Пролет пукна, майно ле, Великден дойде! 156 Американски зайци скокнаха!

• 58 219
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
МишкиHeart Eyes

Соу, пускам българска музика вкъщи. Малката фръцла най-много обича "Ха-ха" на Милена, "Водно колело" на Джендема и "Луди жаби" на Джанго Зе.

Защо ли.  Laughing

# 571
И аз с молба. На бащата на моя близка в БГ са открили рак на белите дробове, засега само по рентгенови снимки, чакат резултати от биопсия. Всякакви съвети и/или препоръки за специалисти ще бъдат хайли апришиейтид. Благодаря.

# 572
Стискам палци да не е това, знам за няколко случая на диагностициран рак на бели дробове по снимки, който в последствие се оказва или нещо друго или нищо. Бих започнала от темата във форума за рака, ако се наложи.

# 573
Мишки, надявам се да чуете добри новини.
В кой град са родителите ти?

# 574
Лени, Джейн, благодаря ви!
Джейн, за приятелка става въпрос, не са моите родители. В Пловдив са.

# 575
Лени, Джейн, благодаря ви!
Джейн, за приятелка става въпрос, не са моите родители. В Пловдив са.

Ох извинявам се, чела, недочела и аз от телефона. Ще питам моите родители за съвет, и двамата са лекари в Пловдив.

# 576
Джейн, благодаря ти много! Доколкото разбрах, снимката и биопсията е правена на Пещерско, ако има някакво значение.

# 577
Джейн, благодаря ти много! Доколкото разбрах, снимката и биопсията е правена на Пещерско, ако има някакво значение.

Ох Мишки, писах аз, писах, докато майка ми обясняваше и после ми крашна браузъра и всичко изчезна  Confused

В общи линии майка каза, че трябва да се установи дали може да се оперира ракът или не и от там на татък ще видите какви са ви опциите. Ако не може да се оперира - се започва химиотерапия.

За съжаление казаха, че не могат да препоръчат никого с чиста съвест, защото не ги познават, казаха, че няма много голяма разлика кой лекар ще изберете.

Ако изберат да се насочат към часта поликлиника, татко работи с добър специалист в Каспела, но му забравих името, той ще е един.

На Пещерско са Хирургиите, имат добри специслисти там, до скоро на баща ми един от най - добрите приятели работеше там, но той замина за Франция и сега не знам кой е...

Това е много тежка диагноза с често фатален изход, стискам всички палци да дадат добри прогнози на твоите познати.

# 578
Джейн, благодаря ти, предадох и. Засега стискаме палци и чакаме.

# 579
  • The QC to be!!!
...Това е много тежка диагноза с често фатален изход, стискам всички палци да дадат добри прогнози на твоите познати.
Зависи кой стейдж и кой от 2та вида.

Мишки нямам препоръки за лекари в Бг., но позитивни мисли за приятелката ти и семейството и.  Peace

# 580
Мишки, дано попадне на правилните специалисти! Позитивни мисли и от мен!
Фей разсмя ме!

Скрит текст:
Мацки лек отчет от мен. Вече не сме във Вегас, преместихме в Сиатъл, т.е. в Къркланд...Ще ме убият колко много ситита имат тук.
Ако помните ние бяхме дошли с работна виза и за късмет фирмата на мъжа ми се оказа в кофти финасово положение и той се оказа без работа точно докато кандидаствахме за ЗК. Върнаха ни и документите веднъж за да доизяснят каква била тая военна служба (казармата) в която бил ходил, което ни държа на тръни незнам колко време още. Както и да е, получихме я накрая леляната ЗК, поляхме я  Laughing и после се оказа че във Вегас работа за мене бол ама за него - ЙОК! След няколко месеца дигване в кредитни карти се озовахме с оферта от Сиатъл напълнихме един камион аз отстрелях последната си гей сватба във Вегас и се озовахме тук  Laughing
Това е накратко. Аз понеже не бях в настроение се бях покрила няколко месеца в неписане но сега се надявам да се поправя...Може па и да успеем да свършим темата най-накрая  Mr. Green

Не виждам много от момичетата.
Някой знае ли какво става с Ева?

# 581
Еди, как се радвам, че те виждам!

Чудесно е, че нещата при вас са се наредили. Животът обикновено намира начин да ни подбутне (или изтика най-грубиянски  Mr. Green ) в посоката, която е най-добра за нас. Толкова лични примери имам, че мога да изпиша 10 ft parchment  Wink

Желая ви много успехи на север! Нищо не е случайно.

# 582
  • У дома
Едира, само късмет занапред!

Аз пък напоследък взех да се присещам колко бяха малки децата като се включих във форума и колко са пораснали сега и ми става едно....

Малката започна училище вчера, на връх рожден ден, баткото и той другата седмица. Много късо ми се видя това лято.

# 583
Аталанта, ама много рано започвате. Нашата учебна година стартира чак на 10-ти септ.

# 584
И в чест на Едира и семейство, в Сиатълско се радваме на рекордни жеги и засушавания. Така да не им е мъчно за Вегас Simple Smile Чак днеска заваля хубаво, че изгоряхме вече...

За Ева - доколкото мога да съдя по фейсбук снимки са добре. Мишето расте и е много чаровен с едни златни къдрици.

Как го чакам вече това училище, а има повече от месец до старта на нашето. На мен много дълго ми се струва това лято, все да се чудим къде и как да го забавляваме шефа, че иначе е непоносим.

Общи условия

Активация на акаунт