СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 529
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Стейси, ако откриеш къде има такава лечебна физкилтура ще се радвам да споделиш. Аз ако мога да я вкарам пак в басейн ще съм щастлива ама нито време има, нито желание.
Не знам за тази черна точка, аз тази седмица пак съм на очен преглед и ако се сетя ще питам Нешкинска. Ще водя и Сиси ама след изпитите, и тя се оплаква пак.

Девойката намери направлението за изправителната гимнастика. Пише "спортен диспансер", ул. Селиолу 39А, като адрес на гимнастиката.

# 511
  • Варна
Стейси ето
МАТ -Вектор 2 вариант
1-А, 2-Г, 3-Г, 4-Б, 5-Б, 6-А, 7-В, 8-Г, 9-А, 10-Б, 11-Б, 12-А, 13-Г, 14-Г, 15-Б, 16-В, 17-6, 18- Вярно,Невярно,Вярно,Вярно, 20 -А-4,Б-3,Б-2,Г-5

21- облекло 240лв, 25%, Такси - 336лв, 35%, Храна - 384лв, 40%
22 - 1ви  - 11, 2-ри-9, 3-ти-7, 4-ти-4
23 х=-0,6   и е решение на неравенството х>-6,5
24 А - 30,60,90,  Б-CD=2, BC=8, AC=4

БЕЛ - 1 вариант
1-В, 2-В, 3-В, 4-Г, 5-В,6-Г, 7-Г, 8-В, 9-А, 10-Г, 11-Г,12-Б,13-Б,14-А, 15-В, 16-А, 17-В, 18-Б, 19 А3,Б4,В2,Г1, 23- Неразделни, На прощаване, Опълченците на Шипка, Българският език, 24 - разказ, стихотворение, ода, пътепис

# 512
Стейси, ако детето категорично не иска немски, може би е по-добре да не е в предните желания. Споделям личен опит с моя син - категорично искаше СМГ с английски.Следващите му желания бяха ЕГ, но без немски. Аз, на своя глава, написах второ желание първа немска. Така стана, че по БЕЛ получи по-висока оценка на матурата и на първо класиране се класира по второ желание.... децата реват за това училище, а моя син такъв скандал ми вдигна... и каза аз да си го уча тоя немски, а пък той ще ходи на трето класиране. Слава Богу, на второ класиране влезе по първо желание, та бързо приключи мъката.
Та, натиска от страна на родителите все пак трябва да е премерен, според мен. Наистина трябва да се намесваме, когато им се загнездят умопомрачителни желания, но лееекинко и без да ни усетят. И ние минахме през фазите "японски", "ТОХ", "фотографията", но при нас беше по-лесно справянето, заради засиления му интерес към математиката. Сега всички сме щастливи.  Hug

# 513
  • Варна
Стейси, много ти благодаря, много!    bouquet
Съвсем близо ни е, още утре ще им се обадя да разбера условията. Супер.

# 514
  • Варна
Babaadi, ох, тя моята уж е доста отговорна и ученолюбива, та каквото и да е влезе, ще го учи, ама ха дано е с желание.  Hug

Джулиса-всичко съвпада, без 4 задача(току що девойката си откри изчислителна грешка  ooooh!), и без втора част на 24 задача-там не се е сетила. Но се зарадва на твоите отговори заради някои притеснения по други задачи.

По БЕЛ сме другия вариант.  Laughing

# 515
  • Варна
Стейси, браво на детето!

НА 24 Б -  
озн.CD=y ,  AC=2у(ADC=90, CAD=30)
от АBC 2.2у=у+6 => y=2 CD=2, AC=4

Моят е объркал 19зад. - не се е усветил,че взички върхове трябва да са от отбелязаните точки. ooooh!
Но пък този  път е решил всико от 2 модул и накриви гребена. Grinning

# 516
  • Варна
Момичета,
след като писах в темата относно желанието ми за достъп до пощата и липсата на отговор от страна на някого от вас, пратих и лични съобщения на някои мами. Благодаря на julisa за отговора, в който ми посочи,че достъпа ще го получа след като пиша в две поредни теми. Искам да попитам къде ги има правилата, за да се запозная с тях и зачита ли се това,че съм писала в две поредни теми макар и преди години, още повече,че потребителското ми име и името на детето ми фигурират в началото на темата.  Peace

# 517
  • Варна
В събота бяхме на пробен по БЕЛ в МГ. Другата седмица мисля да посетим този по МАТ, но не е окончателно още.
За днес имаше да научи наизуст "Заточеници" и "Неразделни". Simple Smile

# 518
  • София
Качих в пощата теста от последния брой на списание Математика. Има някои печатни грешки- липсват възможните отговори на 3 зад. и при отговорите на 17 зад. Приятно решаване  Wink!!!

# 519
  • Пловдив
Качих в пощата теста от последния брой на списание Математика. Има някои печатни грешки- липсват възможните отговори на 3 зад. и при отговорите на 17 зад. Приятно решаване  Wink!!!

Супер, благодаря.

Гледам за източни езици говорите. В Пловдив от началото на тази учебна година има китайски, подхвърлих на моята и този вариант, но нещо не прояви интерес. Обаче мога да я впиша в някое по-задно желание. Довечеря ще й припомня тази екзотика от пловдивския план-прием.
Мой съученик завърши инженерна физика, направи докторат във Франция, започна работа там, взе си жена от виетнамски произход, а от фирмата му го изпратиха да работи в Шанхай.
В 7 клас със сигурност не е предполагал къде ще го отвее вятърът.  Simple Smile

# 520
  • Варна
а от фирмата му го изпратиха да работи в Шанхай.
В 7 клас със сигурност не е предполагал къде ще го отвее вятърът.  Simple Smile
Така е, но са го изпратили въпреки, че не е учил езика в гимназията.

Аз не бих подкрепила желание за изучаване на екзотичен език в гимназията. В свободно време и без да пречи на ученето, да, но то и няма как да се научи на добро ниво така. Все пак ми е лесно, моят седмокласник няма такива дилеми, защото и във Варна няма подобни паралелки. Май имаше нещо в МГ, но китайски или японски, не си спомням.

# 521
В нашето училище има китайски и японски от 1 клас, но...моите деца не ги влече

# 522
  • Варна
и във Варна няма подобни паралелки. Май имаше нещо в МГ, но китайски или японски, не си спомням.

В МГ Варна ,,най-екзотичният'' език е френският. Mr. Green

# 523
От миналата година и в Стара Загора има една паралелка с китайски език.Гледах им бала, минимален беше достигнал 22.81.Определено нивото няма да е високо.

# 524
  • Високо в планината на изобилието
И моя е запален фен на аниме,манга и прочие модерни сред пубери течения.Иначе в нашия град няма никъде изучаване на източните езици,той иска в немска паралелка в гимназията.Не се напъва много,така че може само с искането да си остане.В петък върна се от международни състезания по шах,очарован беше от срещата си с Карпов,макар и не постигна добри резултати и класиране,съм много доволна,че се откъсна за малко от всичко.Общуваше с китайските шахматисти на руски,много го впечалиха разказите им,че в Китай са забранени фейсбук и американски филми.

Общи условия

Активация на акаунт