„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Разград
Разбрах , че нашия сериал го дават и в Чили. Някоя от вас дами, може ли да даде линк за южноамерикански форум за сериали.  Примерно за Чили, Аржентина, Перу. Ако добре си спомням в Аржентина са давали или дават Фатмагюл, Великолепния век а в Перу май вече са гледали Фатмагюл. Наистина ми е любопитно, какво коментират, какви са реакциите  newsm78 newsm78 newsm78
След вчерашния празник, че и дъждовното време, днес темата спи   bouquet

Гледа се с голям интерес, рейтинга му е по-висок от на "Каква е вината на Фатмагюл" който се излъчва в конкурентна телевизия. Сериала има фейс страница, но ще попитам за някакъв форум.

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 00:34 от vania_e

# 331
Това, което предстои тази седмица по БТВ.

https://www.facebook.com/Zavra6tane.Series.Informal.Fan.Page/pos … /1492140734341800

# 332
Разбрах , че нашия сериал го дават и в Чили. Някоя от вас дами, може ли да даде линк за южноамерикански форум за сериали.  Примерно за Чили, Аржентина, Перу. Ако добре си спомням в Аржентина са давали или дават Фатмагюл, Великолепния век а в Перу май вече са гледали Фатмагюл. Наистина ми е любопитно, какво коментират, какви са реакциите  newsm78 newsm78 newsm78
След вчерашния празник, че и дъждовното време, днес темата спи   bouquet

Гледа се с голям интерес, рейтинга му е по-висок от на "Каква е вината на Фатмагюл" който се излъчва в конкурентна телевизия. Сериала има фейс страница, но ще попитам за някакъв форум.

А каква е фейс страницата  newsm78

# 333
Поздравчеееее Grinning...вчера една мацка ми го е изпратила на лични bowuu Hug...не знам защо Naughty...може би се е объркала Thinking...вместо в темата bowuu ...на мен... Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=ob0aWNzDwPo&list=PLsXUtbVA9M … 9s70&index=20

Вили Hug...благодаря smile3525

# 334
Разбрах , че нашия сериал го дават и в Чили. Някоя от вас дами, може ли да даде линк за южноамерикански форум за сериали.  Примерно за Чили, Аржентина, Перу. Ако добре си спомням в Аржентина са давали или дават Фатмагюл, Великолепния век а в Перу май вече са гледали Фатмагюл. Наистина ми е любопитно, какво коментират, какви са реакциите  newsm78 newsm78 newsm78
След вчерашния празник, че и дъждовното време, днес темата спи   bouquet

А каква е фейс страницата  newsm78
Силистра Hug...ето, мила bowuuПитах една дружка и тя ми прати това... bowuu

https://www.facebook.com/veseriesturcas?=ts&fref=ts

https://www.facebook.com/hashtag/sila?source=feed_text&story … =1580788752205112

# 335
  • Разград
А каква е фейс страницата  newsm78

Ето една https://www.facebook.com/veseriesturcas/timeline
и чилийската ето
https://www.facebook.com/OficialSila

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 00:35 от vania_e

# 336
Рейс има ли завършен финал или просто свършва в нищото? Предстои ми последната серия и да знам дали да се хАбЯ.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 18:34 от Флор

# 337
 ЗОДИЯ ЛЪВ

Лъвът се събудил рано сутрин и си казал "О, колко съм храбър!", "О, колко съм величествен!" - повтарял си го през деня, докато се разхождал из гората. За да не забравя величествената си осанка, той носел огледало със себе си. В него обаче се оглеждали всички. Така всеки път, когато Лъвът се погледнел в огледалото, той виждал лицата на всички, минали покрай него. Тогава насочил огледалото към слънцето и казал:

- Ето, това вече наистина съм аз!

ПОУКА: Когато насочиш огледалото си към слънцето и ти се превръщаш в Слънце.

# 338
Стара Загора, Ваня , благодаря ви много момичета newsm51 newsm51 newsm51  love001

# 339
Привет, момичета! Hug Hug

Като ви изчетох днес установих все повече  мнения в защита на Съла и играта на Джансу.
В една от миналите теми , когато написах, че Съла е по-силният образ в сериала, че тя е катализаторът , който задвижва един мъчителен процес на промяна на нрави  и традиции, на едно закостеняло и застинало във времето общество, мнението ми прозвуча едва ли не  еретично.
Продължавам да мисля така и се радвам, че има и други като мен.
Образът на Съла, за мен е, водещият в сериала и той не случайно носи името й. Нейните решения са по-трудни, нейните терзания са по-значими.
При нея болката и любовта се преплитат в едно цяло. Болката , че не може да помогне на обикновените хора , които обича и любовта, която трябва да преодолява , за да извърши това ,което мисли , че е правилно за да го постигне.
Малко са жените, които биха посмели да обърнат гръб на такъв влюбен до полуда мъж, който и показва , че я обожава и е готов на всичко за нея.
 Тя знае , че двамата са родени един за друг, че той и чаканото дете са целият й свят и въпреки това е готова да рискува.
И двамата излъчват  не само романтика , но и неудържима чувственост във отношенията си. Да не говорим, че ръцете на агата могат да разтопят и айсберг...
Най-лесното за Съла е да се подчини чувствата си и влечението към агата, но тя се впуска в какви ли не начинания за да промени живота на другите.
Съла е боец , Съла е бунтар , който не се спира даже заплахата за живота й и този на детето й. Тя е от онези хора , които виждат изход само в дълбоката промяна  и то промяна сега и за винаги!
Можем да я критикуваме, можем да не я одобряваме, но тя е хората, които променят нравите, традициите  и в крайна сметка света!
Колкото до Джансу, смятам , че тя напълно приляга на този образ. Даже това , че е толкова слаба/ на места даже кльощава/, цялата и визия е много далече от харесваните в Турция жени и това е особено важно за героинята й, която е извън всякакви стандарти за това общество. А Джансу на много места е много по-добра от МАА.
Почесах си клавиатурата, моля не ме  #Splat #Splat
Хубава вечер!

# 340
Привет, момичета! Hug Hug

Като ви изчетох днес установих все повече  мнения в защита на Съла и играта на Джансу.
Скрит текст:
В една от миналите теми , когато написах, че Съла е по-силният образ в сериала, че тя е катализаторът , който задвижва един мъчителен процес на промяна на нрави  и традиции, на едно закостеняло и застинало във времето общество, мнението ми прозвуча едва ли не  еретично.
Продължавам да мисля така и се радвам, че има и други като мен.
Образът на Съла, за мен е, водещият в сериала и той не случайно носи името й. Нейните решения са по-трудни, нейните терзания са по-значими.
При нея болката и любовта се преплитат в едно цяло. Болката , че не може да помогне на обикновените хора , които обича и любовта, която трябва да преодолява , за да извърши това ,което мисли , че е правилно за да го постигне.
Малко са жените, които биха посмели да обърнат гръб на такъв влюбен до полуда мъж, който и показва , че я обожава и е готов на всичко за нея.
 Тя знае , че двамата са родени един за друг, че той и чаканото дете са целият й свят и въпреки това е готова да рискува.
И двамата излъчват  не само романтика , но и неудържима чувственост във отношенията си. Да не говорим, че ръцете на агата могат да разтопят и айсберг...
Най-лесното за Съла е да се подчини чувствата си и влечението към агата, но тя се впуска в какви ли не начинания за да промени живота на другите.
Съла е боец , Съла е бунтар , който не се спира даже заплахата за живота й и този на детето й. Тя е от онези хора , които виждат изход само в дълбоката промяна  и то промяна сега и за винаги!
Можем да я критикуваме, можем да не я одобряваме, но тя е хората, които променят нравите, традициите  и в крайна сметка света!
Колкото до Джансу, смятам , че тя напълно приляга на този образ. Даже това , че е толкова слаба/ на места даже кльощава/, цялата и визия е много далече от харесваните в Турция жени и това е особено важно за героинята й, която е извън всякакви стандарти за това общество. А Джансу на много места е много по-добра от МАА.
Почесах си клавиатурата, моля не ме  #Splat #Splat
Хубава вечер!

smile3521
Алекс, чудесно споделено мнение.
Филмът показва период от живота на една жена/девойка - Съла, в който тя премина през редица повратни събития: изведнъж разбра, че е осиновена, срещна се с истинските си родители, опряха й пистолет в главата, омъжиха я насила с непознат, осиновителите й, които тя толкова обичаше, починаха, попадна в среда, коренно различна от тази, в която тя е живяла, забременя, стана майка, почина брат й. Все житейски драми, с които тя се срещна и трябваше да преживее. И всичко това паралелно със стремежа да промени това общество, в което попадна. На Боран нищо от това не му се случи. Точно затова по-нагоре бях писала, че Джансу трабваше да пресъздава много разнородни емоции, с което тя според мен се справи прилично.

# 341
Алекс , много ми  хареса почесването ти на клавиатурата.
Относно играта и на двамата главни актьори   аз бих казала, че се редуваха откъм съвършена игра.
Когато Джансу играеше перфектно, Мехмет играеше вяло...
Когато Мехмет играеше идеално,  Джансу не беше убедителна.
Това  е мое лично виждане.
Догонваха се понякога във пресъздаването на образа.......  Е имаше и синхронна Игра.
Трябва да се затормозя малко и бих споделила и примери в това. Като се  присетя, ще пиша Peace

Dimimevi
Боран му се случи Опърничева Жена......то това му стигаше на този скромен и тих АГА!

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 19:58 от This_season

# 342
Аааа, Сезонче, това не се брои  Naughty. Такъв му бил късмета за жена на агата  smile3534

# 343
Не знам защо но аз не видях ни единия, ни другия да играят слабо. Rolling Eyes
За мен и двамата са на ниво според това, което се изисква за образите им по сценарий.
Щом ме плениха и за да изгледам сериала(поне в основни линии в нета) и денем ходех като сомнамбул значи има защо, и са сред любимите ми екранни двойки а те не са никак много.

# 344
ddkal виждам че си на линия Peace
Какво стана.....намери ли това което търсеше?! Grinning
Я Алакурт, я колата му , я мотора му.......видя ли ги ?!

Общи условия

Активация на акаунт