Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Момичета някои от дебитните карти не са международни, затова когато си издавате карта в банката трябва да уточните предварително дали ще я ползвате само в България или и в чужбина.
Люси ти си прекрасен човек и знам, че взимаш правилното решение, макар че не е лесно. В случая по-важно е твоето здраве. Твоята битка е спечелена и все пак Дари да се радва на елегантна мама  Wink 

Включвам се и за ПИД, препоръчвам го на всяка една двойка тръгнала по пътя към щастието. Чрез ПИД се изследват евентуални аномалии на ембриончетата, т.е оцеляват най-добрите  newsm10
Пид се прави на 5-ти ден (бластоцист) и лекарите го препоръчват при по-възрастни двойки, при настъпил аборт, при минала бременност с дете с генетични аномалии и др. Не е евтино, но шанса за бременност, износване и раждане на здраво дете е много по-голяма.

# 586
  • София
Здравейте момичета, аз също като Pingvin4e се чудя къде да правя цветна снимка, с тази разлика, че планирам септември да посетим Бахчеджи, мислех от тук да направя в Надежда, но нещо взех да се разколебавам,  не знам дали ще е добре качеството, май везните взеха да накланят към Fulya обаче след като преди 3 години правих в МБАЛ Св. София и щях да припадна от болка се зарекох повече без упойка - НЕ, но пък като чета там никой май не е правил с упойка, пък и всички пишат, че е безболезнено, та се чудя, нещо по-различна ли е от тук процедурата.

P.S Относно дебитните карти Виза Електрон - моята също е такава на Уни кредит, в Германия съм плащала с нея без проблем, тази информация малко ме притесни за Турция, тъй като мислех да ползвам нея

# 587
Момичета, климара има в БГ в римедиум и в марешки
Klimara forte,изписват в Бахчечи.Тук има Климара ,но е обикновена и по-слаба.Предупредиха ме ,че в БГ форте няма.Ако са ти изписали обикновена ,действай с нашата ,но ако е форте ,няма да намериш.
Успех!
Освен Марешки да я внася нелегално !Няма да ме учуди .

Климарата е форте наистина, но аз като правих опит тук където живея не климара ни форте няма. майка изпрати от БГ - след разговори с Карликая - той предписа да слагам повече лепенки и сменям по често БГ и пак станаха нещата.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 11:20 от Mila_17

# 588
За картите... Аз имам дебитна на УниКредит с теглене без такса от банкомати на банката в България и чужбина. В Турция ползвах YapiKredi - банката е популярна и има много банкомати из Истанбул. Наистина нямаше никаква такса.
Надявам се да е полезна тази информация...

# 589
  • София
Да и моята карта е такава, искаш да кажеш, че тази банка  YapiKredi е от групата на УниКредит?

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 11:39 от maka

# 590
maka не се чуди за цветната снимка! И аз щях да припадна от болка когато я правих в БГ. Когато отидохме онзи ден в Fulya и попитахме ще ме боли ли, защото съм наплашена от България, ми отговориха така: най-много като при първи ден на цикъла. Честно казано не ме боля дори и толкова, а аз по принцип не съм от търпеливите на болка  Simple Smile за това ти казвам не го мисли - просто я направи там!

Къде паркирахте колата около Bahceci? По уличките ли или клиниката има паркинг?
Близо до клиниката (посока към Fulya) има платен паркинг, ние там паркирахме, но за съжаление не мога да ти кажа цена. А Fulya е на не повече от 10 мин. пеша от Бахчиджи.

След колко време ви изпратиха резултатите от спермограмата от Мемориал? Ние бяхме там в понеделник,а още нищо, започнах да се притеснявам, вчера писах на Севда, но още нямам дори отговор от нея.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 11:49 от d_ivanova

# 591
  • София
Благодаря d_ivanova май е най-добре така да направя, честно казано, когато ми я правиха тук най-много ме заболя когато слагаха някакъв маркуч или игла незнам какво, но така ме прониза че чак мозъка ми изтръпна, а после при слагането на контрастното вещество изтърпях някак си.

# 592
Къде паркирахте колата около Bahceci? По уличките ли или клиниката има паркинг?

Клиниката е с подземен паркинг, от дясно има човек, но не трябва да сте на газ и е хубаво да отидете рано сутрин. Местата са малко. Иначе ние спряхме почти до клиниката, срещу Шел има открит паркинг. Цената не си спомням,но за 3-6 часа не е толкова много.
Ползвахе и хотел наблизо Mia Berre със собствен безплатен паркинг. Там забравихме колата една седмица.

# 593
Да и моята карта е такава, искаш да кажеш, че тази банка  YapiKredi е от групата на УниКредит?
да, януари бях там, теглих няколко пъти. Аз предпочитам да не нося много пари, а като ми затрябват да има все пак, та на мен ми беше много удобно.

# 594
  • При вещиците
Да се допълня за картите-дебитни Виза Електрон на Пощенска банка и ПИБ ползвах нявсякъде в Турция и пътувам много, ползвам ги навсякъде по света, никога не съм имала проблеми. Чувала съм че понякога има проблеми с Маестро в чужбина.
Може самия хотел за момента да е имал проблем и не е минала картата. Питайте си в банката!

# 595
Здр,
И аз така се чудих много къде да направя цветна снимка, дали ще е с хубаво качество,дали ще я харесат в Мемориал,та накрая реших да отида пак до Истанбул. Направих я в Echomar,платих 450ТЛ , без упойка. Болка имаше,търпима и за кратко,може би защото тръбите ми бяха запушени. Няма страшно,не е нужна упойка,все пак сме жени и всеки месец търпим подобен дискомфорт . Поздрави на всички

# 596
Относно картите - направих запитване към ПИБ за дебитна карта Виза Електрон, и от там ме увериха, че от страна на банката няма никакво ограничение за използването й в цял свят. Ако има ограничение то е от страна на търговеца при който желаем да заплатим.

# 597
  • София
Разгледах на картата - и Ехомар и Фуля са близо до Бахчеджи, едното е на 800 м, другото на 400 м, само трябва да реша къде. Предполагам се записва час предварително, а за Бахчеджи колко по-рано трябва да им пиша от предполагаемия ден за който ще искам да ме прегледат, струва ми се, че сега е още рано да записвам дата, чак за септември.

# 598
Здравейте, аз исках да споделя за теглене на пари в брой, без такса. ПИБ също имат понякога промоционални кредитни карти, с които се теглят пари без такса. Иначе аз ползвам кредитна карта VISA за разплащане и никога не съм имала проблем. Но всяко теглене - независимо дали е в БГ или по света за мойта карта е 10лв + % от сумата. Затова си позволявам да споделя, за който му се струва полезно.

# 599
Ако някой е бил на протокол с климара и цетротайд от предния цикъл моля да сподели:
- по кое време на деня се лепи лепенката и къде
- по кое време се поставя цетротайда
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт