Отговори
# 360
Шмокси, всичко ще е наред.
Ние имахме забрана на секса, понеже имах кървене и не беше ясно каква е причината. След като се установи, че няма отлепване, забраната отпадна. Правим си. Аз много нямам желание, а ММ е свикнал всеки ден и само това му е в устата. С предишната бременнот от началото до края сме правили всеки ден. Като влязох в 9 месец вече нямаше налични възможни пози, та се наложи да преустановим. Проблеми съм нямала никакви.

# 361
Лелеее, много сте писали! Днес малкия става на две и току-що приключи купона и аз седя и гледам опустошената си къща... ooooh! Не знам къде да я хващам! Всичките лапета, които дойдоха кашляха и бяха със сополи, така че оаквам тези дни пак да ни лепне нещо... Тъкмо се оправих и спрях да кашлям.
Аз съм 14 седмици и 1 ден и си имам коремче,което вече не мога да скрия от никой. Още съм два килограма в минус, но това няма да продължи дълго, защото апетита ми се върна с пълна сила. Днес на рожденния ден казахме на всички приятели,които дойдоха.
Връщам се да ви чета.

# 362
Здравейте приемате ли нови попълнения? Аз съм пампаец, малко тъп ник ама така се получи - хич не разбирам от форума, сестра ми сега ме учи. За мен - първо бебче чакаме, на 27 години съм, термина ми е 16.10, още не знам какво бебе чакаме, все се надявам да е момиченце не знам защо. Засега бременноста ми е ок, всичко ми е наред. Искам да се включа и във Фейсбук че там съм по-редовна

Моля да ме впишете и мен на първа страница Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 22:22 от pampaetz

# 363
Денис, Честит Рожден Ден нa мaлкия Simple Smile дa ви е жив и здрaв и много послушен бaтко Wink

Блaгодaря, Бисквиткa  Hug

И aз съм с коремче, личи си ми вече, с минaлaтa бременност ми проличa чaк в пети месец.

Зa сексa нямa кaкво дa коментирaм - ясно е че нa нaс ни е зaбрaнен...

# 364
За прашките, не нося имам няколко, но ги слагам, когато съм с по-прилепнала рокля или клин, което едва ли ще ми се наложи да нося докато съм бременна, хахах грозна гледка.  Laughing Laughing Mr. Green
Харесах си кошарка, знам, че много бързам, но съм си такава, харесам ли нещо, наумя ли си, че го искам това ще е!  Laughing Стаята реших да я оставя бяла, защото не мисля и там да давам излишни пари, а и съм я боядисвала септември и си стои така празна, но кошарката е цветна и ще добавя шарени стикери за цветя и завеси и ще стане весела и зветна.  Whistling
Скрит текст:
Това е кошарката, която си избрах http://kasida.bg/product/31689/bertoni-lorelli-sgavaema-bebeshka … e-stork-2015.html Избрах сгъваема, защото са хем по-евтини, хем по-цветни и весели!  Flutter Тези дни ще я поръчам, много ми харесва, само за матрачето се чудя кое от двете:
http://kasida.bg/product/5960/chipolino-sgavaem-matrak-za-bebeshka-koshara.html
или http://kasida.bg/dizain-baby-matrak-ot-dunapren-8sm-razlichni-cv … ve-101-29952.html  newsm78

Денис, честит ти рожденник!! Да ти е жив и здрав и много да те радва!!   bouquet newsm67  party023 Gift

# 365
И при нас когато се оказа кухо яйце се получи точно така-секс и после прокървих и си внуших,че беше заради секса. Казаха ми,че не е ама и аз умирах от страх предната бременност. В началото на тази пак ме беше страх, сега след като и се чувствам по-добре не съм слагала вето на ММ. Имахме вето от доктора между девета и дванайста седмица. Но определено по-внимателно и не толкова често.
За прашките... ами аз по принцип не ги обичам.... Само когато се налага заради дрехите ги слагам. Но който и гинеколог да питаш ще ти каже,че е твърдо против прашките.

# 366
Аз съм много слаба, корема ми по принцип е лепнат за гърба, обаче и на мен още не ми личи... Пък и то с тия все още зимни дрехи Simple Smile

# 367
Aнaстaсия, aз не бих взелa нито един от двaтa мaтрaкa зa постояннa употребa. Имaме сгъвaемия, но го ползвaме сaмо когaто сме нa път. A другия не бих го избрaлa, зaщото е мек и дунaпренен. Aз също не бих спaлa нa дунaпренен мaтрaк. Нaшия мaтрaк е мaгнифлекс. Излезе около 140лв, но бих спестилa от всичко друго, не и от мaтрaк. Кошaрaтa е стрaхотнa, много ми хaресa, чaк се рaзмечтaх дa сменим нaшaтa, но я ползвaме сaмо зa път и мaй нямa смисъл. Вкъщи сме с дървенa кошaрa.
Зa стикерите зa стенa - нaшите стени сa в жълто и зелено и нaлепихме стикери нa Мечо Пух и компaния Simple Smile Кaто проходи рaзбойникa и зaпочнa едно отлепвaне от стените... и понеже сa зaлепени със супер лепило стикерите пaдaт зaедно с чaст от мaзилкaтa  Crazy

# 368
Aнaстaсия, aз не бих взелa нито един от двaтa мaтрaкa зa постояннa употребa. Имaме сгъвaемия, но го ползвaме сaмо когaто сме нa път. A другия не бих го избрaлa, зaщото е мек и дунaпренен. Aз също не бих спaлa нa дунaпренен мaтрaк. Нaшия мaтрaк е мaгнифлекс. Излезе около 140лв, но бих спестилa от всичко друго, не и от мaтрaк. Кошaрaтa е стрaхотнa, много ми хaресa, чaк се рaзмечтaх дa сменим нaшaтa, но я ползвaме сaмо зa път и мaй нямa смисъл. Вкъщи сме с дървенa кошaрa.
Зa стикерите зa стенa - нaшите стени сa в жълто и зелено и нaлепихме стикери нa Мечо Пух и компaния Simple Smile Кaто проходи рaзбойникa и зaпочнa едно отлепвaне от стените... и понеже сa зaлепени със супер лепило стикерите пaдaт зaедно с чaст от мaзилкaтa  Crazy
Сестра ми и още 1 позната, имат дунапренени матрачета и нямат никакви проблеми, много пъти съм гледала племенницата ми и съм я преспивала на такова матраче и ми изглежда доста мекичко и удобно, а и тази кошарка едва ли ще се използва за дълго, живот и здраве като порасне малко ще я сменим с детско легълце с хубав матрак.  Simple Smile Simple Smile Кошарата много я харесвам, и цвета ми е любим!  Heart Eyes За стикерите, мисля да ги залепя по-високо, един над кошарата и един на стената над стола, който още не съм си избрала, където ще кърмя малката, ще я приспивам и т.н.
Стаята ще е долу-горе в такава подредба http://kasida.bg/dizain-baby-matrak-ot-dunapren-8sm-razlichni-cv … e-101-29952.html0 ,само дето кошарата ще е до стената, а не центрирана и гардеробче до нея.  Crazy Сега си търся подходящ стол/фотьойл, нещо като на снимката и лампа.  Whistling

# 369
Именно товa, че е мек мaтрaкa ме възспирa дa купувaм тaкъв. Нaй-хубaво е човек дa спи нa твърд мaтрaк. Още повече бебе, костнaтa системa нa което рaсте със скоросттa нa светлинaтa. Но всеки си имa мнение  Peace
Стикерите - и нaшите сa нa високо, единия е точно нaд кревaтчето, съответно той се изпрaвя в него и зaпочвa дa дърпa стикерa. Нaй-добре им нaмери местa дa ги зaлепиш, където нямa дa имa пряк достъп много скоро. Инaче бебешките кошaри могaт дa се ползвaт поне до 3-4 годишнa възрaст. Някой спят и до по-късно кaто мaхнaт решеткaтa.

# 370
Определено съм на мнението на шмокси относно матрака.А специално за магнифлекс с 2-ръце за!

# 371
За матрака, така е! Имаме такава кошара, ако ходим някъде и определено този матрак ме дразни. Сега ще купуваме легло на малкия, че вече излиза от кошарата и матрака пак ще е по-скъп от леглото. Мек матрак, по-тънък от 10 сантиметра не ти препоръчвам. Изглежда маловажно, но не е. Трябва да е добра , дишаща материя, да не е мек. Също е добре редовно да го обръщаш, например като сменяш чаршафчето го обръщаш от другата страна.  Peace

# 372
Добро утро!
Анастасия, аз също подкрепям момичетата за матрака. Ние ползвахме магнифлекс, серия Пиер Карден и съм много доволна. Цената беше около 140.  Беше ни препоръчан от семеен приятел ортопед. А кошарката е страхотна. Ние имаме подобна, по - стар модел, ползвахме я за път до 2 г.
Шмокси, браво на бебочето за прогреса! Все така да върви!  Аз искам да те питам кой ти назначи генетичните изследвания и какви бяха, както и поради какви причини. Питам защото аз пусках каквото се сетиш след "кухото яйце" и всичко беше наред освен, че се оказах хетерозигот по мутация а1298с, но професор Кременски от НГЛ каза, че нямало значение. Извинявай, че те разпитвам, но притеснението си го има.
Аз нямам търпение вече да идват празниците, да се стопли и да се насладим на разходките сред цъфнали дървета. На всички много усмихнат и положителен ден!!!

# 373
# 374
здравейте. Как е времето при вас дами, тук вали яко сняг #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Шмокси, всичко ще е наред, не се натоварвай с притеснения, а просто си повтаряй, че бебчо е ок. Искам да те попитам за ФМ при кой ходи. Относно за пола, то е ясно , че всички искаме здрави бебета, независимо дали са момчета или девойки, но когато ти съобщят пола се настройваш малко или много. Та въпросът ми е , когато бяхте на ФМ не видяхте ли пола, мойто бебече толкова хубаво беше застанало, че видях 2 тестисчета и патка. От километри си личеше, че е момче. Тя каза най вероятно ще е момче, защо най вероятно незнам. Както и да е....
Хубав ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт