Отговори
# 300
  • Сливен
Fenris, в 15 г.с. си. И аз съм в края на 14-та , ама гаденето не спира. Като на някои момичета коремът ми е голям за тези седмици, кг. са +3 и имам един прищипан нерв, който си ми е винаги така когато съм бременна, с баткото беше към края, с Ивайла от началото и сега пак от началото.
Хубава нова седмица  Hug

# 301
  • София
Здравейте!
Честит празник на патерица на всички, които празнуваха тези дни.
Успех на всички, които са на преглед в този дъждовен/снеговит ден.
Аз съм добре. Вече съм 11с.1д. До момента съм качила 2кг. и определено имам малко сладко коремче. Вече извадих бременните дрехи, защото не понасям копчета и колани вече. Малко са ми големички, но така се чувствам по-добре.
От снощи съм в лека паника. В четвъртък гледах 2-те деца на братовчед ми. Едната беше болна от варицела и оздравя, от вчера другата е с пъпки. Сега се моля да не съм се заразила. Никой не знае дали съм боледувала в детството, аз спомен нямам. Моето дете и 2-те на сестра ми боледуваха преди 2-3 години, аз тогава не успях да се разболея. Дано и сега ме подмине.

# 302
Стиснати палци за момичетата на преглед.
Аз съм в 14г.с.+4 дни. Имам си коремче отдавна. Като че ли не се уголемява стремглаво. И кг не качвам, което си е супер.
От 2-3 дни съм с хрема. Настинах по време на една ветровита разходка. Вече съм по-добре. Дано се размина само с хрема и дано не се зарази и малкия. Той за сега е здрав.
Следващите дни ще сме си вкъщи и към края на седмицата очакваме хубавото време, за да обикаляме по цял ден.

# 303
  • Сливен
Вики, и моята дъщеричка е с варицела, аз обаче съм я карала - пише го в детския ми картон, ако имаш такъв може да го разгледаш, в моя пише и за изкарана рубеола.

# 304
Здравейте, днес бях на БХС и ФМ. Чакам си резултатите от БХС. На ФМ докторката ми каза, че всичко било нормално, прегледа продължи около 15 минути, аз си мислех че един час ще ме гледат. Пол не можаха да ми кажат. Мислите ли, че трябва да потърся и второ мнение? Това трябва да стане до четвъртък за да съм в точните седмици.

# 305
  • София
Вики, и моята дъщеричка е с варицела, аз обаче съм я карала - пише го в детския ми картон, ако имаш такъв може да го разгледаш, в моя пише и за изкарана рубеола.
Моят детски картон е заключен в здравната служба в квартала и никой не желае да разбие един паянтов шкаф за да си ги вземем(вътре са поне 100 картона на пациентите на една лекарка, която си вдигна шапката един ден и каза, че повече няма да работи). Историята е дълга и съм го отписала този картон. Майка ми има 2 деца и не помни от какво сме боледували, питала съм я хиляди пъти. За рубеолата си я спомням, но за варицела нямам идея. Ще изчакам още 1-2 дни и ако не се опъпча, значи и този път ме е подминало. Не ми се пускат изследвания.
Ladyjj, ако нещо те притеснява, потърси и второ мнение. Някои лекари не обясняват всичко на пациента. Не знам каква е средната продължителност на прегледа, защото моят е на 22.04, но по принцип лекарят би трябвало да е видял каквото е важно за 15 мин.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 12:07 от vickityyy

# 306
Здравейте, момичета! Почерпете се за вчерашния ми имен ден и благодаря за пожеланията   bouquet

Аз от петък пак съм болна  Sad Кашлица, запушен нос, температура (сравнително ниска). Днес бях при ЛЛ и и ми изписа антибиотик - Оспамокс, Бромхексин и витамини. Съгласувах и с АГ, която одобри лечението, така че ще започвам, въпреки че хич не ми се искаше да пия лекарства  Confused

Стиснати палци за мамчетата на преглед днес  Praynig Дано всичко мине чудесно. 

