрит текст:

# 287
Честит празник на всички  bouquet
S@NDR@ да си жива и здрава  bouquet
Успех на момичетата утре, които са на преглед Peace Ще чакаме хубави новини.
Понеже утре ще ходя да си пускам стандартните кръвни по ЗК, реших и да пусна и някои други. Имам питане към тези, които си правеха изследвания за токсоплазмоза и хламидии. Какво точно си пуснахте, гледах сега в списъка на бодимед и има няколко показателя, които изследват и ми стана каша Rolling Eyes Може ли малко помощ, всичко ли да пусна:
Chlamidia trachomatis IgG, Chlamydia trachomatis IgA, Chlamydia trach.-директен. Chlamydia pneumonia+trachom

Herpes simpl. 1&2 IgG

Toxoplasma gondii IgG Ab, Toxoplasma gondii IgM Ab*

Благодаря предварително Hug

# 288
Сaндрa, Честит Рожден Ден!!! Дa си живa и здрaвa Wink
Aз имaм чaс зa др. Гaневa в 10.30 Simple Smile ще се рaдвaм aко се зaсечем Simple Smile)))

# 289
Честит празник на носещите имена на цветенца, храсти и дръвчета, както и на всички други празнуващи! S@NDR@ честито и на теб   bouquet
Аз 2-3 дни бях болна с температура и здраво се бях ошашкала, но вече съм по-добре. Невероятно, но бабешките методи помагат Simple Smile
Стискам палци на всички на преглед утре и да се отчетат с добри новини.
Хубава вечер!

# 290
Здравейте и честит празник на всички именяци Simple Smile
Аз не съм писала скоро, но редовно ви чета. При мен засега всичко е наред, на 17 съм във Фемина за БХМ скрининг. Надявам се да разбера пола....
Момичета аз нямам никакви неразположения, но коремът ми вече е огромен. Никой не ми вярва, че съм в 10 седмица, изглеждам като в 20. Аз си го обяснявам с това, че ми е втора бременност в рамките за 5 месеца.... newsm78

# 291
  • Sofia
Честит рожден ден, Сандра! Честит имен ден и на всички цветя, и други представители на флората   Simple Smile
Аз съм леко притеснена. ММ явно е лепнал вирус, цяла нощ прегръща вц-то милия, само гледах да го хидратирмоятам. После и Т вдигна... Моля се да ме подмине, тъй като уж съм много устойчива на този вид заболявания...
И моят корем вече си личи, като топчица ми е в 11г.с.... Явно си има значение коя подред бременност е.
Успех на мамите, които утре са на преглед, а също и успешна седмица. Поне ще е по-кратка  Wink

# 292
Сандра, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! newsm59  Gift

Зози, IgG - стара инфекция; IgM - нова инфекция; IgA - остра инфекция. От това, което си копирала можеш да пуснеш
Chlamidia trachomatis IgG, Chlamydia trachomatis IgA (или IgG и IgА, или IgG и IgM)
Toxoplasma gondii IgG Ab, Toxoplasma gondii IgM Ab*
Питай в лабораторията за пакетни изследвания, защото понякога така излиза по-евтино. Ако ги пускаш, успех и дано са отрицателни  Flowers Four Leaf Clover

# 293
  • ВАРНА
S@NDR@, честит ти рожден ден! Много да си здрава и щастлива! Ама тая почерпка ...  Crazy
И на мен ми личи вече много. Предната ми бременност беше преди повече от седем години, но ... много ми личи и съм започнала килца да качвам ... не ми се мисли до октомври какво ще стане.
Лека нощ от мен   bouquet отлепям в страната на сънищата

# 294
Благодаря много, ще докладвам Simple Smile  Hug

# 295
Здравейте момичета в този снежен, гаден ден. Cry
от вчера съм с ниско кръвно, чак ми се гади. Снощи изядох 2 шоколадови бонбони и една чаша фант аи се оправих, но тази сутрин съм пак така. Аз също имам коремче, но по прибрано от предния път, сега е като топка хихихи.
Успех на прегледите

# 296
С този сняг навън, да се чуди човек Коледа ли идва или Великден Simple Smile
Момичета, на мен ми е първа бременност, сега започвам 15г.с. а коремчето ми е почти невидимо, все едно съм хапнала малко повече Simple Smile а така ми се иска вече и аз да имам бременно коремче Wink

# 297
  • В къщурката на хълма на феите
нас, времето старателно се опитва да ни удави Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms а трябва да ходя до лабораторията да си взема резултатите .. и как ще стане това с детето, бедна ми е фантазията Whistling ooooh! Tired

# 298
Привет и от мен Simple Smile
Честит рожден ден Сандра   bouquet
Честит имен ден на всички цветя на патеричка   bouquet
И аз съм в 14 + седмица, което май се чете 15 г.с. и корема ми е направоооооо  preggo Килата са ми + 3 някъде вече, какво ще става до октомври идея си нямам.....макар, че си мисля че септември ще съм аз, но.....има време Wink
Хубав и усмихнат ден напук на лошото време мамита  Hug

# 299
  • София
Добрютру!
Стиснати палчета на щеревската група и на останалите с предстоящи днес прегледи  Hug
Сандра, на патеричка ти желая много щастие и слънчеви емоции  newsm27  ura
И аз май се водя в 15 седмица (14 и 3 дена какво всъщност се води, обърквам се  newsm78), нямам почти никакъв корем, за сметка на това съм си все така дежурна в банята  Sick
Желая ви успешна седмица! Добре, че ще е кратка и към края си слънчева

Общи условия

Активация на акаунт