Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са промените във формата на детските сборници?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени децата по време на изпитите?
Какви са препоръките за подготовка на децата за изпитите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са промените във формата на детските сборници?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени децата по време на изпитите?
-
Какви са препоръките за подготовка на децата за изпитите?
-
Какви са предизвикателствата при класирането на учениците в училище?
-
Какви са процедурите за записване в училище в България?

), наслаждавайки се изцяло на тийнейджърството си и в 12-ти клас още да не знае дали и какво ще прави нататък? Не мисля, че неориентираността в 7-ми клас е много страшна. Досега не са учили задълбочено почти никоя наука и е нормално да не знаят. Засега е достатъчно да знаете дали предпочита математика, за да се ориентирате към такова училище или иска конкретен език. Ако и това не е ясно, пак можете да се целите в езикова гимназия или някой бивш техникум (има доста добри варианти). За мен средата и пленяващите учители са определящи. А тези неща ги има в "елитните училища"(колкото и да не обичам това определение).

Сега разглежда 24, там където се затрудни. Пак благодаря.