Пролет вън настана, време е да бъда мама! Бебеправене 2015 - тема 108

• 29 283
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Kalina_87 аз си взех тест oview и тъй като, съм на работа,а не ми беше удобно да го правя в работата го използвах в 18.00 часа. Знам че трябва по рано,но нямаше как. Спирах пиенето на вода от 15.00 часа и като цяло гледах през деня да не пия много вода.  Правих теста от отрицателен до отрицателен и видях две еднакво наситени черти въпреки, че го правих по късно през деня. Успех  Hug
Атланта дано всичко се нареди Peace
Йоли и аз съм се огледала във вечерната иглика ако този месец не се получат нещата. newsm78

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 14:13 от anastasia_81

# 91
Ще ви послушам и още утре сутрин,ако не е дошла лелката ще се тествам пак и ще ви пиша! Дано да е хубав резултата!  Praynig Рядко се случва да ми закъснее , даже последните 3 месеца ми идваше с ден-два по-рано ! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 14:05 от petya_g_

# 92
Анелия, мисля, че са ок резултатите. По-скоро залагам на ранна овулация, тъй като съотношението е правилно.
Джинджър... тези стойности мисля доказват овулация. Може и да са по-високи, но О е имало, дано сте я хванали. Пиши след прегледа.

# 93
  • От Луната
Анастасия, 18часа не е късно за теста Wink
Петя,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Анелия, не разбирам, но изглежда като да са в норма. Все пак ФСХ е височко по мои наблюдения, обаче това явление е масово ...  newsm78
Арланта,  Hug Hug Hug

# 94
Добре дошли на всички нови момичета Simple Smile Дано да е за кратко Simple Smile

Петя - чакаме добри новини Simple Smile
Атланта - дано по - бързо се изчистят неуредиците
Kalina_87 - аз моите тестове ги правех около 5 на работа, не е мн удобно да се затвориш в офисната тоалетна за 7-8 мин, ама ...  Blush
Анастасия - трудно се чака от О до тест, гледай да си ангажирана с някакви задачки, че все пак да не мислиш само за това, въпреки че е мн трудно... аз тест направин на 3-ти ден от закъснението, но някак знаех, че се е случило - зацапа ми еднократно денят преди датата за М и даже си помислих, че и този месец не е станало, но като не ми дойде и до следващата вечер, вече се усъмних  Grinning

# 95
Съни, ти кръвен тест прави ли си? (не че дава толкова по-голяма гаранция де)  Simple Smile

# 96
Облаче - не, не съм, замислих се дали да не направя, но засега се отказах, ще говоря довечера с АГ-то и ще видя какво ще каже.
От всичко, което изчетох последните месеци, разбрах, че болката в гърдите не е показателна винаги. Стискам палци всичко да е наред този път при теб до термин  newsm17

# 97
Облаче, аз съм в четвърти месец и още не са ме заболяли гърдите. Да не говорим, че нямам пукнат друг симптом. А бебето за момента е много добре. Не го мисли, всичко ще е наред!  Hug

# 98
Ох благодаря ви за куража. Дано този път всичко е наред  Praynig

# 99
Облаче, всичко ще е наред!  Hug

# 100
Атланта идват ми много лоши думички на устата. То Далай Лама да си пак ще се изнервиш от толкова връщания, искания и неуредици. Силни прегръдки, дано скоро мирясат от фонда и ви одобрят  Hug Hug Hug
Скитър дано всички имаме толкова блага бременност като теб  Heart Eyes
Анелия защо да си разочарована, изследванията са ти добри. Може пак да пуснеш LH и FSH, за да видиш дали е инцидент. Успех този месец!
Анастасия някой момичета обръгват с времето и вече не се вглъбяват толкова много, при други всеки месец е влудяващ. Разсейваш се с работа, хоби, ТМ, приятели, пътувания и т.н.
Облаче кураж мила, всичко ще е наред този път  Hug
Джинджирнисичък е прогестерона, ако си засякла точно О, със следящия лекар може да го обсъдите евентуално да ти предпише прогестеронов препарат за ледващия цикъл.

Най-после пролетта разцъфна и ми става едно по-ведро на душата  Flowers Sunflower Следващият вторник съм при Шефкетова да видим фуки и матрак и да видим как ще процедираме този месец, дано ме забремени на изпроводяк, че нали излиза майчинство от 20 април.

Прегръдки момичета, дайте повече положителни тестчета да пълним темата!   bouquet

# 101
  • От Луната
Майче, дано дано  Praynig ... на изпроводяк, може да лисне едни води  Mr. Green Ужас, днес съм в потресаващо добро настроение, въпреки лошия пролактин на ММ! Ще се борим пък!  Crazy

# 102
Благодаря ви, момичета!

Майче, дано те забремени, от сърце ти желая!

Дано се оправят нещата при нас. Аз ще пусна и оплакване в "Щерев" срещу некоректно свършената работа. В понеделник щели  да го гледат на управителен съвет и да помогнат с каквото могат...

# 103
Йоли, радвам се да те "видя" в добро настроение  Hug

Днешния тест за О го броя "почти положителен", даже може и да е съвсем положителен (тестовата на цвят го докарва, но е много по-тънка от контролната), ще видим как ще е утре newsm78
Измъчих го тоя моя мъж, видях аз подобрение в спермограмата и сега ще го побъркам  Crazy

# 104
Натискай го, Нения, да види какво е зор  Mr. Green
Атланта, гуш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт