Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Живее на Луната
Карлита, аз ги слагах сутрин, след като стана някъде към 8, и лепенките и Цитротида. Лепенките се слагат по меките части - корем, ръце, крака. Аз ги редувах, защото ми се зачервяваше кожата там където е била лепенката.  Peace

# 601
Ако някой е бил на протокол с климара и цетротайд от предния цикъл моля да сподели:
- по кое време на деня се лепи лепенката и къде
- по кое време се поставя цетротайда
Благодаря.

И аз се интересувам, моля споделете Praynig

# 602
Аз лепенките си ги сменях вечер. Махах ги преди да взема душ и после поставях новите.
И аз като Bell редувах местата за да си почива кожата. Използвах меките части на гърба.

# 603
Момичета моят съвет е правете цветните снимки в Турция , защото сега заради не добра снимка правена във Варна лапароскопията ми професор Кахраман се оказа излишна и то заради недобре направена снимка според тях.

# 604
ООооооохххх да споделя...резултата ни от спермограмата в Меморила е олиготератозооспермия  Cry работата е зле ... надявам се ембриолозите в Бахчеджи да са вълшебници  newsm17
Знаем си, че сме с мъжки фактор, но .....кофти е, аз си имах надежда за спонтанно забременяване, ама .... не. Дано този опит да е последния  Praynig

# 605
d_ivanova, не е толкова зле. Ембриолозите им наистина са вълшебници и на двете най-коментирани клиники. Успех!

# 606
d_ivanova Пиша ,за да ти кажа,че и ние бяхме с такава диагноза на спермограмата,а забраменях спонтанно 2 месеца преди да започнем процедура в Мемориал и в момента се радваме на прекрасната си дъщеричка,която е на 24 дни.Simple SmileТака че имай вяра и надежда,че всшчко е възможно.Пожелавам ти успех!Пожелавам успех и на всички момичета!Дано всяка изпита огромното щастие да бъдеш майка!

# 607
Браво  Big_hope, много се радвам за вас. Наистина се случват чудеса. Благодаря ти за надеждата, бъдете живи и здрави!
 Hug   bouquet

# 608
Нека и аз да се включа. Със същата диагноза и аз забременях спонтанно и го разбрах само 3-4 дни преди датата ни за първичен преглед в Мемориал. След около седмица влизам в осми месец. Преди това имам два икси опита с отрицателен резултат. Една докторка ни беше посъветвала при тази диагноза мъжът да обновява спермата по-често, на всеки 2-3-4 дни. В същия месец, в който ММ започна аз забременях. Така че не губете вяра и дейс вайте. Успех на всички и много бебчета.

# 609
Какви хубави новини  Hug

# 610
А имали забременели момичета с диагноза Азооспермия в Истанбул  newsm78 ?Моляви ако има такива да се включат,да ми дадат надежда и на мен.Немога да го накарам тоз моя мъж да отидем до Истанбул,ще се побъркам,а тук все повтарят едно и също (донор)   newsm45 Даже имаме един неуспешен опит по фонда (от донор)Много ми се иска да отидем до Истанбул да чуем и тяхното мнение.Желая много късмет на всички ви,бъдете търпеливи търпение и пари му е майката newsm61

# 611
Ако го убедиш поне една консултация да направите и ще си промени мнението - убедена съм.
Отидете и за тяхното мнение, няма да сгрешите, нищо не губите, освен някой друг лев Wink
А там може и да не покаже спермограмата тази диагноза, знае ли човек.
Започвай преговорите и късмет, направете си го като екскурзия.  Peace

# 612
Ясмин, правили ли сте ТЕСЕ (биопсия) в България?
Доколкото знам в Турция го правят много щадящо, но мъжа ти трябва да е склонен да легне под ножа.

# 613
  • София
Според мен ми заслужава да се отиде до там дори само за мнение  Peace Мисля, че имаше успели момичета там с тази диагноза, дано да се включат. Струва си да се отиде.
На нас ходенето до там ни излезе 370лв всичко (за спане не сме давали пари). Тръгнахме от София в петък вечерта с колата, спахме в Любимец при приятели. Прегледът беше в събота и после обратно към Любимец. В неделя бяхме в София.
Искам да кажа, че един преглед там не струва цяло състояние и си заслужава да се чуе и тяхното мнение. Може и на екскурзия да отидете.

# 614
  • При вещиците
Ясмин, с мен имаше двойка които идваха с такава диагноза и в болницата бяха приели да се борят. В Мемориал имат много успехи при двойки с мъжки фактор. Тя не пише тук във форума, но се извадиха плувци и се получиха ембриони.
Както всички тебсъветват-отивате на място, правите там СГ и ще знаете повече. Прави са за СГ, защото не чух на една двойка да им съвпадат резултатите от тези в БГ и после в болницата. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт