СЕДМИ КЛАС - 61

• 40 527
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
В нашето училище има китайски и японски от 1 клас, но...моите деца не ги влече

Кое е това училище?
Моля ,може и на лични Hug

# 526
  • Варна
и във Варна няма подобни паралелки. Май имаше нещо в МГ, но китайски или японски, не си спомням.

В МГ Варна ,,най-екзотичният'' език е френският. Mr. Green

Преди няколко години е имало някакъв курс (СИП?), но дали беше японски или китайски...  newsm78

А как е нивото на френския в МГ? По отзиви отпреди 5-6 години не особено добре, но може да са се променили нещата.

# 527
  • Варна
Ясмина, не знам как е нивото на френския, но  в тази паралелка минимални балове във всички погледнати от мен години години са най-ниски. /между тези в МГ/.

По мое време, преди 100-на г. Mr. Green, френски не научих там. Но тогава все пак нямаше цяла година учене на език.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 12:46 от julisa

# 528
  • Варна
Момичета, каква беше формулата за смятане на оценка от точките? Публикувахте я, не я записах и сега не се сещам.  Rolling Eyes

# 529
и във Варна няма подобни паралелки. Май имаше нещо в МГ, но китайски или японски, не си спомням.

В МГ Варна ,,най-екзотчният'' език е френският. :mrgreen:

Поне имате МГ с френски - ние в София си мечтаехме за такава "екзотика". СМГ са обещали за следващата година.
Очаквано балът за фЕ ще е по-нисък - и извън МГ ФЕ е с по-нисък бал от аналогичнии НЕ и АЕ.

GD, благодаря за споделеното. Всъщност сме на едно мнение - аз написах, че е трудно да подкрепим желание, което е различно от нашето. Но родителите трябва да вземат и други трудни решения, нали. Мнението ми съвпада с тези на Русалка, Бабаади - подкрепа в рамките на разумното и вето на неразумни желания.
Скрит текст:
GD, извинявай, не съм разбрала, че твоите желания са били различни. То като се чуе НЕ и си мисля, че това е избор на всички родители. Всъщност и аз подкрепих желанието на детето  - но беше в рамките на разумното (ФЕГ). Освен това я информирах за евентуалните последствия в бъдеще (например по-скъпа издръжка, та в плановете си за учене в чужбина да включи и работа). И най-вече й се наложи да ни убеждава, като защитава и аргументира избора си. Последното беше най-ценно - в защитена среда да отстоява мнението си и да се бори за постигане на целите.  Mr. Green

# 530
  • Пловдив
Момичета, каква беше формулата за смятане на оценка от точките? Публикувахте я, не я записах и сега не се сещам.  Rolling Eyes

миналата година 3,00 се пишеше за 20 т. и за първи модул и за общата оценка
формула 1 модул
(Х-20)/45 *3 + 3 - максимум точки Х = 65
формула обща оценка
(Х-20)/80*3+3 - максимум точки Х =100

# 531
Може ли някой да даде отговорите на пробния в ОМГ вчера, те хората ги били изнесли само  че е снимал на 12 клас вместо на 7.

# 532
  • Пловдив
Може ли някой да даде отговорите на пробния в ОМГ вчера, те хората ги били изнесли само  че е снимал на 12 клас вместо на 7.

В отговорите има грешка. Писах мейл на ОМГ, обещаха да качат коригирани отговори на сайта на ОМГ, без да уточнят кой ден обаче. Даже ми се извиниха за причиненото неудобство.  Mr. Green
това са снимки на детето на fros, снимало е отговорите, но не за всички въпроси се виждат как се разпределят точките

Скрит текст:

грешни са 4 и 7, има проблем и в текста за редактиране  Peace

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 15:01 от dundi73

# 533
Той също каза вчера, че имало грешка на един въпрос, но нещо не го отразих.

# 534
  • Пловдив
 Променени са отговорите: 4) Г и7)В.Не намирам информация кога ще излязат резултатите.Някой да има информация?

# 535
  • Пловдив
Променени са отговорите: 4) Г и7)В.Не намирам информация кога ще излязат резултатите.Някой да има информация?

Оправили са и проблема с текста за редактиране.
само за значението на "на/давам ухо" няма как да променят. Толкова ли се свършиха изреченията с устойчиви словосъчетания, та дадоха едно такова, че да тълкуват значението на фразеологизма така, както на тях им харесва.  #Cussing out

http://www.omg-bg.com/files/2014_15/otg_pr_izpit_bel_19_04_15_7_klas.pdf

# 536
  • No Line On The Horizon
Оправили са и отговора на 20 въпрос за преобразуване на пряката реч. В първия вариант беше Рада му казва, а сега е правилното Рада му казваше

Отново има неточност в текста за редактиране. Първото изречение не съвпада с изречението, което беше в ПИ - там е доминиращо епическото, а сега е доминиращото епическо

Добре, че им се вижда края на тези ПИ, защото наистина взеха много да се излага, то бива джаста праста, ама вече започва да става прекалено.

# 537
  • столицата
Стейси,вие от кой град сте? Направлението за изправителната гимнастика от личния лекар ли го взехте? Флаш, моге ли да споделиш инфо за гимнастиката след като проучеш? Може и на лични.

# 538
  • No Line On The Horizon

По рано от 27.04.15 не вярвам да качат резултатите.

# 539
  • Пловдив
Това е отговорът на ОМГ, който получих днес

С оглед да внеса успокоение, Ви уведомявам,  че наистина имаше допуснати технически грешки при пренасянето и отпечатването на отговорите за теста от пробния изпит за 7.клас по БЕЛ.
Бланката с отговорите ще бъде качена на сайта на гимназията още днес.
По-конкретни разяснения  очаквайте при получаването на писмените работи след 27 април т.г.
Мисля, че не би следвало да има съмнения относно професионализма на колегите по български език и литература.
Надявам се, да бъдем разбрани!
Поднасям нашите извинения за създаденото безпокойство!

Еми съмнявам се в професионализма им, как да не се съмнявам.  #Cussing out
Толкова недоглеждания само в един тест. И след оценяването от предния ПИ все повече се съмнявам.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт