Отговори
# 345
Да се включа и аз по темата Simple Smile моя мъж сам си наложи забрана страх го е да не смачка бебето Simple Smile и упорито отказва

# 346
наложих си я защото миналата година точно след сексуален контакт имах розово течение на сутринта ,говоря за по ранните седмици и след няколко дни започна кървене ,доки каза че не е от секса а е генетично просто плода  според него не е бил здрав но аз се наплаших от тогава и реших поне до 12 седмица да изчакам този път

# 347
Ех че хубави новини днес браво на всички   bouquet

анастасия честита ти девойка  stork-girl

малачика на теб честит юнак  stork-boy

На всички болни, бързо оздравяване  Praynig
Малкия си ходи на градина....няма как....ние с ММ ходим на работа и няма на кой да разчитаме...2 пъти е боледувал досега не ме хвана....не пия нищо освен фолиевата, но ядем много плодове и зеленчуци. Преди изобщо не боледувах , малкия като тръгна на ясла и хоп и ние почнахме вкъщи, сега е по-голям може би и по рядко боледува...знам ли.

Относно прашките...аз нося , като сум бременна ги захвърлям и нося безшевно иначе после пак си нося.....може би вече окончателно трябва да ги зарежа Mr. Green

Относно секса....и аз мисля, че щом нямаш забрана няма проблеми  Mr. Green

# 348
Stalinka_89 добре дошла   bouquet

# 349
добре заварила както се казва  Laughing хвана ме срам на прегледа днес да попитам за еякулацията вътре във форумите едни казват даже е добре ,а други че предизвиквала контракции и сега размисли и страсти  Thinking

# 350
Ние правим секс, по-внимателно и малко по-рядко от преди, но ни е хубаво и нямам основания за притеснения. В началото ММ се притесняваше "да не стане нещо с бебето", ама аз го накарах да почете малко по въпроса преди да си въобразява разни неща...Еякулацията, каза моята докторка не е проблем ако и двамата нямате инфекции.
А за пазаруването, аз смятам, че няма нищо лошо да се използват дрешки от деца на приятели и роднини и сме направили следния план: месец юни започваме ремонт на апартамента и след това ще съберем дрешки и вещи от приятели и роднини. Вече имам заделени доста неща. Аз съм на 36 и повечето ми приятелки родиха наскоро, така че каквото наследим от тях ще го ползваме и ще купуваме само това, което не ни достига. И без това с ремонта ще ни заминат страшно много пари, а и раждането е 2 хиляди #2gunfire

# 351
Честито момиченце на Анастасия и момченце на malachika!

# 352
Ние с моя мъж не правехме секс откакто разбрах за бебока, макар че докторката беше казала, че няма проблем. Просто не го правехме, защото и двамата ни беше страх. Освен това един път пробвахме и голям сдух настана, не се получи просто от стрес. Онзи ден обаче и двамата бяхме в подходящо настроение и се получи. Не съм имала проблем след това. Но трябва да кажа, че внимавахме де  Grinning

# 353
Привет момичета! Честито за прекрасните новини!!!  Hug От няколко дни не съм влизала, колко много сте изписали Simple Smile цяла вечер ще ви чета. С ММ бяхме на почивка в Боровец, съчетахме я със зеленото училище на малкия за да сме наблизо Wink Изкарахме си чудесно, единия ден валя доста сняг. Пълно е със скиори и деца. Обаче явно съм се простудила от басейна и днес вече съм болна  Cry Гърлото доста ме боли и носът ми е запушен. Чувствам се зле, но какво да се прави Wink Пия само парацетамол и чайове, смуча прополки и капя капки в носа... карам на хомеопатия-коризалия и шуслерови соли. Поне нямам T. Почнах и мултивитамините за да засиля организма. Отделно си купих феро фолгамма, защото съм с анемия по принцип и нещо започнах да се уморявам често. Взех си и Диаспорал-магнезий на прах, изписа ми го д-р Ганева. Та така...пия всякакви добавки Simple Smile
Относно секса-ние сме доста по-внимателни, без излишно натоварване и по-рядко от преди. Нямам забрана за правене, но някакси ме е страх да не стане нещо.
Поздрави и прекрасна вечер  newsm76

# 354
  • София
Здравейте, мамчета. Отдавна не съм се включвала в темата, но пък редовно ви чета.
Честити момиченце на Анастасия и момченце на malachika и от мен  Hug
По въпроса с половете и аз имам новина -  ще си имаме момченцееее Heart Eyes
Моето шесто чувство през цялото време ми подсказваше, че бебчо ще е мъж и днес на ехографията за БХС доктора ни потвърди, че най-вероятно ще си имаме момченце.  С таткото сме много щастливи и вече нашия малък човек си има име Grinning  По темата за секса - ние нямаме никакви проблеми. И си мисля, че ако не е изрично забранено това означава само едно - че е ПОЗВОЛЕНО !!!!
Софи М , бързо възстановяване, мила  Hug

# 355
При нас в началото док ни каза без секс, тъй като имах леко прокървяване и отлепване на околоплоден сак. Миналата седмица каза, че може по веднъж на две седмици и двамата много се зарадвахме, но и на мен заради притеснението "да не стане нещо" не можах да се отпусна, за разлика от половинката. Все пак док каза, когато го правим да е много внимателно и нежно

# 356
*MiMiTo*, честито момченце!  stork-boy

# 357
  • В къщурката на хълма на феите
наложих си я защото миналата година точно след сексуален контакт имах розово течение на сутринта ,говоря за по ранните седмици и след няколко дни започна кървене ,доки каза че не е от секса а е генетично просто плода  според него не е бил здрав но аз се наплаших от тогава и реших поне до 12 седмица да изчакам този път
ама това трябваше да ни го кажеш по-рано Peace

аз не съм налагала вето .. предния път спряхме в началото на 9тия месец, щото мъж ми гледаше за пореде път Приятели и Рейчъл точно щеше да ражда Mr. Green Mr. Green

# 358
  • София
Ние имаме забрана за секс от самото начало  Cry Първо киста, после кървене и отлепяне на сакчето, а като питах на последния преглед, Огнянова ми каза "много ти е рано още"... Така както сме тръгнали, то ще се роди бебо, докато разрешат  Grinning

# 359
Мимито, Мaлaчикa - честити момченцa Simple Smile
Aнaстaсия, a нa теб честитa девойкa Simple Smile
Нa всички болни пожелaвaм бързо опрaвяне.
Зa прaшките - не нося от години. Имaм ги в гaрдеробa, но сaмо при нуждa. Преди ходех сaмо с тях, a сегa чaк се чудя кaк съм ги носелa... ужaс сa ми вече...
И дa се отчетa след прегледa днес - бебето е добре, отговaря си нa седмиците (14тa+4дни). Другото бебе е вече 4 см. Др. Гaневa кaзa, че много бaвно ще нaмaлее, но до рaждaнето нямa дa е тaм. Нaмaли ми утрогестaнa нa 1х2 вечер вaгинaлно. Лошaтa новинa е, че сa ми излязли генетичните изследвaния - имaм зaвишен риск от късни aборти и риск от тромбозa. Вероятно товa е причинaтa зa спирaнето нa сърдечнaтa дейност нa бебето, но не е кaтегорично сигурно. Може и генетичен дефект в рaзвитието дa е. Но зa дa избегнем рискa от спирaне нa сърцето нa второто бебе ще слaгaм инжекции фрaксипaрин до крaя нa бременносттa.
И тотaлно ме объркaхa вече с полa, нa ФМ кaзaхa зa товa бебе вероятност момче, но понеже беше 12тa седмицa било възможно дa сa подути полови оргaни нa момиченце. Днес кaзa, че е с пъпнa връв между крaкaтa, но приличaло повече нa момиче. Другия преглед кaзa, че ще е сигурно вече. A всъщност зa нaс е все тaя - кaквото тaковa, сaмо дa го износя близо до термин и дa е живо и здрaво!!!

Общи условия

Активация на акаунт