Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 29 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • в подножието на планината
Лека нощ, момичета! Hug

Аз трудно ще заспя след серията, но ще се опитам все пак... Laughing

# 211
  • Плевен / София
Жалко, че Нерви не видя Кахраман на яхтата усмихнат с черни очила....жалко, че не мога да правя гифчета....веднага махам разплакания Кахраман и слагам този с усмивката....че много мъчно върви любовта.. Crossing Arms

# 212
  • Плевен / София
Къймет от много време си е заслужила изгонването....сега е ред на Дефне...но преди това да върне пръстена символ на майчинството....да видим дали Зия бей ще и каже "казъм"....това нали е "дъще"....

# 213
# 214
# 215
Къймет от много време си е заслужила изгонването....сега е ред на Дефне...но преди това да върне пръстена символ на майчинството....да видим дали Зия бей ще и каже "казъм"....това нали е "дъще"....

Да казъм е дъщеря....
Но аз очаквам Дафка да го върне, а не Зия бей да го поиска. Но едва ли.....Тази бецветната няма да се признае за победена.....
Халал да й е пръстена, само да освободи Кахраман от присъствието си, пък ако ще се хвърля в Босфора да се хвърля....хич няма да ми е жал за нея.....За Къймет, Невал и Султан също.....

# 216
  • Плевен / София
Ани, Дефне е змия.....те лесно не умират....даже и като им свърши отровата.....

# 217

Аз още не съм заспала естествено... Mr. Green та си мисля ...Къде се дяна Айшето?... newsm78

# 218
Тази змейца със сигурност скоро ще се върне ,много ми се ще Кахраман да и разкаже играта ! Mr. Green
Целувката беше най-хубавият момент от серията,а изгонването на Къймет ме изпълни ….

# 219
  • Плевен / София
наистина Айше...в тази серия я нямаше......може да си намерили работа... Joy Joy Joy

# 220
наистина Айше...в тази серия я нямаше......може да си намерили работа... Joy Joy Joy
Е, па тия се настаниха в дома й и прогониха момичето... Mr. Green бива ли такова нахалство... Joy Joy Joy

# 221

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 00:47 от MAMA-AN

# 222
Е, па тия се настаниха в дома й и прогониха момичето... Mr. Green бива ли такова нахалство... Joy Joy Joy

Кахраман може да купи нова къща, която Дафка не я знае и там да се настанят.....
За колко неща имат да си говорят Кахраман и Елиф...... Hug Hug Hug Hug Hug

# 223
  • Плевен / София
Ани страхотен колаж....дано видим и други целувки....
Скрит текст:
лека нощ....

# 224
Тази змейца със сигурност скоро ще се върне ,много ми се ще Кахраман да и разкаже играта ! Mr. Green
Целувката беше най-хубавият момент от серията,а изгонването на Къймет ме изпълни ….

Дори и да се върне, важното е, че сега на бегом се изнесе....така се изнизват престъпниците...тайно от всички.....Ах вещицата мръсна....Много ми се иска Кахраман да й разкаже играта, но той не е такъв човек и ще я пожали навярно....
Но поне да й каже, че тя не може да е майка.......Че е една лъжкиня и интригантка.....

Общи условия

Активация на акаунт