мъжа ми не иска да правим секс

• 12 178
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ако се държиш с него като с дете (визирам: "казвам му да отиде в другата стая да се наспи"), то как да се очаква той да иска да прави секс с майка си?
Отделно, преди време бях чула репликата "какъв секс с жена ми, особено пък орален, тя после с тези уста ще целува сина ми"  newsm78
Изнервеността, едва ли би ти помогнала... Нормално, в подобно състояние да обвиняваш, да наказваш, да викаш, да изискваш.. Полза- никаква (освен, мъжът ти да се затвори в себе си).
Като че ли, ще трябва да си отговориш на въпроси, свързани с теб (първо), после, на такива, свързани с вас (като двойка) и накрая- да му задаваш въпроси на него (защото, обръщайки реда, по- вероятно той да заеме отбранителна или примиренческа позиция)

# 61
  • София
И между другото, не съм фен на "изморените мъже", нито на тези, които искат деца, пък после "олеле, майко". Не съм фен и на "татковците", които смятат, че видите ли, те носят парите и не ги търси в друго. Не разбирам мъже, за които жената, гледаща децата "нищо не прави по цял ден"... Но пък трябва да си признаем, че раждането на дете е стрес, за който, ние, като майки се подготвяме месеци предварително, а и имаме заложени такива инстинкти, но за таткото е предизвикателство, а и за някои- заплаха

# 62
...Но пък трябва да си признаем, че раждането на дете е стрес, за който, ние, като майки се подготвяме месеци предварително, а и имаме заложени такива инстинкти, но за таткото е предизвикателство, а и за някои- заплаха

Ами да се подготвят и те през тези 9 месеца, достатъчно време е да свикнат с мисълта. Да ходят всеки път на ехографа, да са в течение със случващото се и накрая няма да са изненадани откъде дойде това чудо  hahaha
Ако човек е отговорен си поема задълженията и не се оправдава, ако не е, дали ще е умора, стрес, липса на инстинкти и не знам си какво, все ще намери оправдание.

# 63
Здравей, мъжът ти зодия телец ли е?  Simple Smile
ъъъ, какво против телците?  Mr. Green
А, нищо, просто питам Wink

# 64
Телците обичат секса бе, какво ги захапахте?... newsm78

# 65
Телците обичат секса бе, какво ги захапахте?... newsm78
Може би зависи от асцендента...примерно Wink  Grinning

# 66
Кой гледа детето, докато ти ходиш на фитнес и поддържаш форма?

Понеже от всичките ти постове излиза, че ти липсва само едното облекчително чукане, моят съвет е да си вземеш вибратор и да се кротнеш.

Никъде не прочетох, че ти липсват общуване, нежност, интимност, подкрепа... Ако се държиш така сприхаво и припряно-грубовато, както пишеш, нищо чудно поведението ти да убива желанието за секс, колкото и да се "нагримирваш". А като се прибави и непрекъснатото подръчкване и невротични изблици, съвсем.

Не мога да съчувствам в случая.

# 67
Най-вероятно е временно положение. На много мъже когато им е напрегнато, също не им е до сексуални подвизи. И обратното. Преди да се хвърли в леглото, твоят човек обръща ли ви внимание? Гушка ли се с бебо? Помага ли в домакинството? Моят например првеше всичко това, но подушеше ли възглавницата, край.  

# 68
Никъде не прочетох, че ти липсват общуване, нежност, интимност, подкрепа... Ако се държиш така сприхаво и припряно-грубовато, както пишеш, нищо чудно поведението ти да убива желанието за секс, колкото и да се "нагримирваш". А като се прибави и непрекъснатото подръчкване и невротични изблици, съвсем.

Да, много си права. Авторката говори само за секса, а за останалите аспекти на една истинска връзка и гък не казва.  Peace
Към авторката: например говорите ли си, гушкате ли се, радвате ли се един на друг?

Има един малко коварен момент след раждането да запазите сексуалността между вас и да не се превърните само в мама и тати...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт