Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 28 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен / София
Керем е толкова смешен, чак жалък....как не вижда, че само той се радва  на предстоящата сватба....

# 91
Олеееееее Дафка отвратително грозна.....

# 92
Няма ли да има справедливост за Къймет...Стига е редила съдбите на децата си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 93
Керем е толкова смешен, чак жалък....как не вижда, че само той се радва  на предстоящата сватба....
Аз пък го виждам като един пикльо.

# 94
  • Керодиспансера
Елиф стига е питала Кой си ти  ooooh!

# 95
  • Керодиспансера
Аз пък го виждам като един пикльо.
и един глезльо, дето Каймет му даде криле #2gunfire

# 96
Елиф се съгласи за училището! Laughing

# 97
Султан и тя отврат....аман вече от дъртофелници, които се месят в живота на децата си....

Ох горкия Кахраман  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 98
оХ ГОРКИЯТ, не го поканиха вътре. Много са невъзпитани.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 99
  • в подножието на планината
Оф, тия ни дадоха малко надежда в началото и сега вече ни вадят душите с памук... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Джанан мина в отбора на майка си и баща си... ooooh! и тя ще им помага сега да правят мръсно на Кахраман... ooooh!

# 100
Керем е толкова смешен, чак жалък....как не вижда, че само той се радва  на предстоящата сватба....

Ама така ми се иска Елиф да откаже, но няма да стане тази вечер....
Много горда, чак до глупост....Ама ако нарани Кахраман, искам тя да страда, за да се осъзнае.....

# 101
оХ ГОРКИЯТ, не го поканиха вътре. Много са невъзпитани.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не невъзпитани ами прости !!!!  #Cussing out
Къймет продължава с мръсотиите ,как суче -лъже и се прави на света вода ненапита.Много ме дразни !!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
От Дафка-чафка ми става зле ….

# 102
Оф, тия ни дадоха малко надежда в началото и сега вече ни вадят душите с памук... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Джанан мина в отбора на майка си и баща си... ooooh! и тя ще им помага сега да правят мръсно на Кахраман... ooooh!

Толкова е лукава Шюкран...нямаше начин да не стане така..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 103
Не невъзпитани ами прости !!!!  #Cussing out
Къймет продължава с мръсотиите ,как суче -лъже и се прави на света вода ненапита.Много ме дразни !!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
От Дафка-чафка ми става зле ….
Къймет какво баламоса Зия бей

# 104
  • Керодиспансера

Само си помисли, Елиф, някога ти,аз и Топрак

Общи условия

Активация на акаунт