Пролет пукна, майно ле, Великден дойде! 156 Американски зайци скокнаха!

• 58 222
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
и го написал даже, пък го и изпратил. препрати мейла до фирмата която го е направила единствената сървиз компания. това е един вид техен кастъмър сървиз, обслужва им клиентите.

# 556
Заради тоя малоумник вече мога да добавя към нещата, които съм преживяла и "разговор с полицаи в присъствието на адвокат".

# 557
Фея, много ми е интересно полицията и твоята фирма как постъпват в такъв случай, дръж ни в течение!
Този човек би трябвало моментално да бъде уволнен. Свързахте ли се с който там му е висшестоящ?

И дано наистина не ви се разваля пак машината  Crazy

На моята много близка приятелка тук мъжът и също разнася пици с мерцедеса. Човекът се скъсва от работа шест дни в седмицата, по 12 часа, а уикенда и пиците. Плащат сигурно повече за двете коли, отколкото им е моргиджа. Не ги разбирам, но иначе са много свестни хора и ако щете ми вярвайте - скромни. Свят шарен.

# 558
Да, каква е тая мания да карат коли, които не могат да си позволят?  Толкова често се среща, чак е тъжно :/

По въпроса със случките след пристигането: все още съм озадачена как е възможно да поставят хора в следната ситуация: дойдох с годеническа виза, омъжих се, след няколко месеца дойде зелената карта;  проблем: за да си сменя името в сошъл сървисис не ми е нужно нищо. .. за да подменя зелената карта (издадена с идеята, че ставам съпруга на американски гражданин) ми искат $400...
Естествено с мъжа ми решихме че ще изчакаме да стана гражданин и тогава безплатно ще го сменя. .. Grinning

# 559
да не ти изиграе лоша вега, ако си го сменила на едно место ( сошъл сървиз) например и не си го сменила на картата - нямам идеш колко са им вързани системите

# 560
  • Sunshine state
Леле, Фея, на каква откачалка си попаднала.  Shocked Добра реакция от твоя страна.  Peace

# 561
  • Чикаго / София
Ирка, а я кажи, по-вкусна ли е пицата доставена с мерцедес ес класа Simple Smile?

Горчив привкус ми имат на мен такива пици.

Ама да, свят шарен.   33uu

Всякакви луди има, ей. Фея напиши развръзката после.

# 562
Към момента има заведено оплакване в нашия полицейски участък. Полицаите ме посъветваха да направя ограничителна заповед, ако типът се опита отново да влезе в контакт с мен.

# 563
Айде бе девойки, ще дойде следващия Великден, ние още сме тук.

Фея, имаш ли вече ограничителна заповед? Simple Smile

Някой има ли новини от Ева, скоро се сетих за нея. Дано са добре.

Нашето бебе расте. Вече заспива сам следобед. Четем книжка и си пие айранчето в сипи къп и после заспива сам. Скоро и вечерното шише ще му махам. Кога беше бебе?  Rolling Eyes

# 564
Мишки, много бързо растат... Да ви е жив и здрав!

Нямам ограничителна заповед. Оня не ме е търсил повече. Имам само заведен полицейски доклад.

# 565
Тайничко се надявам да те потърси пак, че да има какво да четем тук Wink

А аз да се похваля - мойто малко бебче на 6 седмици е израснало с 3 инча и малко повече от 4 паунда.
Днес получих онлайн галерия със снимки от фотосесиите,които правихме по време на бременността и когато беше на две седмици мъничето... тук е доста по-различно от България. Значи плащаш си за сесията и после, за да получиш снимки в някакъв вариант, плащаш пак?  А сега, понеже стигнахме до фотографа чрез свекърва ми и тя е казала, че ще покрие всички разходи, дори не знам кое колко струва и съответно дали си струва да се поръчва. ..
Май просто ще си взема всичко на дигитален вариант и до там :/

# 566
Ружка, вероятно Агентът ще може да ти каже повече подробности, но мисля, че е до фотограф. Според мен сесията най-често е пакет, в който са включени определен вид и размер копия, които си предплатил. Понякога те снимат и плащаш само за определени кадри, носител и размер.

Да е живо и здраво човечлЕто!

Малката фръцла знае наизуст Милениното "Ха-ха" и гръмогласно се "опитва да свети като крушка", докато се къпе  Laughing

# 567
Е щом само ги пее, а не ги и опитва - всичко е наред... Grinning  #Crazy

# 568
Малкия мишок тропа с цяла длан веднъж по вратата и вика "А!". Аз от другата страна на вратата казвам, кажи "мама" и ще ти отворя. На третия път чувам "ма-маа". И така два пъти в два поредни дни. Оттогава тропането пак е съпроводено с "А!", но за всичко останало е "мам мам мам мам".   Heart Eyes

# 569
 Мишки, много сладко Heart Eyes

По - добре да не чуваме нищо за Феиния откачалко, освен че е уволнен например.
Фея, от къде се е просветила малката фръцла?

Общи условия

Активация на акаунт