Пролет пукна, майно ле, Великден дойде! 156 Американски зайци скокнаха!

  • 58 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Мнения: 8 163
Ох, ама как ги измислят тия имена?!  Laughing

Скрит текст:

# 676
  • Мнения: 512
Фея, страхотно изкарахме, макар че моят детайлен план търпя няколко промени, за да останат доволни всички. Аз съм луда глава и никой друг не може да ми издържи на обикалянето. След като им подбих петите във Вашингтон, в Ню Йорк ме отсвириха и взехме билети за hop on, hop off автобусите. Мъжете също отказаха да ходят в МЕТ Sad, а highline оставихме за последния ден, когато заваля дъжд и също се размина - просто не остана време заради по - бавното придвижване.  Затова пък си направихме спонтанна разходка в сохо, качихме се на one world trade center, вместо top of the rock и останахме много доволни. Аз се влюбих в града, както си е шумен и мръсен. Просто има много дух. Мм е ужасен и каза, че никога не би живял в Ню Йорк.
Децата се държаха геройски и двете, за голямото знаехме, че е изпечен турист, но и малкото ще обича да пътува.
И много се радвам, че открихме airbnb, направо си е game changer за пътуване с деца!
Пак много балгодаря за помощта при организацията Simple Smile

# 677
  • Мнения: 8 163
Радвам се, че ти е харесало, Джейн. Сега, като гледаш филми, чието действие се развива в НЙС, ще ти е мило да разпознаваш местата, на които сте ходили.

# 678
  • Sunshine state
  • Мнения: 12 877
Ох, ама как ги измислят тия имена?!  Laughing

Скрит текст:
hahaha
Интересно, наистина.

# 679
  • Мнения: 4 310
Ох, ама как ги измислят тия имена?!  Laughing

Скрит текст:
хаха, много гот.

каква беше историята с каната Брита?

# 680
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
Не знам на какво се дължи, но понякога като правя кисело мляко, и престои по-дълго се появяват червени пеъна по повърхността. А е органик млякото,
Това е вид бактерия но не съм сигурна дали е мухал. Ако ползваш силиконови шпатули, или дървени, смени ги със стейнлес стил, а силиконовите и дървените в кофата. Ако ползваш съд със силикон до който млякото има допир, или капачка/и, пак в кофата. Ползвайте само чисти съдове и ако се появи подобно значи имате контаминант.

# 681
  • Мнения: 17 304
Това е вид бактерия но не съм сигурна дали е мухал. Ако ползваш силиконови шпатули, или дървени, смени ги със стейнлес стил, а силиконовите и дървените в кофата. Ако ползваш съд със силикон до който млякото има допир, или капачка/и, пак в кофата. Ползвайте само чисти съдове и ако се появи подобно значи имате контаминант.
Само в стъкло е и в стейнлес стил. Дори и черпака, с който насипвам е стейнлес стил. Освен че ги мия на ръка, после минават и през миялната... отивам да чета за контаминат  newsm78

# 682
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
Този вид бактерия е еър борн също.

# 683
  • Мнения: 17 304
Или е в млякото - не всеки път ги има

# 684
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
Или е в млякото - не всеки път ги има
Ако се вари млякото преди да се подкваси, не би трябвало да е от него.  Confused

# 685
  • Мнения: 4 310
И при мен понякога има розови петна, ако млякото е седяло по-дълго. Варя преди да подквасвам и е в сттъклен буркан.

# 686
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
И при мен понякога има розови петна, ако млякото е седяло по-дълго. Варя преди да подквасвам и е в сттъклен буркан.
Затваряш ли го с капачки? Или е отворено в хладилника? При определени климати, тъй като тази бактерия е еър борн също, е нормално да се появи. Като живяла на тропически климат в щатите, ние никога не затваряхме бурканите в хладилника, не сме имали от тези петна, но в Бг. ни се е случвало да ги имаме при затворени купи.

# 687
  • Мнения: 4 310
 бурканите прибирам затворени в хладилника.

# 688
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
не бих твърдяла със 100% сигурност, но може да е Serratia Marcescens Bacteria

# 689
  • Мнения: 4 310
не бих твърдяла със 100% сигурност, но може да е Serratia Marcescens Bacteria
някоя зла бактерия ли е или е ок да си я отглеждаме и храним с домашно мляко?

Общи условия

Активация на акаунт