# 307
Здравейте момичета,Честит Имен Ден на патерици на всички празнували вчера...
Diamond,и аз като теб се разболях... вкъщи малката ми от детската градина докара ужасен вирус, който повали нея,мъжа ми(в момента лежи с 39 градуса) и мен...аз нямам температура, но от петък съм зле...днес бях на лекар и се оказа,че съм направила остър ларингофарингит и остър бронхит, високо CRP и утайка и ми изписа  Аугументин,проспан и ефизол..ОХ,и мен ми е много притеснено,че ще го пия този антибиотик(в момента започвам 12 г.с.)...Сериозно се замислям да спра малката от градина докато родя заради тези вируси...през 2 седмици носи някой вирус вкъщи ,но как да го направя при условие ,че ако не ходи на градина ще си изгубим правата, незнам newsm78

# 308
Аз именно заради болестите няма да пускам сина си на ясла. Нито сега докато съм бременна (той още  е и малък), нито и живот и здраве бебето докато е малко. Тогава също не ни трябват болести вкъщи. Ще си ги гледам зимата, а всичко ако е наред на пролет ще го пусна на ясла.

# 309
Здравейте!
Пожелавам на всички с прегледи днес и през тази седмица само хубави резултати  newsm44

Бих искала да ви попитам дали приемате някакви витамини, освен задължителната фолиева киселина. Аз пия Огестан - само с най-необходимите витамини, които бременните трудно си набавят с храната, но тъй като в момента не мога да хапвам месо и зелени салатки (имам киселини от тях или ги повръщам), се притеснявам да не ми паднат много стойностите на желязото, което за сега е добре (по-средата на реф. стойности), но в даден момент може рязко да падне...  #Crazy

# 310
Здравейте, момичета! И аз съм с настинка или грип от миналата седмица. Дори заразих и ММ  и сега и двамата лежим и кашляме в синхрон  Sick. При нас тук е почивен ден, няма как да ида на лекар, но утре мисля да ида. И на мен като на Diamond хич не ми се взимаха лекарства, но ако утре ми изпишат, ще взимам. Аз преди такаква кашлица я лекувах с кеф  с греяна ракия  newsm78, ама сега- нейсе! Желая на всички успех на прегледите и бъдете здрави!

# 311
Здравейтее!!! Да ви се похваля, сутринта бях ня ЖК, всичко нормално и мъничето се размърда и се видя че е момИченце!!  stork-girl Много съм щастлива, вече мога да започна и с пазаруването лека полека, защото не мисля да купувам всичко наведнъж и сега като се стопли ще боядисам стаята на принцесата, тя е мъничка, но ми е единствената празна стая и мисля, че ще и пасне идеално! Стаята си има ламинат и е боядисана в бяло, защото мислех да местя кухнята там, но сега ще е детска стая.  Mr. Green А сега се чудя дали да я боядисам в розово или да сложа тапети или пък да я оставя така бяла и да запеля от онези детските стикери за стена от Джъмбо, за да и предам цвятл  newsm78 Давайте идеи!!  #Crazy Hug
Приятен следобед!!  Hug

# 312
Здравейте в този дъждовен ден,
на всички с дечица ,ходещи на градина и изобщо на всички бременни мами с 2 ръце препоръчвам Биозин мама.....аз след кошмарното боледуване края на януари ,когато се наложи и изпих антибиотика ,взимам Биозин и дори мин.седмица ,когато дъщеря ми донесе вирус и тя и баща й го караха ,но аз успях да се задържа.....
Само не знам колко време може да се пие ,трябва да питам АГ.Относно пускането на градина моята Божидара все по-рядко ходи ,за да не ме заразява и мен .....от време на време посещава градината ,а живот и здраве да се роди бебо ....съвсем няма да ходи ....веднъж в месеца може би .
Анастасия,аз мисля че ако сложиш тапети живот и здраве като стане на 2г. сладкишка се започва драскане ,рисуване по стените ,дано не е от тези деца де ,но всички минават през такъв етап ,та аз се научих да съм по-практична .....от гледна точка на чистене и поддържане!
Да оздравявате всички и да сте ок ,дано се и постопли ,че ми писна тоя дъжд и студ!

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 14:38 от ichkata83

# 313
Момичета, имам едно въпросче към мамите, които правиха ФМ и БХС в Щерев - в вдин и същи ден ли ви прегледаха на ехографа и ви взеха кръв? Питам защото аз имам час от 14.00, но преди малко влезе жената с час в 11.00 и не съм сигурна дали ще успеят да ми вземат и кръв, тъй като пред мен има още 6 жени.

# 314
Ох, влизам да Ви се оплача  Cry Излязла ми е някаква гад на микробиологията ( влагалищния секрет ) и сега ще трябва да пия АБ и някакви свещички да си слагам Sad много ми е притеснено заради тоя АБ, доктора каза, да съм спокойна, че няма да ми изпише, нещо което не е съвместимо с бременността но пусти страх....
Някой има ли го този проблем....дали ще успея да ги избия от първия път  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт