СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 488
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
  • София
направете я сега, защото два дни преди изпита ще се сети половината училище. Не се знае дали на вратата ще ги посрещат учители от тяхното училище или квестори от други училища.

# 736
А пък служебните им бележки бяха залепени с тиксо по чиновете, пак със същата цел.

Какви са тези служебни бележки и кога се издават?

# 737
  • Пловдив
Жасмин
до 15 май трябва да им раздадат едни листове, на които пише трите имена, ЕГН, входящ номер и в коя стая  са разпределени за двата изпита по БЕЛ и МАТ. То във вашето училище предполагам има 1-2 паралелки, та 4 стаи ще са им достатъчни, но в нашето са 8 паралелки ... Само не знам дали и на другите 3 НВО-та ще са пак в същите стаи или ще им правят друго разпределение.  newsm78

# 738
.  

G..D.., сама знаеш, че желанията не се редят според резултатите от изпитите и според статистиките, а според желанията на детето/семейството. От резултатите зависи само броят на желанията в заявлението.  Peace

Абе така е, ама в наше село 20 и нагоре паралелки...... някак множко ми се видят

# 739
  • Пловдив
.  

G..D.., сама знаеш, че желанията не се редят според резултатите от изпитите и според статистиките, а според желанията на детето/семейството. От резултатите зависи само броят на желанията в заявлението.  Peace

Абе така е, ама в наше село 20 и нагоре паралелки...... някак множко ми се видят

Множко си е, но при бал над 30. Иначе е добре човек да се подсигури. Въобще не се знае откъде дебне изненадата.

# 740
  • Пловдив
По-добре 20, отколкото 5 и да се окажеш извън класирането.  Peace

# 741
Мерси много, dundi73!
При нас са 3 паралелки седмокласници.
Наближиха си тези матури, 25 дни до първата.

# 742
От вчерашната родителска среща казаха, че личната карта е задължителният документ за матурите, бележникът не ставал. Друго нищо ново не научих. За разни оценки се осведомих, някои в положителна посока, други в отрицателна, двойка по трудово, и това трябва да се оправи, не, че ми пука колко точно има, да е над 2 само.
Излезли са разпределенията по зали на талантливия химик. В 130-та зала са деца с малко име с буква преди Н, в 601 следващите. Имената с буква Н са и в двете зали.

# 743
  • No Line On The Horizon
Резултатите от ПИ в ТГ-Пловдив по математика кога можем да очакваме?

# 744
# 745
  • Пловдив
Резултатите от ПИ в ТГ-Пловдив по математика кога можем да очакваме?

Предишните пъти бяха готови до петък, никой не вдига телефона сега, за да питам.

значи могат да се вземат утре, докато тече ПИ по БЕЛ. Ще гледам да свърша тази работа.

# 746
Аз поръчах на момъка да провери, но ако успея може и да се занеса до там, че той като нищо ще забрави колко точки има докато се прибере  Joy

# 747
  • Пловдив
Аз поръчах на момъка да провери, но ако успея може и да се занеса до там, че той като нищо ще забрави колко точки има докато се прибере  Joy

Е, те ще му дадат цялата работа, не вярвам да изгуби и листовете по пътя.  Grinning

# 748
vivianka, гледайте и двата списъка, току виж девойката си хареса и нещо по-различно от ЕГ, което да сложите на по-задна позиция. Ако не й стигне балът за ЕГ, хуманитарната гимназия не е лош вариант. Така че не го изключвайте. Разгледайте професионалните гимназии. Аз лично съм набелязала 26 паралелки от двата списъка, като само първите 2-3 позиции са ни ясни. Девойката ще има време да мисли, да реди и да променя желания.   Simple Smile
Уж ви следя, но да попитам кои са тези два списъка?

# 749
  • Пловдив
Vague,

общински паралелки
http://www.riobg.com/files_priem/files_16/plan_priem_2.html

държавни паралелки /професионални/
http://www.riobg.com/files_priem/files_16/plan_priem_1.html

това са за Пловдив област

Общи условия

Активация на акаунт